Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10021
23.6.12 10:42

@Alficek tak já už k Mudr., volala a jdu na první konrolu 17.7.

Příspěvek upraven 05.07.12 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.6.12 11:33

Krásné poledne vám všem holky přeju :mavam: tak já jdu na utz v pondělí a to se dozvím víc, snad už bude vidět :srdce: :srdce: :srdce: jsem z toho dost nervozní :( @bramburko10 máš //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
23.6.12 11:49

Ahoj :mavam:
také se přidávám k únorátkům, 11.6. jsme měli poprvé //, od té doby furt testuji dokola :lol:. K DR jdu 28.6., už se nemůžu dočkat, hlavně už potřebuji toho mého broučk avidět, jestli je vše v pořádku, napadají mě zase samé hrůzy…a to jsem říkala, že u druhého těhu budu naprosto v klidu :roll:
Příští čtvrtek na kontrole budu 5+3tt, tak snad bude něco vidět :think:
A jak vám je, co jste takto v začátku? Mě jen pobolívají prsa, ale zatím jinak dobrý, až mi to je zase divný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
23.6.12 11:54

Ahoj,

jsem na tom podobne prsa boli, mám časté odpolední nevolnosti a jsem hodně malátná a v těchto vedrech co jsou u nás jen oddychuji a nic nedělám. Každá jsme jiná a mame to jinak. Musíme věřit, že vše bude oki :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 12:07

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem ted 7+1tt. Na kontrolu jdu znova příští týden, minule nebylo nic vidět, jen tečka o který nikdo nevěděl jestli to je mimčo nebo ne. Jinak termín máme 7.2., já se narodila 13.2. takže si dám hezký dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.6.12 12:09

Ahojte holky, nejdřív vám chci pogratulovat k // a popřát zdraví mimískům. Mám takovou otázku možná to bude znít blbě, ale prosím vás o pochopení. Jak vás bolí prsa? bolí celá nebo jen bradavky, dvorce. Díky moc teď to taky řešíme, MS jsem nebostala cyklus je teď 47 dní ale na testu ani šmouha :(. Prsa cítím, ale bolí mě jen bradavky, možná to bude nějaké vsugerování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.6.12 12:14

@Ivčis Ahoj, mě teda bolí hlavně po stranách, bradavky mám hodně citlivé, nikdy jsem na to netrpěla. Cyklus jsem po vysazení nestihla změřit, ale říká se že může trvat i 50 dní, zkus si zajít na krev, ta to vzdycky jistí. Já testovala blbejma testama, az na mamatestu bylo něco vidět. Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
23.6.12 12:17
@Mami&Emmi píše:
Ahoj :mavam:
také se přidávám k únorátkům, 11.6. jsme měli poprvé //, od té doby furt testuji dokola :lol:. K DR jdu 28.6., už se nemůžu dočkat, hlavně už potřebuji toho mého broučk avidět, jestli je vše v pořádku, napadají mě zase samé hrůzy…a to jsem říkala, že u druhého těhu budu naprosto v klidu :roll:
Příští čtvrtek na kontrole budu 5+3tt, tak snad bude něco vidět :think:
A jak vám je, co jste takto v začátku? Mě jen pobolívají prsa, ale zatím jinak dobrý, až mi to je zase divný :cert:

ahojky mě zatím není nic, ale je to už mé třetí těhotenství, takže mě to začne tak počítám za týden ani kozy mě nebolí :-O :-O já mám doma 9letou cácorku a to už si moc nepamatuji, kdy to začlo a 11měsíční Laylu a to mám v živé paměti :( špatně tak od 6 týdne a to permanentně :poblion: nic nepomáhalo, ale co patří to tomu, ale měla jsem hodně problému s krvácením takže se děsím toho :? :? krvácela jsem několikrát, byla v nemocnici a ted nic jiného nedělám, než sleduji papír, ale holčička je na světě a vše dobře dopadlo :pankac: brala jsem utrogestan a spousty dalšího tak snad mě nic takového nepotká, jo a ještě jeden potrat v 5tt před dvěma lety :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
23.6.12 12:18
@Ivčis píše:
Ahojte holky, nejdřív vám chci pogratulovat k // a popřát zdraví mimískům. Mám takovou otázku možná to bude znít blbě, ale prosím vás o pochopení. Jak vás bolí prsa? bolí celá nebo jen bradavky, dvorce. Díky moc teď to taky řešíme, MS jsem nebostala cyklus je teď 47 dní ale na testu ani šmouha :(. Prsa cítím, ale bolí mě jen bradavky, možná to bude nějaké vsugerování. :nevim:

a cykluš máš normálně pravidelný nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
23.6.12 12:18

Vítám nové maminky :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.6.12 12:20

Díky, moc mě právě po stranách nebolí vůbec jen ty bradavky :(. Mám jít na začátku července na gyndu, tak to asi nechám až tam :( docela se bojím že mi bude píchat vyvolávačku. Já jsem taky neměla mamatest. Ale dělala jsem si už dvě balení :oops:, nějakých jiných. Tobě to taky neukázalo? až na mamatestu? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.6.12 12:21
@Alficek píše:
a cykluš máš normálně pravidelný nebo ne?

Já právě v lednu vysadila HA měla jsem to takový různý, ale poslední dva měsíce se to vešlo do těch 30 dnů, myslela jsem že se to začína zlepšovat a teď nevím co si mám myslet. Nejdelší cyskus jsem měla 38 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.6.12 12:27

@Ivčis Jj, ja mam taky jenom ty bradavky. A to ani nemuzu rict, ze by bolely, spis jsou jen hromsky citlive :) ale za to se mi udelala takova fakt hrozne zelena mapa pres vystrih :( uplne se mi tam vybarvily ty zily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.6.12 12:31
@Ivčis píše:
Ahojte holky, nejdřív vám chci pogratulovat k // a popřát zdraví mimískům. Mám takovou otázku možná to bude znít blbě, ale prosím vás o pochopení. Jak vás bolí prsa? bolí celá nebo jen bradavky, dvorce. Díky moc teď to taky řešíme, MS jsem nebostala cyklus je teď 47 dní ale na testu ani šmouha :(. Prsa cítím, ale bolí mě jen bradavky, možná to bude nějaké vsugerování. :nevim:

mě bolí jen bradavky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.6.12 12:33
@Troj píše:
@Ivčis Jj, ja mam taky jenom ty bradavky. A to ani nemuzu rict, ze by bolely, spis jsou jen hromsky citlive :) ale za to se mi udelala takova fakt hrozne zelena mapa pres vystrih :( uplne se mi tam vybarvily ty zily :(

Žíly mám taky na prsách, ale ty tam mám vidět snad pořád, ale docela si mě potěšila :kytka:, já jsu zvědavá jak kelišová :lol:, koupím si mamatest a uvidím dám vám holky vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí