Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
23.6.12 20:43
@petronek píše:
Ahoj holky :mavam: tady se to pěkně rozjelo…a to je dobře :D máte bezva téma :potlesk: já se jen podivám na nějaký obrázek(a vubec nemusí připomínat nic o sexu)a už mám choutky, už si připadám jak nymfomanka :mrgreen: sem tam je mě zle, sem tam pobolívá v podbříšku, ale jinak to jde :lol: prsa mě teda neboliju vubec :) aj chodíte plavat?

Ahoj, já chci chodit plavat, ale nejdřív se chci poradit s doktorem. Nevím jestli mám používat ty tampony s vazelínou nebo ne, a hlave moc není kam, všude je hroznejch lidí a nemam moc vystavní tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
23.6.12 20:44

@petronek tak to jsi mě úplně vystihla :lol: plavat chodím ale jen na bazény na přírodní nemám odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 20:46
@Marssyy píše:
@petronek tak to jsi mě úplně vystihla :lol: plavat chodím ale jen na bazény na přírodní nemám odvahu

Ach jo, to vám závidím. Můj přítel ze mě už běsní. Chudák malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.6.12 21:06
@Elizabeth88 píše:
Jsem fakt divná, ale třeba to ještě přijde.

Nejsi divna, kazda to mame proste jinak, bylo trapny byt vsechny jak pres kopirak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 21:19
@Janinac píše:
Nejsi divna, kazda to mame proste jinak, bylo trapny byt vsechny jak pres kopirak :hug:

To je taky fakt, no uvidime jak to bude dal. Doktor říkal že sec beze všeho, to by ale musel abýýt ta chut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 21:31

A co holky už jste se pochlubily příbuzným? Já to řekla babičce a neměla jsem to dělat, každej den mi volá, jestli mi je dobre. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
23.6.12 21:34

@Elizabeth88 já to budu říkat až budu mít 100% jistotu, už mám za sebou jednu špatnou zkušenost…nejdřív počátkem srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.6.12 21:41

My to řeknem po 12tt…celý rodině naráz s dortem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.6.12 21:45

My jsme části rodině už něco málo řekli, bylo blbý jak se mě pořád ptali, kdy si budu po transferu dělat test a jak mi je…bla bla bla :mrgreen: tak jsme jim jen řekli, že to vypadá dobře, ale uvidíme jak to dopadne v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.6.12 22:10

My jsme to v minulým těhotenství vyprdelili hned…a pak to bylo hodně blbý všem zas psát nebo odpovídat, že to teda neklaplo…

Omylem jsem se prokecla sestřnce, když jsem se jen tak zeptala, jestli chinin nemá jinej název jako „kyselina nějaká“, páč jsem si chtěla nalejt vineu a tam chinin nebyl, ale kyselin plno. A je to doktorka, tak jí to bohužel trklo. Jsem blbá :)
Zbytek nic neví. Dneska se mě matka ptala, kdy jsem byla u dr naposled, tak jsem řikala v březnu a že jsem zdravá :) No ale držim se jen tak tak, abych to nevykvákala.

V práci už se to ví. Musela se za mě už najít náhrada, od září nenastoupim (učitelka)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 22:13

No já jsem si jsi nechala odebrt krev v nemocnici kde dela muj pritel, takze taky se to vsichni dozvedeli a máma to na me poznala, segre jsem to rixt chtela ale tata to jeste neví. Tak doufám že všechno bude v pořádku a já nebudu muset nikomu říkat žádnou špatnou zprávu. Ale koukám že jsem pěkně ukecaná, že jem to všem vyzvonila. Jenže měla jsem takovou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.6.12 22:15

My poprvé taky…ted máme nachystáno překvápko pro celou rodinu. Na to se těšim, že se to dozvěděj najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 22:16
@Izzz píše:
My poprvé taky…ted máme nachystáno překvápko pro celou rodinu. Na to se těšim, že se to dozvěděj najednou

tak to bude fajn, že se to dovědí najednou. No já to ještě musím říct tátovi, ale ten z toho bude snad mile překvapenej. Všichni jsou trochu naštvaný, protože ještě nemám hotovou vejšku, ale co už jen 3 zkoušky a pak státnice, to snad dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
23.6.12 22:24

Krasny vecer, dnes jsem na testu nasla //. Typuji termin porodu na konec unora. Prozatim nic nikomu nechci rikat..nebot v dubnu jsme o prvni prisli. Vse je moc cerstve :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 22:25
@Berylek píše:
Krasny vecer, dnes jsem na testu nasla //. Typuji termin porodu na konec unora. Prozatim nic nikomu nechci rikat..nebot v dubnu jsme o prvni prisli. Vse je moc cerstve :andel: :andel: :andel:

Gratuluji a vítej mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital