Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7013
25.6.12 11:39
@matty999 píše:
Je fakt, že manžel je slovák, ale předky má maďary takže příjmení jde i s ová. Myslím, že ale zůstaneme bez ová. Když to tak mám já, tak ať to máme stejně. Ještě je čas to promyslet. Úplně původně jsme chtěli Zoltána (Zoliho), ale dnes jsem se rozhodli pro Alberta a holčičku chceme Wendula.Júú dvojčátka, povedla se normálně?

Když máš příjmení bez ová, tak bych to dala určitě takhle i dětem, zbytečně by jste jim to pletli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 11:49
@Janinac píše:
Jojo přirozeně, ale byli nemocný, takže jsem musela v 15tt na přerušení.

to me moc mrzi, promin.

a teď čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 11:51

Teda holky, jak se tak oblikam a pomalu chystam, tak mi z tech nervu zase zacly ty krece :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 11:57
@Troj píše:
Teda holky, jak se tak oblikam a pomalu chystam, tak mi z tech nervu zase zacly ty krece :(

opatruj se, drzim pesti at je vse dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.6.12 12:07

ahojda holky, můžu se přidat?
minulý týden jsem byla v nemocnici, v sobotu mě pustili. dle rostoucího HcG bych měla bych cca 6.tt, ale plod tomu neodpovídá. Zítra jdu na ko, tak snad fazolka povyrostla a uslyším jen dobré zprávy. Břicho mě bolí pořád, bradavky „jakbysmet“, mám na vaječníku cystu, ale prý to je běžné na zač. těhu, tak snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 12:08

@Troj hodně štěstí u doktora, hlavně je doře, že tě vzali hned a nemusíš čekat.. Pak dej hned vědět, ale určitě to bude dobrý :hug: ono v těhu furt něco bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 12:09

@BLAŇUL89 :mavam: vítej a držím palce, aby vše bylo v pořádku. A proč jsi byla v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.6.12 12:15

Byla jsem minulý týden k mudr. na ko a že jsem asi těhu. stěžovala jsem si na bolest při styku na levé straně, po ultrazvuku mi řekl, že okamžitě do nemocnice, že mám vaječník obalený v něčem a kolem možná krvavé fleky, tak aby nedošlo k mimoděložnímu těhu. V nemocnici mi řekli, o těch cystách, udělali Hcg test, za dva dny znova, řekli, že cysty zmizej, že partner nesmí tak hluboko, aby to nebylo bolestivé, hcg přes 13000, takže to vypadá dobře a k dalšímu pozorování u svého gyn. Takže jdu zítra dopo. Břicho mě bolí stále, ale už jen tak, jakobych měla dostat menses, ale takhle mě břicho bolelo i při prvním těhu 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 12:17
@BLAŇUL89 píše:
minulý týden jsem byla v nemocnici, v sobotu mě pustili. dle rostoucího HcG bych měla bych cca 6.tt, ale plod tomu neodpovídá. Zítra jdu na ko, tak snad fazolka povyrostla a uslyším jen dobré zprávy. Břicho mě bolí pořád, bradavky „jakbysmet“, mám na vaječníku cystu, ale prý to je běžné na zač. těhu, tak snad ano.

Ahoj

vitej mezi nama. drzime palce at je mimi v poradu a ty take. take mi hodne kamosek rika, ze v tehu vse boli. prsa a brisko boli od zacatku. Je to nadeje a v te jsme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 12:29
@matty999 píše:
to me moc mrzi, promin.a teď čekáš?

teď čekám holčičku po IVF s PGD :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 12:30
@Troj píše:
Teda holky, jak se tak oblikam a pomalu chystam, tak mi z tech nervu zase zacly ty krece :(

držíme palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 12:31
@BLAŇUL89 píše:
minulý týden jsem byla v nemocnici, v sobotu mě pustili. dle rostoucího HcG bych měla bych cca 6.tt, ale plod tomu neodpovídá. Zítra jdu na ko, tak snad fazolka povyrostla a uslyším jen dobré zprávy. Břicho mě bolí pořád, bradavky „jakbysmet“, mám na vaječníku cystu, ale prý to je běžné na zač. těhu, tak snad ano.

Ahoj, vítej :mavam: a to špatný jsi si vybrala na začátku, takže ted už bude všechno OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 12:38
@Janinac píše:
teď čekám holčičku po IVF s PGD :dance:

:-) krasne drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 12:41
@matty999 píše: :-) krasne drzim pesti

Děkuju :hug:

To já nám tady všem :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 12:46
@Janinac píše:
Děkuju :hug:To já nám tady všem :dance: :dance:

jsem s tebou všem nastavajicim maminkam drzim pesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí