Poradna duly
Jana Čurdová
@Janinac píše:
Jojo bude vsechno OK, to je na tuty
Snad jo, děkuji za povzbuzení. Je fakt že mi je až na pár obtíží fajn, takže proč by mělo být něco špatně ![]()
Já se třeba děsím mimoděložního, furt o tom čtu…proto se prvního ultrazvuku nemůžu dočkat, potřebuji vidět, že je tam, kde má být…
Ahojky holky, já jsem dnes po dlouhém rpacovním dni úplně grogy, ale jinak mi je celkem dobře…jo a bude mi za necelý měsíc 29 ![]()
@zolycka tak to jsme s tím pracovním dnem úplně stejně, přišla jsem z práce a šla jsem si hned lehnout, trošku jsem si i zdřímla ![]()
@Marssyy
já jsem ráno vyjela v 6:45 a vrátila se v 18:15
takže teprve dojídám večeři a přemýšlím, co ještě bych zďobla ![]()
Já jsem ráda, že teď nechodím do práce, jako nic mi není, ale jsem taky pořád ospalá a jsem schopná usnout i u žehlení ![]()
@Mami&Emmi
uplne to chapu!! Byla jsem taky hrozne rada, ani nevim proc ale mela jsem taky strach z toho mimodelozniho
nastesti nic a urcite u tebe taky nebude ![]()
A vsem moc dekuju za palecky!! ![]()
@Troj píše: @Mami&Emmi¨uplne to chapu!! Byla jsem taky hrozne rada, ani nevim proc ale mela jsem taky strach z toho mimodelozniho
nastesti nic a urcite u tebe taky nebude
A vsem moc dekuju za palecky!!
Az to ten muj lenoch natahne! Ja pisu pres ipad a z toho nejdou natahovat obrazky
nebo pokud nahodou jo, nevite nahodou jak??? Zrovna jsme ale pres mobil posilali nasim… Tatka rikal:„tak to je ten tvuj zarodek??“
![]()
@Troj píše:
Az to ten muj lenoch natahne! Ja pisu pres ipad a z toho nejdou natahovat obrazkynebo pokud nahodou jo, nevite nahodou jak??? Zrovna jsme ale pres mobil posilali nasim… Tatka rikal:„tak to je ten tvuj zarodek??“
![]()
Můžeš si to poslat do emailua z emailu uložit do ipadu a z ipadu to hodit sem
ale je to složitý, to uznávám. A tu fotku ti dali, nebo sis to musela vyfotit na mobil, me totiz doktor rekl ze si to muzu vzit a sestra mi to nedala.
Holky, co jste podruhé těhu, bolí vás podbřišek tak, jako u prvního? Mám pocit, že mě tak nebolí břichho jako s malou poprvé, to mě bolelo dlouho jako by před MS…ted moc ne
jinak mě bolí prsa, je mi blbě a jsem unavená.
@Mami&Emmi píše:
Holky, co jste podruhé těhu, bolí vás podbřišek tak, jako u prvního? Mám pocit, že mě tak nebolí břichho jako s malou poprvé, to mě bolelo dlouho jako by před MS…ted moc nejinak mě bolí prsa, je mi blbě a jsem unavená.
neva, že jsem těhotná po čtvrtý a jednou to byli dvojky???
podbříšek mě bolel po transferu a teď už vůbec, takže si myslím, že je to normální
Troj já nevím jestli je to stejný jako z mobilu, ale já když píšu z mobilu, tak mám po tím okýnkem, co píšu „přidat soubor“ na to ťuknu a najdu si, kde ten obrázek mám…takže v galerii…ale fakt nevím jak to funguje v ipadu ![]()
@Mami&Emmi píše:
Holky, co jste podruhé těhu, bolí vás podbřišek tak, jako u prvního? Mám pocit, že mě tak nebolí břichho jako s malou poprvé, to mě bolelo dlouho jako by před MS…ted moc nejinak mě bolí prsa, je mi blbě a jsem unavená.
jooo a taky si myslím, že tím, že se musíme postarat u první děti, že nemáme možná čas se tak zkoumat jestli nás něco bolí.