Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7013
24.6.12 21:16
@Elizabeth88 píše:
Asi tak :-), jak dopadl borůvkový koláč? Jinak dneska jsme byli na dlouhý procházce a mále jsem to neudejchala, myslíte že může v těhotenství vrátit astma?

byl výýýýbornej, dělala jsem dva borůvkový a jeden meruňkovej a už máme tak možná kousek ke snídani :palec: a to to byli koláče přes celý plech :palec:

no těhoteství je nápor na tělo, o astma toho moc nevím, takže bohužel neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:17
@Janinac píše:
Holky a berete nějaký vitamíny?
Já calibrum, to se mi osvědčilo a tak si řikám, že ty nehty můžou být třeba i z toho.

já beru nějaký kompletní vitamíny z dm. Podle doktora nejsou špatný, je v tom snad všechno. Je možný že je to díky tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:18
@Janinac píše:
byl výýýýbornej, dělala jsem dva borůvkový a jeden meruňkovej a už máme tak možná kousek ke snídani :palec: a to to byli koláče přes celý plech :palec:no těhoteství je nápor na tělo, o astma toho moc nevím, takže bohužel neporadím :think:

tak to je fajn že chutnaly. My jsme dneska chteli nasbírat borůvky na koláč, ale našli jsme jich tak 20, takže nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:22
@Elizabeth88 píše:
tak to je fajn že chutnaly. My jsme dneska chteli nasbírat borůvky na koláč, ale našli jsme jich tak 20, takže nic moc.

Já bych je nesbírala, mě to nebaví, ale po vesnici u nás chodila pani a prodávala je za 70kc za litr a za ty peníze bych to fakt nesbírala :mrgreen:

Ve středu jdu na gyndu a ve čtvrtek jedu do CARu, už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:23
@Janinac píše:
Já bych je nesbírala, mě to nebaví, ale po vesnici u nás chodila pani a prodávala je za 70kc za litr a za ty peníze bych to fakt nesbírala :mrgreen:Ve středu jdu na gyndu a ve čtvrtek jedu do CARu, už se nemůžu dočkat :dance:

Mě to taky čeká příští týden, teda jenom ta gynda. Jsem zvedavá jestli už něco uvidím, ale v 8 tt už by mělo být něco vidět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.6.12 21:24

Jejda taky bych si dala boruvky, ale u nás nerostou :( leda tak v obchodě ve sklence :) já zase pekla merunkové koláče a snědla jsem snad misu meruněk aj s malým :) ještě, že je aspon to ovoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:26
@Elizabeth88 píše:
Mě to taky čeká příští týden, teda jenom ta gynda. Jsem zvedavá jestli už něco uvidím, ale v 8 tt už by mělo být něco vidět ne?

Jooo to už určitě uvidíš srdíčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
@petronek píše:
Jejda taky bych si dala boruvky, ale u nás nerostou :( leda tak v obchodě ve sklence :) já zase pekla merunkové koláče a snědla jsem snad misu meruněk aj s malým :) ještě, že je aspon to ovoce :)

jj ovoce je super, já jsem ted zase ujetá na melounu, mohla bych jíst jenom to. Je škoda že se nedá upéct bublanina z toho. Už jste koukali po kočárcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
@petronek píše:
Jejda taky bych si dala boruvky, ale u nás nerostou :( leda tak v obchodě ve sklence :) já zase pekla merunkové koláče a snědla jsem snad misu meruněk aj s malým :) ještě, že je aspon to ovoce :)

to jo, já bych ovoce taky mohla jíst pořád…za to třeba maso to neee :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:28
@Janinac píše:
to jo, já bych ovoce taky mohla jíst pořád…za to třeba maso to neee :poblion:

já jsem teda taky dost masová, takže kombinace meloun a steak to je moje :-) Spíš nemůžu ted nejak moc těstoviny, přitom jsem na nich byla ze svých let na koleji živá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:29
@Elizabeth88 píše:
já jsem teda taky dost masová, takže kombinace meloun a steak to je moje :-) Spíš nemůžu ted nejak moc těstoviny, přitom jsem na nich byla ze svých let na koleji živá.

To je stejně zajímavý, jak si tělo umí říct, na co má chut co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:30
@Janinac píše:
To je stejně zajímavý, jak si tělo umí říct, na co má chut co? :mrgreen:

to jo, a říkám si že mimčo bude asi mít stejný chute jako já, teda až na ty testoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:31
@Elizabeth88 píše:
to jo, a říkám si že mimčo bude asi mít stejný chute jako já, teda až na ty testoviny.

Do porodnice mu připrav štavnatej stejk :mrgreen: žádný mlíko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:33
@Janinac píše:
Jooo to už určitě uvidíš srdíčko :dance:

To doufám, snad bude všechno v pořádku. Ještě by mě zajímalo jestli vadí mimču teplá vana? ne uplně vařící ale teplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:35
@Janinac píše:
Do porodnice mu připrav štavnatej stejk :mrgreen: žádný mlíko :mrgreen:

no jasný trochu namletej a jako zákusek meloun :-) I když v únoru by to mohl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí