Poradna duly
Jana Čurdová
@Izzz píše:
mě bolí jen bradavky
Teď mám tak přihlouplí úsměv, že musím vypadat jako blázen
, V pondělí kupuju mamatest a bude se opět testovat
. Díky mockrát
Příspěvek upraven 23.06.12 v 13:31
@Ivčis Ukázalo se mi to az na mamatestu, ostatní jsou na prd. Možná ještě clearblue, ale ten je zbytecne drahej.
@Ivčis mě se ukázal pozitivní test na nějakém testu For You, už 7 dní po styku, to bylo 5 dní před MS, byl tam duch, ale až po limitu, tak druhý den hned mamatest a hle slabounká čárka. Pak asi ještě 5 testů
každý den a každý den silná čárka, napsledy předevčírem a to užje druhá čárka snad silnější jak ta první.
Jinak bolí mě bradavky, docela dost, to jsem ještě před dvěma měsíci dokojila, tak ty mám hodně citlivý a občas mě prsa pobolívají i na vnejší straně, takové mravenčení, pnutí nebo jak to popsat…
Chtěla jsem se zeptat jestli jste některá neměla problémy s průjmy? Nějak se mi na to nechce ptát doktora.
@Elizabeth88 já ted trochu, není to nic hroznýho, ale je pravda, že mě ted občas jídlo prohání…co jsme četla, je to normální. Pokud teda nějak netrpíš..mě to spíš jednou, max. dvakrát prožene, ale pak zase normál…
@Mami&Emmi No já to mám spíš ráno a vždycky než jdu spát, říkala jsem si že to bude asi jižnější forma ranních nevolností
Ale děkuji
Ahoj holky, muzu se pridat? Jsem po KET, ten byl 4.6. mam pozitivni test i krev ![]()
@Elizabeth88 píše:
Chtěla jsem se zeptat jestli jste některá neměla problémy s průjmy? Nějak se mi na to nechce ptát doktora.
Ja jsem mela pri prvnim tehotenstvi ze zacatku prujem, nejdriv to vypadalo na salmonelu a nakonec je z toho uz petilety Adamek ![]()
@Janinac Tak to jsi mě uklidnila, všichni se mě pořád ptají, už zvracíš a já pořád nic. -Jsem za to ráda, jen ty průjmy, ale není to tak hrozný ![]()
@Elizabeth88 píše:
@Janinac Tak to jsi mě uklidnila, všichni se mě pořád ptají, už zvracíš a já pořád nic. -Jsem za to ráda, jen ty průjmy, ale není to tak hrozný
Zvracet treba ani nebudes
telo ti na HCG muze reagovat prave prujmem…nooo nevim co je lepsi ![]()
@Janinac Ani po zvracení netoužím, už tohle mě rozčiluje. A mám ještě jednu otázku, jakmile jsem zjistila že jsem těhotná měla jsem desnou radost samozrejme i jsem si vsimla boleti prsou atd. Už bych měla být v 7tt a nejak si tehotná neprijdu, porád se me ptají jestli cítím zda to bude kluk nebo holka atd, prijdu si nejaká divná, nevím, cítily jste se nejak zvlastne ci jinak?
@Elizabeth88 taky to tak mám, bud ráno nebo i v noci…
u malé mi bylo zle snad hned po oplodnění, ted zatím ani nic, možná mi trochu blbě bývá, ale nic děsnýho…každé těhu je fakt asi jiný.
@Elizabeth88 píše:
@Janinac
p://www.emimino.cz/profil/janinac/ Ani po zvracení netoužím, už tohle mě rozčiluje. A mám ještě jednu otázku, jakmile jsem zjistila že jsem těhotná měla jse desnou radost samozrejme i jsem si vsimla boleti prsou atd. Už bych měla být v 7tt a nejak si tehotná neprijdu, porád se me ptají jestli cítím zda to bude kluk nebo holka atd, prijdu si nejaká divná, nevím, cítily jste se nejak zvlastne ci jinak?
Tohle je moje ctvrty tehotenstvi, jen teda jenom to prvni dopadlo dobre, ty dalsi dve museli byt z genetickych duvodu ukonceny v 15tt ale vsechny maji stejny zacatej, vzdycky az tak do 9tt mi nebylo vubec nic, jen me boleli prsa, ale jinak ani chute, ani nevolnosti