Poradna duly
Jana Čurdová
@matty999 píše:
Tak mazu se normalne, ted jsem zmenila jen krem. fu nevim kdy poroste, ale dle meho u kazde je to jinak. trevba dneska mi hodne vykouklo, ale zatim se jeste ztrati. jak rikam mam vetsi spicek
no to já mám taky, takže ho budu muset asi shodit abych neco videla
@mabi píše:
Já mám večer břicho jak v pátým měsíci
no já nechci spulit, abych nevypadala jako blbka, ale nafoukla jsem to je pravda
Sikulky namazane ![]()
ted se nic schazovat nebude, ted budeme pribirat ![]()
na to bude cas potom.
holky letim si lehnout, brzo vstavam. Krasne sniky ![]()
@Elizabeth88 píše:
už zítra, já myslela že jdeš s náma ve čtvrtek? Počítáte si to na tech tehotenskejch kalkulačkách? Já jo, ale nesouhlasí mi to, je to divný
Já mám zítra kontrolu u svého dr. a ve čtvrtek jedu do CARu.
@Janinac píše:
Já mám zítra kontrolu u svého dr. a ve čtvrtek jedu do CARu.
Ahá, tak to jo, jsem opet trochu mimo.
@Elizabeth88 píše:
Ahá, tak to jo, jsem opet trochu mimo.
neee v poho, dobře si pamatuješ čtvrtek, ten je pro mě důležitější ![]()
jen jsem zítra 5+6tt prostě málo - srdíčko ještě vidět nebude, vůbe nechápu proč to nemohli o týden odložit.
@Janinac tak já jdu v ten čtvrtek a to budu 5 plus 3tt, takže tak ynic moc…ale aspon chci vidět, že je mimčo tam, kde má být..se srdíčkem počítám za těch 14 dní…
Matty: my máme sex zakázaný.. minulý týden jsem krvácela a dneska na utz našla Dr. hematom, takže vydala zákaz
@Mami&Emmi píše:
@Janinac tak já jdu v ten čtvrtek a to budu 5 plus 3tt, takže tak ynic moc…ale aspon chci vidět, že je mimčo tam, kde má být..se srdíčkem počítám za těch 14 dní…
to je fakt, alespoń uvidíme nějakou tečku ![]()
@HanHa píše:
Matty: my máme sex zakázaný.. minulý týden jsem krvácela a dneska na utz našla Dr. hematom, takže vydala zákaz
taky ho mám zakázanej po KETu…a zrovna mám takovou chuť ![]()
Dobré ránko děvčata,
včerejší ko v pořádku. Srdíčko jsem zatím neslyšela. V pátek jdu na odběry, HIV-je jedinou značkou, kterou znám z toho všeho, co vypisoval
..Dostala jsem utrogestan, nebo jak se to jmenuje (2× denně polykat), jen pro jistotu a 10.7. na ko. Pokud bude vše v pořádku, začne mě zvát do poradny.
Jak jste se bavily o bruslení, tak já se včera ptala na kolo. No prý nesmím jezdit 30km, jen takovou pohodičku do 20tt, pak už to nedoporučuje.
tak my jedem do školky a pak na řasy, tak se tu mějte hezky
![]()