Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7013
24.6.12 21:37
@Elizabeth88 píše:
To doufám, snad bude všechno v pořádku. Ještě by mě zajímalo jestli vadí mimču teplá vana? ne uplně vařící ale teplá.

teplá asi neee, horká se nedoporučuje.
Já se třeba teď i radši sprchuju, po KETu mi řekli, že nedoporučujou koupání ve vaně a tak se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:38
@Elizabeth88 píše:
no jasný trochu namletej a jako zákusek meloun :-) I když v únoru by to mohl být problém

Nooo musíš do února přejít třeba na mrkev :mrgreen: ta se dá sehnat i v únoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:41
@Janinac píše:
teplá asi neee, horká se nedoporučuje.
Já se třeba teď i radši sprchuju, po KETu mi řekli, že nedoporučujou koupání ve vaně a tak se bojím.

No dobře tak vanovat se budu až po porodu, snad nebude mít z mlíka máslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:42
@Elizabeth88 píše:
No dobře tak vanovat se budu až po porodu, snad nebude mít z mlíka máslo :-)

No když budeš dělat po porodu přemety, tak budeš mít z mlíka spíš šlehačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:44
@Janinac píše:
No když budeš dělat po porodu přemety, tak budeš mít z mlíka spíš šlehačku :mrgreen:

to už né, jenom hrazdu, měsíc po porodu začne trénink, tak jsem na to zvedavá :-) Malej bude asi koukat jak se mu máma točí na hrazde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:47
@Elizabeth88 píše:
to už né, jenom hrazdu, měsíc po porodu začne trénink, tak jsem na to zvedavá :-) Malej bude asi koukat jak se mu máma točí na hrazde :-)

To je hezký jak píšeš „malej“ :hug: neplánuješ nic jiného než chlapečka jo? :palec:

Už přemýšlíte nad jmény?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:49
@Janinac píše:
To je hezký jak píšeš „malej“ :hug: neplánuješ nic jiného než chlapečka jo? :palec:Už přemýšlíte nad jmény?

no moc bych přála holčičku ale myslím že to bude na tuti kluk. Jména už máme docela dlouho, i když pro kluka jsme dlouho nevěděli. Jinak holčička Zoe a kluk Phillip- budeme žít v cizině a máme cizí příjmení, takže česká jména jsou pro mě tabu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:49

@Janinac Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
24.6.12 21:53
@Elizabeth88 píše:
@Janinac Co ty?

Tak já čekám holčičku, ale jméno ještě neřešíme.
Jsem pověrčivá a tak si ještě počkám a ono mě pak něco napadne :dance:

My máme typický český přijmení, takže budeme zase hledat v českých jménech. Už máme doma Adámka, takže taky něco českýho.

Máte vybraný hezký jména :palec: Mě se na nich líbí, že se dají používat i v češtině :palec:

rodit budeš ještě tady nebo už v zahraničí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:56
@Janinac píše:
Tak já čekám holčičku, ale jméno ještě neřešíme.
Jsem pověrčivá a tak si ještě počkám a ono mě pak něco napadne :dance:

My máme typický český přijmení, takže budeme zase hledat v českých jménech. Už máme doma Adámka, takže taky něco českýho.

Máte vybraný hezký jména :palec: Mě se na nich líbí, že se dají používat i v češtině :palec:

rodit budeš ještě tady nebo už v zahraničí?

u nás bylo rozhodnuto už dávno, takže pověrčivost musela jít stranou, rodit budu tady, a ještě tak 3 roky tady budem, pak se přesuneme. já mám sice český jméno, ale podle jméno nicku se dá i přeložit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 21:57

@Janinac Adámek je krásný jméno, taky jsem ho chtěla jenže už jendnoho v rodině máme, takže mám smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.6.12 22:09

Jejda vy jste rychlovky, už máte aj jména :lol: a necháte si říct pohlaví miminka? my jsme si říct nenechali, sice jsem tušila, že to bude klučina, ale bylo to nádherné překvapení a ted to taky nebudu chtět vědět, i když muj to vědět chce, je netrpělivý :nevim: tak uvidíme, ale to už nebude překvapení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.6.12 22:13
@petronek píše:
Jejda vy jste rychlovky, už máte aj jména :lol: a necháte si říct pohlaví miminka? my jsme si říct nenechali, sice jsem tušila, že to bude klučina, ale bylo to nádherné překvapení a ted to taky nebudu chtět vědět, i když muj to vědět chce, je netrpělivý :nevim: tak uvidíme, ale to už nebude překvapení :nevim:

no jo já jsem hrozně netrpělivá, určitě to budu chtít vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 07:04
@petronek píše:
Jejda vy jste rychlovky, už máte aj jména :lol: a necháte si říct pohlaví miminka? my jsme si říct nenechali, sice jsem tušila, že to bude klučina, ale bylo to nádherné překvapení a ted to taky nebudu chtět vědět, i když muj to vědět chce, je netrpělivý :nevim: tak uvidíme, ale to už nebude překvapení :nevim:

Kdyby jsem nebyla po IVF s PGD tak bych si to nechala rict, protoze jsem hrozna zvedule :-D takhle mi uz v CARu na sale rekli, ze se jim mam o tu holcicku postarat dalsich 9 mesicu, takze ja se uz jen tesim :-D

Dobre rano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 07:04
@Elizabeth88 píše:
u nás bylo rozhodnuto už dávno, takže pověrčivost musela jít stranou, rodit budu tady, a ještě tak 3 roky tady budem, pak se přesuneme. já mám sice český jméno, ale podle jméno nicku se dá i přeložit :-)

Tak ty jsi Eliška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital