Poradna duly
Jana Čurdová
@Elizabeth88 píše:
To doufám, snad bude všechno v pořádku. Ještě by mě zajímalo jestli vadí mimču teplá vana? ne uplně vařící ale teplá.
teplá asi neee, horká se nedoporučuje.
Já se třeba teď i radši sprchuju, po KETu mi řekli, že nedoporučujou koupání ve vaně a tak se bojím.
@Elizabeth88 píše:
no jasný trochu namletej a jako zákusek melounI když v únoru by to mohl být problém
Nooo musíš do února přejít třeba na mrkev
ta se dá sehnat i v únoru ![]()
@Janinac píše:
teplá asi neee, horká se nedoporučuje.
Já se třeba teď i radši sprchuju, po KETu mi řekli, že nedoporučujou koupání ve vaně a tak se bojím.
No dobře tak vanovat se budu až po porodu, snad nebude mít z mlíka máslo ![]()
@Elizabeth88 píše:
No dobře tak vanovat se budu až po porodu, snad nebude mít z mlíka máslo
No když budeš dělat po porodu přemety, tak budeš mít z mlíka spíš šlehačku ![]()
@Janinac píše:
No když budeš dělat po porodu přemety, tak budeš mít z mlíka spíš šlehačku
to už né, jenom hrazdu, měsíc po porodu začne trénink, tak jsem na to zvedavá
Malej bude asi koukat jak se mu máma točí na hrazde ![]()
@Elizabeth88 píše:
to už né, jenom hrazdu, měsíc po porodu začne trénink, tak jsem na to zvedaváMalej bude asi koukat jak se mu máma točí na hrazde
To je hezký jak píšeš „malej“
neplánuješ nic jiného než chlapečka jo? ![]()
Už přemýšlíte nad jmény?
@Janinac píše:
To je hezký jak píšeš „malej“neplánuješ nic jiného než chlapečka jo?
Už přemýšlíte nad jmény?
no moc bych přála holčičku ale myslím že to bude na tuti kluk. Jména už máme docela dlouho, i když pro kluka jsme dlouho nevěděli. Jinak holčička Zoe a kluk Phillip- budeme žít v cizině a máme cizí příjmení, takže česká jména jsou pro mě tabu
@Elizabeth88 píše:
@Janinac Co ty?
Tak já čekám holčičku, ale jméno ještě neřešíme.
Jsem pověrčivá a tak si ještě počkám a ono mě pak něco napadne ![]()
My máme typický český přijmení, takže budeme zase hledat v českých jménech. Už máme doma Adámka, takže taky něco českýho.
Máte vybraný hezký jména
Mě se na nich líbí, že se dají používat i v češtině ![]()
rodit budeš ještě tady nebo už v zahraničí?
@Janinac píše:
Tak já čekám holčičku, ale jméno ještě neřešíme.
Jsem pověrčivá a tak si ještě počkám a ono mě pak něco napadne![]()
My máme typický český přijmení, takže budeme zase hledat v českých jménech. Už máme doma Adámka, takže taky něco českýho.
Máte vybraný hezký jména
rodit budeš ještě tady nebo už v zahraničí?Mě se na nich líbí, že se dají používat i v češtině
u nás bylo rozhodnuto už dávno, takže pověrčivost musela jít stranou, rodit budu tady, a ještě tak 3 roky tady budem, pak se přesuneme. já mám sice český jméno, ale podle jméno nicku se dá i přeložit ![]()
@Janinac Adámek je krásný jméno, taky jsem ho chtěla jenže už jendnoho v rodině máme, takže mám smůlu.
Jejda vy jste rychlovky, už máte aj jména
a necháte si říct pohlaví miminka? my jsme si říct nenechali, sice jsem tušila, že to bude klučina, ale bylo to nádherné překvapení a ted to taky nebudu chtět vědět, i když muj to vědět chce, je netrpělivý
tak uvidíme, ale to už nebude překvapení ![]()
@petronek píše:
Jejda vy jste rychlovky, už máte aj jménaa necháte si říct pohlaví miminka? my jsme si říct nenechali, sice jsem tušila, že to bude klučina, ale bylo to nádherné překvapení a ted to taky nebudu chtět vědět, i když muj to vědět chce, je netrpělivý
tak uvidíme, ale to už nebude překvapení
no jo já jsem hrozně netrpělivá, určitě to budu chtít vědět.
@petronek píše:
Jejda vy jste rychlovky, už máte aj jménaa necháte si říct pohlaví miminka? my jsme si říct nenechali, sice jsem tušila, že to bude klučina, ale bylo to nádherné překvapení a ted to taky nebudu chtět vědět, i když muj to vědět chce, je netrpělivý
tak uvidíme, ale to už nebude překvapení
Kdyby jsem nebyla po IVF s PGD tak bych si to nechala rict, protoze jsem hrozna zvedule
takhle mi uz v CARu na sale rekli, ze se jim mam o tu holcicku postarat dalsich 9 mesicu, takze ja se uz jen tesim ![]()
Dobre rano ![]()
@Elizabeth88 píše:
u nás bylo rozhodnuto už dávno, takže pověrčivost musela jít stranou, rodit budu tady, a ještě tak 3 roky tady budem, pak se přesuneme. já mám sice český jméno, ale podle jméno nicku se dá i přeložit
Tak ty jsi Eliška?