Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
já to řekla rodičům a týchni. Věděli i o prvním těhu a brali to jako já, je to začátek a nikdy neví člověk jak to dopadne. To je na přírodě
Širšímu okolí to chceme říci cca 20tt, ale myslím že už to bude vidět ![]()
Téma sexík je faine jsem ráda, že v tom nejsem sama. Je mi zle a to je poslední na co myslím, ale věřím že přijde změna k lepšímu. Těď mě hodně trápí, že nemohu spát. V noci se budím tak 6-7× a stále se převaluji a děsně se přehřejvám.
Všem Vám i miminkům přeji zdraví a ať pěkně rostou ![]()
@matty999 píše:
Ahoj holky,já to řekla rodičům a týchni. Věděli i o prvním těhu a brali to jako já, je to začátek a nikdy neví člověk jak to dopadne. To je na přírodě
Širšímu okolí to chceme říci cca 20tt, ale myslím že už to bude vidět
Téma sexík je faine jsem ráda, že v tom nejsem sama. Je mi zle a to je poslední na co myslím, ale věřím že přijde změna k lepšímu. Těď mě hodně trápí, že nemohu spát. V noci se budím tak 6-7× a stále se převaluji a děsně se přehřejvám.
Všem Vám i miminkům přeji zdraví a ať pěkně rostou
Vidíš s tím spaním to máme podobné, já tedy nemůžu spíš usnout, nevím jestli je to tím, ale pozoruji to na sobě právě od tý doby co jsem těhotná, je teda fakt že i začalo zkouškový, no snad se to zlepší.
@Elizabeth88 moc dekuji. K tematu spanek…ja posledni tri dny usinala skoro po navratu z prace a rikala si ze je to z horka // me nenapadly. Dnes jsem si omylem vzala tehu test misto ovulacniho a vysledek me dost prekvapil. ![]()
Elizabeth88: Možná ty zkoušky ti nepřidají. Jsou to nervy a ono i těhu je změna. Držím pěsti, aby jsi vše zvládla a hlavně byla v pohodě to je teď důležité. Dávej na sebe pozor ![]()
@matty999 píše:
Elizabeth88: Možná ty zkoušky ti nepřidají. Jsou to nervy a ono i těhu je změna. Držím pěsti, aby jsi vše zvládla a hlavně byla v pohodě to je teď důležité. Dávej na sebe pozor
snad to zvládnu, uvidíme, kdyžtak to dám po porodu, ale to si myslím že otho času a chute bude jeste mín
@Janinac píše:
Tak to drzim palceto budes mit deti kousek od sebe vid?
to mám a myslím, že se s toho asi zblázním tři děti to je mazec
Vždy se to dá odložit. myslím, že se je můžes cca o 2 roky odložit (nechci kecat). mohu se zeptat co studujes?
@matty999 píše:český jazyk a tělesnou výchovu, nechci to odkládat, znám se a uz bych se k tomu nevrátila.
Vždy se to dá odložit. myslím, že se je můžes cca o 2 roky odložit (nechci kecat). mohu se zeptat co studujes?
Co se týče sexu no vzhledem k mému egyptanovi, co má chutky pořád…já až tak pořád mít nemusím
a bojím se hlavně, vzhledem ke krvácení minulé těhu
plavat asi nee, ted v létě jo, ale jinak nemám čas s dvouma dětma a malá začala ted chodit
hodím sem nějaké foto
@Alficek Máš moc krásné děti, obvzlášť ta malá je jak ze seriálu gilmorova devcata, ty oci a vlásky. Jsou úžasný.
@Elizabeth88 tak to hodne sil k studiu.
Ja uz mam sice dostudovano, obcas se mi po skole zasteskne ale ted se tesim na neco jineho…
![]()
@Elizabeth88 píše: český jazyk a tělesnou výchovu, nechci to odkládat, znám se a uz bych se k tomu nevrátila.
Tělák to je dost náročné. Musíš dělat i praktické?
@matty999 píše:
Tělák to je dost náročné. Musíš dělat i praktické?
jj musím, zrovna ve stredu jsem dělala přemet vpřed, mimčo snad ok. Jinak jeste me ceká hrazda, ale tu si nechám až po porodu. Jinak už vše praktické hotovo.
@Alficek rozkosna rodinka
Jste celkem babibec..netouzite ted po chlapeckovi?
@Berylek píše:
@Elizabeth88 tak to hodne sil k studiu.![]()
Ja uz mam sice dostudovano, obcas se mi po skole zasteskne ale ted se tesim na neco jineho…
![]()
Já se nemuzu dockat az dostuduju, nejsem zrovna studijni typ.