Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7013
25.6.12 07:07
@Elizabeth88 píše:
@Janinac Adámek je krásný jméno, taky jsem ho chtěla jenže už jendnoho v rodině máme, takže mám smůlu.

Tak vy mate vyhodu toho ciziho prijmeni a to se pak clovek nemusi drzet u zeme, k memu prijmeni by vypadalo kazdy jmeno blbe, teda pokud to nebude ceska klasika.
Me se treba hrozne libi Rachel, protoze to se da pouzivat vsude a krasne to zni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
25.6.12 08:10

Kuk nějak nestíhám
konečně jdu na gyndu ve čtvrtek tento týden, tak už snad bude něco vidět a doufám že už uvidím srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
25.6.12 08:15

Já tak koukám, že nás je tu víc s cizincem???Troj má egyptana, já mám egyptana a Elizabeth ty máš koho???hihi
my jsme Hegazy a dcera je Layla Aisha, chceme kluka Adam, jelikož je to normálně arabské jméno, jsem čuměla, tudíž i české a Ahmeda jsem zamítla, tady by byl chudák :-O a líbí se mi Mahdi :pankac: :pankac: ale to tatka nechce, ale to už jsme vybírali když jsem čekala Laylu, ted je mooooc brzy vybírat jména, když ještě není jistý jak to vše bude, ale snad dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
25.6.12 08:16
@Janinac píše:
Jooo to už určitě uvidíš srdíčko :dance:

to určitě budeš mít :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
25.6.12 08:19
@Elizabeth88 píše:
Ahoj holky, ještě se chci zeptat, změnily se Vám nějak nehty nebo vlasy? Mě se strašně zlepšily nehty, vlasy sice ne, ale s tema jsem nemela problémy. Je jasný že budu mít kluka :-)

minulé těhu jsem měla super vlasy a vubec se nemastily :pankac: jednou za týden mi stačilo je umýt, to byla parádA, TED NIC NEPOZORUJI ZATÍM A PO KOJENÍ MUSELA JSEM PO 7 MĚS. ZKONČIT, JSEM MALEM VYPLEŠATĚLA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 08:22
@Alficek píše:
Já tak koukám, že nás je tu víc s cizincem???Troj má egyptana, já mám egyptana a Elizabeth ty máš koho???hihi
my jsme Hegazy a dcera je Layla Aisha, chceme kluka Adam, jelikož je to normálně arabské jméno, jsem čuměla, tudíž i české a Ahmeda jsem zamítla, tady by byl chudák :-O a líbí se mi Mahdi :pankac: :pankac: ale to tatka nechce, ale to už jsme vybírali když jsem čekala Laylu, ted je mooooc brzy vybírat jména, když ještě není jistý jak to vše bude, ale snad dobrý

Adam je arabský jméno jo??? Ty jo, to jsem taky nevěděla 8o tak to je dobrý, já píšu, jak máme typický český jméno a ono prd :mrgreen:

Jak se žije s egypťanem? Člověk o tom má asi hodně zkreslený představy, jak jsou tam ženský chudáci, ale ono to tak není co? a Vy budete žít tady nebo se chystáte někdy přestěhovat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
25.6.12 08:45

S mužem teď řešíme jestli když budeme mít holčičku tak ji dám příjmení s ová nebo ne. Já ho mám bez ová, pociťuji občas problém a nevím jestli to děcku nebudu komplikovat. Jak to máte vy? Řešli jsme i občanství, pokud mohu vědět jak jste se rozhodli?

Jinak Adam je moc pěkné jmého. Také jsem netušila odkud přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 09:04

Ahojte :mavam:
my zase máme doma tatku původem itala, takže ani já, an malá nejsme -ová, ani by se mi to k cizímu příjmení nelíbilo, někdo si to nechává.
jinak si přeji zase holčičku, tak uvidíme, co se tatínkovi povedlo.
Beru GS Mamavit, ale vlasy mi docela padají, už asi méně..mě před měsícem zjistili hypofunkci štítné žlázy, tak beru Letrox, asi tak měsíc, byla jsem hrizně unavená a vlasy mi padaly ve velkým, i jsem přibrala, to vše ta hypofunkce. Prý se to po porodu stává a hlavně jsem dost dlouho kojila, 1,5 roku…to už ted nebudu, nechci být plešatá…u druhého dítka chci kojit tak max. 9 měsíců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 09:30

Holky, jestli máte hezký příjmení bez „ová“ tak bych ho tam určitě necpala. V dnešní době tam být už nemusí :palec:
A navíc takové jméno je takový exotický :palec:

Vlasy mi při kojení taky hrozně padali, už takhle mám na hlavě prd a po kojení to bylo extra prd :cert: a to jsem kojila „jenom“ půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 09:43

Ahoj holky :) tak me ceka utz v patek, ale od rana silne uvazuju, ze si zajdu driv :( nevim, ale uz je to tak 3-4 dny a kazdou noc se vzbudim na strasne krece v brise :( trva to tak pet minut a pak zas usnu a cely den zas pohoda :( nejak se mi to proste nezda…
Jinak my mame prijmeni bez -ova :) a pro mimco jmena uz vybrane :D obe arabske: Nora (arabsky Helena, takze neco s tim svetlem) a Tarek ( to je ten co hleda cesty) :D ja strasne ulitavam na tech vyznamech :D
A zivot s egyptanem… Asi jak s cechem, zalezi na koho natrefis, ale je fakt, ze manzel je hodne pro rodinu. Taky co se tyce vztahu ke mne, tak to si uzivam ;) jako muslim se o me musi starat, navic ja ale nemam zadne povinnosti, takze kdyz uklidim, nebo uvarim, nebo cokoli :D tak je z toho jako nadseny a dekuje ;) sice nekdy zapomene, ale vetsinou ne. Jsme spolu nejake 4 roky a zatim se mame suprove, tak jen at to trva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 09:47

@Troj a křeče máš v podbřišku? nebo jako od střev? Jestli to je podbřišek, tak radši DR ted zavolej a poptej se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 09:54

@Mami&Emmi No me se zda, ze v podbrisku… Tak si mam zavolat a jit driv, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 10:03

@Troj no, minimálně bych zavolala a to asi i dnes. Já jsem hypochondr, soudím podle sebe, já bych volala Radši se 10× zeptám..
Já mám teda taky tlaky, ale od střev, takže to poznám, ale u prvního těhu jsem byla vykulená a měla jsem taky nějaký tlaky a tak jsem pádila rovnou na pohotovost (v 9tt) a bylo to od střev…asi jak se to tam zvětšuje ta děloha, tak si myslím, že třeba tlačí na střeva…ale jestli to máš v pobřišku, určitě si zavolej, to bych nečekala :hug:
at je to radši prd než cokoliv jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 10:05

@Mami&Emmi Tak mam jit dneska na dve odpoledne… Ufff, snad to nebudou nejake jobovky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 10:06

@Troj tak to je super, že tě vzali tak brzo! To dej pak vědět, určitě to nic nebude, a ty budeš klidná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí