Poradna duly
Jana Čurdová
@Alficek tak já už k Mudr., volala a jdu na první konrolu 17.7.
Příspěvek upraven 05.07.12 v 16:22
Krásné poledne vám všem holky přeju
tak já jdu na utz v pondělí a to se dozvím víc, snad už bude vidět
jsem z toho dost nervozní
@bramburko10 máš //?
Ahoj ![]()
také se přidávám k únorátkům, 11.6. jsme měli poprvé //, od té doby furt testuji dokola
. K DR jdu 28.6., už se nemůžu dočkat, hlavně už potřebuji toho mého broučk avidět, jestli je vše v pořádku, napadají mě zase samé hrůzy…a to jsem říkala, že u druhého těhu budu naprosto v klidu ![]()
Příští čtvrtek na kontrole budu 5+3tt, tak snad bude něco vidět ![]()
A jak vám je, co jste takto v začátku? Mě jen pobolívají prsa, ale zatím jinak dobrý, až mi to je zase divný ![]()
Ahoj,
jsem na tom podobne prsa boli, mám časté odpolední nevolnosti a jsem hodně malátná a v těchto vedrech co jsou u nás jen oddychuji a nic nedělám. Každá jsme jiná a mame to jinak. Musíme věřit, že vše bude oki ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem ted 7+1tt. Na kontrolu jdu znova příští týden, minule nebylo nic vidět, jen tečka o který nikdo nevěděl jestli to je mimčo nebo ne. Jinak termín máme 7.2., já se narodila 13.2. takže si dám hezký dáreček.
Ahojte holky, nejdřív vám chci pogratulovat k // a popřát zdraví mimískům. Mám takovou otázku možná to bude znít blbě, ale prosím vás o pochopení. Jak vás bolí prsa? bolí celá nebo jen bradavky, dvorce. Díky moc teď to taky řešíme, MS jsem nebostala cyklus je teď 47 dní ale na testu ani šmouha
. Prsa cítím, ale bolí mě jen bradavky, možná to bude nějaké vsugerování. ![]()
@Ivčis Ahoj, mě teda bolí hlavně po stranách, bradavky mám hodně citlivé, nikdy jsem na to netrpěla. Cyklus jsem po vysazení nestihla změřit, ale říká se že může trvat i 50 dní, zkus si zajít na krev, ta to vzdycky jistí. Já testovala blbejma testama, az na mamatestu bylo něco vidět. Hodně štěstí ![]()
@Mami&Emmi píše:
Ahoj
také se přidávám k únorátkům, 11.6. jsme měli poprvé //, od té doby furt testuji dokola. K DR jdu 28.6., už se nemůžu dočkat, hlavně už potřebuji toho mého broučk avidět, jestli je vše v pořádku, napadají mě zase samé hrůzy…a to jsem říkala, že u druhého těhu budu naprosto v klidu
Příští čtvrtek na kontrole budu 5+3tt, tak snad bude něco vidět
A jak vám je, co jste takto v začátku? Mě jen pobolívají prsa, ale zatím jinak dobrý, až mi to je zase divný
ahojky mě zatím není nic, ale je to už mé třetí těhotenství, takže mě to začne tak počítám za týden ani kozy mě nebolí
já mám doma 9letou cácorku a to už si moc nepamatuji, kdy to začlo a 11měsíční Laylu a to mám v živé paměti
špatně tak od 6 týdne a to permanentně
nic nepomáhalo, ale co patří to tomu, ale měla jsem hodně problému s krvácením takže se děsím toho
krvácela jsem několikrát, byla v nemocnici a ted nic jiného nedělám, než sleduji papír, ale holčička je na světě a vše dobře dopadlo
brala jsem utrogestan a spousty dalšího tak snad mě nic takového nepotká, jo a ještě jeden potrat v 5tt před dvěma lety
![]()
@Ivčis píše:
Ahojte holky, nejdřív vám chci pogratulovat k // a popřát zdraví mimískům. Mám takovou otázku možná to bude znít blbě, ale prosím vás o pochopení. Jak vás bolí prsa? bolí celá nebo jen bradavky, dvorce. Díky moc teď to taky řešíme, MS jsem nebostala cyklus je teď 47 dní ale na testu ani šmouha. Prsa cítím, ale bolí mě jen bradavky, možná to bude nějaké vsugerování.
a cykluš máš normálně pravidelný nebo ne?
Díky, moc mě právě po stranách nebolí vůbec jen ty bradavky
. Mám jít na začátku července na gyndu, tak to asi nechám až tam
docela se bojím že mi bude píchat vyvolávačku. Já jsem taky neměla mamatest. Ale dělala jsem si už dvě balení
, nějakých jiných. Tobě to taky neukázalo? až na mamatestu? Díky za odpověď.
@Alficek píše:
a cykluš máš normálně pravidelný nebo ne?
Já právě v lednu vysadila HA měla jsem to takový různý, ale poslední dva měsíce se to vešlo do těch 30 dnů, myslela jsem že se to začína zlepšovat a teď nevím co si mám myslet. Nejdelší cyskus jsem měla 38 dni.
@Ivčis Jj, ja mam taky jenom ty bradavky. A to ani nemuzu rict, ze by bolely, spis jsou jen hromsky citlive
ale za to se mi udelala takova fakt hrozne zelena mapa pres vystrih
uplne se mi tam vybarvily ty zily ![]()
@Ivčis píše:
Ahojte holky, nejdřív vám chci pogratulovat k // a popřát zdraví mimískům. Mám takovou otázku možná to bude znít blbě, ale prosím vás o pochopení. Jak vás bolí prsa? bolí celá nebo jen bradavky, dvorce. Díky moc teď to taky řešíme, MS jsem nebostala cyklus je teď 47 dní ale na testu ani šmouha. Prsa cítím, ale bolí mě jen bradavky, možná to bude nějaké vsugerování.
mě bolí jen bradavky ![]()
@Troj píše:
@Ivčis Jj, ja mam taky jenom ty bradavky. A to ani nemuzu rict, ze by bolely, spis jsou jen hromsky citliveale za to se mi udelala takova fakt hrozne zelena mapa pres vystrih
uplne se mi tam vybarvily ty zily
Žíly mám taky na prsách, ale ty tam mám vidět snad pořád, ale docela si mě potěšila
, já jsu zvědavá jak kelišová
, koupím si mamatest a uvidím dám vám holky vědět.