Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
25.6.12 18:28
@Janinac píše:
Jojo bude vsechno OK, to je na tuty :dance:

Snad jo, děkuji za povzbuzení. Je fakt že mi je až na pár obtíží fajn, takže proč by mělo být něco špatně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 18:57

Já se třeba děsím mimoděložního, furt o tom čtu…proto se prvního ultrazvuku nemůžu dočkat, potřebuji vidět, že je tam, kde má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
25.6.12 19:46

Ahojky holky, já jsem dnes po dlouhém rpacovním dni úplně grogy, ale jinak mi je celkem dobře…jo a bude mi za necelý měsíc 29 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
25.6.12 19:52

@zolycka tak to jsme s tím pracovním dnem úplně stejně, přišla jsem z práce a šla jsem si hned lehnout, trošku jsem si i zdřímla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
25.6.12 19:55

@Marssyy :) já jsem ráno vyjela v 6:45 a vrátila se v 18:15 :) takže teprve dojídám večeři a přemýšlím, co ještě bych zďobla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 19:56

Já jsem ráda, že teď nechodím do práce, jako nic mi není, ale jsem taky pořád ospalá a jsem schopná usnout i u žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 19:57

@Mami&Emmi :) uplne to chapu!! Byla jsem taky hrozne rada, ani nevim proc ale mela jsem taky strach z toho mimodelozniho :( nastesti nic a urcite u tebe taky nebude :)
A vsem moc dekuju za palecky!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 20:01
@Troj píše: @Mami&Emmi :) uplne to chapu!! Byla jsem taky hrozne rada, ani nevim proc ale mela jsem taky strach z toho mimodelozniho :( nastesti nic a urcite u tebe taky nebude :)
A vsem moc dekuju za palecky!! :)
¨
Kdy uvidíme fotku? :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 20:04

Az to ten muj lenoch natahne! Ja pisu pres ipad a z toho nejdou natahovat obrazky :( nebo pokud nahodou jo, nevite nahodou jak??? Zrovna jsme ale pres mobil posilali nasim… Tatka rikal:„tak to je ten tvuj zarodek??“ :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 20:13

@Troj a v jakém že to jsi týdnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.6.12 20:14
@Troj píše:
Az to ten muj lenoch natahne! Ja pisu pres ipad a z toho nejdou natahovat obrazky :( nebo pokud nahodou jo, nevite nahodou jak??? Zrovna jsme ale pres mobil posilali nasim… Tatka rikal:„tak to je ten tvuj zarodek??“ :pocitac: :cert:

Můžeš si to poslat do emailua z emailu uložit do ipadu a z ipadu to hodit sem :-) ale je to složitý, to uznávám. A tu fotku ti dali, nebo sis to musela vyfotit na mobil, me totiz doktor rekl ze si to muzu vzit a sestra mi to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.6.12 20:16

Holky, co jste podruhé těhu, bolí vás podbřišek tak, jako u prvního? Mám pocit, že mě tak nebolí břichho jako s malou poprvé, to mě bolelo dlouho jako by před MS…ted moc ne :think: jinak mě bolí prsa, je mi blbě a jsem unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 20:30
@Mami&Emmi píše:
Holky, co jste podruhé těhu, bolí vás podbřišek tak, jako u prvního? Mám pocit, že mě tak nebolí břichho jako s malou poprvé, to mě bolelo dlouho jako by před MS…ted moc ne :think: jinak mě bolí prsa, je mi blbě a jsem unavená.

neva, že jsem těhotná po čtvrtý a jednou to byli dvojky??? :mrgreen: podbříšek mě bolel po transferu a teď už vůbec, takže si myslím, že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 20:32

Troj já nevím jestli je to stejný jako z mobilu, ale já když píšu z mobilu, tak mám po tím okýnkem, co píšu „přidat soubor“ na to ťuknu a najdu si, kde ten obrázek mám…takže v galerii…ale fakt nevím jak to funguje v ipadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.6.12 20:32
@Mami&Emmi píše:

jooo a taky si myslím, že tím, že se musíme postarat u první děti, že nemáme možná čas se tak zkoumat jestli nás něco bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí