Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
26.6.12 08:31

Tak holky krem ve 20:00 ;D supros!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.6.12 08:37

Ahoj :mavam:
tak já se mazala, ale mám jizvičky vlevo dole na břiše a po stranách :? nenávratně…
mě se poslední dobou tak blbě spí..jak spíte v noci? Přes den bych usnula kdekoliv, ale v noci se furt převaluju, jestli je to tím, že furt o něčem přemýšlím…hrozný ted. A nohy mě bolí, jestli to je od zad, bolí mě v bedrech esíčko :think: po mateřské půjdu rovnou do důchodu.
Už aspon začínám prdět :lol: sice je to k smíchu, ale já skoro týden neprděla a od toho mě asi píchalo v tom boku, jak jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 08:43
@Mami&Emmi píše:
Ahoj :mavam:
tak já se mazala, ale mám jizvičky vlevo dole na břiše a po stranách :? nenávratně…
mě se poslední dobou tak blbě spí..jak spíte v noci? Přes den bych usnula kdekoliv, ale v noci se furt převaluju, jestli je to tím, že furt o něčem přemýšlím…hrozný ted. A nohy mě bolí.
Už aspon začínám prdět :lol: sice je to k smíchu, ale já skoro týden neprděla a od toho mě asi píchalo v tom boku, jak jsem psala…

mam to podobne, spat bych mohla pres den a v noci je to same prehazovani. poceni. rikam si, ze je to predvoj kdyby mimi v noci nespinkalo. :-D
No zacala jsem to take pozorovat, ze vice plynim a hlavne nejsou to takove tiche :-D. je pravda, ze jim jinak, ale nevim jeslti je to tim. horsi je, ze mi ted vyskocili asi 4 opary na puse. Je to desne, svedi to a boli to. mam to tak na 14 dni.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 09:10

@matty999 ty jsi zhubla 20kg??? 8o jak jsi to dokázala??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 09:31
@Janinac píše:
@matty999 ty jsi zhubla 20kg??? 8o jak jsi to dokázala??? 8o

5× tydne jsem cvicila, 3× doma a pak spinning na ten nedam dopustit. opravdu me to bavilo a slo to dolu. jsem typ, kteremu se to usazuje zadek a stehna. Upravila jsem jidelnicek 5× denne jedla. priznavam se ze je to uz skoro 6 let a drzim se sice uz tak moc necvicim, ale obcas zajdu na kolo a davam bacha co jim. kdyz si dam sladke jdu si zacvicit nebo se alespon projit. pribiram v rozmezi 5 kilo +-. jsem spokojena a proto ani me moc netrapi jeslti priberu nebo ne. sanzim se nejist sladke (je fakt, ze ted moc nemam chut)a ted si vybiram co jim a moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 11:52
@matty999 píše:
5× tydne jsem cvicila, 3× doma a pak spinning na ten nedam dopustit. opravdu me to bavilo a slo to dolu. jsem typ, kteremu se to usazuje zadek a stehna. Upravila jsem jidelnicek 5× denne jedla. priznavam se ze je to uz skoro 6 let a drzim se sice uz tak moc necvicim, ale obcas zajdu na kolo a davam bacha co jim. kdyz si dam sladke jdu si zacvicit nebo se alespon projit. pribiram v rozmezi 5 kilo +-. jsem spokojena a proto ani me moc netrapi jeslti priberu nebo ne. sanzim se nejist sladke (je fakt, ze ted moc nemam chut)a ted si vybiram co jim a moc dobre.

tak to muselo fakt chtít pevnou vůli 8o to doopravdy smekám :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 11:57
@Janinac píše:
tak to muselo fakt chtít pevnou vůli 8o to doopravdy smekám :potlesk: :palec:

dekuji, chtelo a myslim, ze to je vzdy zaklad. Clovek si to musi srovnat v hlave :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 12:07
@matty999 píše:
dekuji, chtelo a myslim, ze to je vzdy zaklad. Clovek si to musi srovnat v hlave :-)

nebojíš se, že to teď nabereš a neschodíš?

I když s tou tvojí vůlí, bych se toho nebála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 12:22
@Janinac píše:
nebojíš se, že to teď nabereš a neschodíš?I když s tou tvojí vůlí, bych se toho nebála :hug:

tak bojim se, ze se to vrazi do briska a to jde tezko shodit. Jinak se nebojim. videla jsem to u sestry mala ji nedala pokoje a slo to skoro samo. Proste si zase budu muset najit cas pro sebe a zacit cvicit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.6.12 12:36
@matty999 píše:
jsem za, ve vice lidech se to lepe tahne. ja takto hubla se trema holkama, ale jedina jsem to rok vydrzela a dosahla sveho 20kg dolu. hlasim se na kazdodenni mazani :-D

No já budu mazat oliv olejeme, četla jsem ze je to nejlepsí, plus s citronovou stavou aby to tak nesmrdělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 13:39
@Elizabeth88 píše:
No já budu mazat oliv olejeme, četla jsem ze je to nejlepsí, plus s citronovou stavou aby to tak nesmrdělo

to jsem nikde neslysela. ja budu mazat mamastrie a az domazu tak uvidime zkusim asi ten olej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
26.6.12 14:17

Ahojte holky, tak se hlasim. Dnes jsem si delala mamatest a je stale negativni. Nejspid bych mela zajit k doktorovi. Nicmeme injekci na vyvolalni si nenechsm pichnout takze to asi nema cenu tam vubec chodit co si myslite vy? Zatim s toho nebudu delat zadne zavery a budem pokracovat… Uz vam sem lozit nebudu, preju co nejklidnejsi tehotenstvi s tim nejkrasnemjsim koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.6.12 14:31

@Ivčis No jestli jsi tehotna a neukazal ti to test, tak na utz zarucene nic nebude, ale co muzes, je, ze si skocis na nejakou polikliniku nebo do nemocnice, aby ti udelali odber na hcg. To ani nemusis byt na lacno a vis to za par hodin. Jestli si, bude tam nejake cislo, jestli ne, budes mit nulu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.6.12 17:29
@matty999 píše:
to jsem nikde neslysela. ja budu mazat mamastrie a az domazu tak uvidime zkusim asi ten olej :-)

Slyšela jsem ze je nejlepší, skvěle promastí kůži a hlavně je plný vitamínů. Holky taky Vás tak bolí hlava, já na tu bolest asi umřu, ale prášky si brát nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.6.12 17:53

@Elizabeth88 mě hlava nebolí vůbec, jen prsa, jsem unavená a je mi blbě. Bolí vás břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí