Poradna duly
Jana Čurdová
@zolycka zítra budu přesně 5+0 a začínám 6. týden. Mě bylo u malé zle taky hned od začátku a trvalo to do 6. měsíce ![]()
Dnes ráno mi vadilo z pachů snad vše, pak mi hodně vadí otevření lednice, tam je těch pachů víc dohromady ![]()
A ještě nevím, co to se mnou udělá, až se mi takhle po ráno posere malá…ted kaká až tak za hodinu po vstávání…ale jestli to bude hned takhle po ránu
asi budu přebalovat s rouškou…
@Mami&Emmi
bude muset přebalovat tatínek
neboj to zuvládneš, stejně člověku nic jiného nezbývá…
![]()
@zolycka tatínek
ten umírá i když je netěhotnej při přebalování
@Mami&Emmi
teď jsi mě pobavila…jsem zvědavá na toho mýho „tatínka“ jak se k tomu hrdinně postaví ![]()
Tak už se musím odlepit od monitoru notebooku a vykonat aslepoň minimální údržbu bytu, zatím maminy ![]()
Ahoj holky, koukám že máte nové téma na probrání. Mě nejvíce smrdí cigarety, přítel kouří a to je děsný, i jenom z dechu bych zvracela. Jinak nevolnosti az na ty jižnějšího rázu žádné.
@Mami&Emmi píše:
@zolycka zítra budu přesně 5+0 a začínám 6. týden. Mě bylo u malé zle taky hned od začátku a trvalo to do 6. měsíce
Dnes ráno mi vadilo z pachů snad vše, pak mi hodně vadí otevření lednice, tam je těch pachů víc dohromady
A ještě nevím, co to se mnou udělá, až se mi takhle po ráno posere malá…ted kaká až tak za hodinu po vstávání…ale jestli to bude hned takhle po ránuasi budu přebalovat s rouškou…
Tak to bude asi hustý,protože to jsou největší smrady co znám
jsem ráda, že se malej už umí i sám utřít, že mě už na tyhle věci nepotřebuje ![]()
Ahoj holky, ještě se chci zeptat, změnily se Vám nějak nehty nebo vlasy? Mě se strašně zlepšily nehty, vlasy sice ne, ale s tema jsem nemela problémy. Je jasný že budu mít kluka ![]()
@Elizabeth88 píše:
Ahoj holky, ještě se chci zeptat, změnily se Vám nějak nehty nebo vlasy? Mě se strašně zlepšily nehty, vlasy sice ne, ale s tema jsem nemela problémy. Je jasný že budu mít kluka
jooo nehty mi rostou jak splašený ![]()
@Janinac píše:
jooo nehty mi rostou jak splašený
tak to máme stejný, a taky kvalita je uplne neuveřitelná, dříve se mi strašně lámaly a třepily, tad ovšem bych mohla delat reklamu na lak ![]()
@Elizabeth88 píše:
tak to máme stejný, a taky kvalita je uplne neuveřitelná, dříve se mi strašně lámaly a třepily, tad ovšem bych mohla delat reklamu na lak
taky se mi nelámou, nic ![]()
mě který se vždycky zatrhávali nehty až do masa, protože byli jak papír ![]()
nooo první pozitivní věc ![]()
@Janinac píše:
taky se mi nelámou, nic
mě který se vždycky zatrhávali nehty až do masa, protože byli jak papírnooo první pozitivní věc
Asi tak
, jak dopadl borůvkový koláč? Jinak dneska jsme byli na dlouhý procházce a mále jsem to neudejchala, myslíte že může v těhotenství vrátit astma?
Holky a berete nějaký vitamíny?
Já calibrum, to se mi osvědčilo a tak si řikám, že ty nehty můžou být třeba i z toho.