Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
27.6.12 08:22

Teda holky, ty rána to je děs, přejmenovala by české sousloví těžká tána opilcova, na těžká rána těhotných :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
27.6.12 08:23

@BLAŇUL89 utrogestan beru taky - jen teda dva ráno, dva v poledne a dva večer. Polykat je nemůžu, protože jsem po tom jak opilá, hrozně se mi motala hlava, kdyby jsi to měla stejně, tak si je zaváděj - sice to z tebe pak poteče, takže budeš muset nosit slipovku, ale není po tom vůbec blbě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
27.6.12 08:24
@Elizabeth88 píše:
Teda holky, ty rána to je děs, přejmenovala by české sousloví těžká tána opilcova, na těžká rána těhotných :-)

sakryš mě furt nic :think: jen teda mám další kilo dole :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.6.12 08:25
@Janinac píše:
sakryš mě furt nic :think: jen teda mám další kilo dole :cert:

Bud ráda, já si musim jít vzdycky lehnout, abych to rozdejchala. Dneska chci jít na dlouhou procházku se psem do lesa, tak doufám že nějakej ten gram pujde taky dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.6.12 08:28
@Janinac píše:
sakryš mě furt nic :think: jen teda mám další kilo dole :cert:

V kolik jdes na ten ultrazvuk, už se těším na foto. Nemůžu se dočkat zejtřku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
27.6.12 08:33
@Elizabeth88 píše:
V kolik jdes na ten ultrazvuk, už se těším na foto. Nemůžu se dočkat zejtřku.

mám tam být až ve 14:30..jsem nějaká nervozní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.6.12 08:42
@Janinac píše:

To bude dobrý uvidíš :-) Určitě uvidíš už mimčo a pak budeš klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.6.12 08:56

Máš další příznak, a to šílená citlivost zubů, nikdy jsem s tím neměla problém až ted, pekne si me to mimčo vychutnává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.6.12 09:20
@Elizabeth88 píše:
Máš další příznak, a to šílená citlivost zubů, nikdy jsem s tím neměla problém až ted, pekne si me to mimčo vychutnává :-)

Teda mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
27.6.12 09:51

Dobré dopoledne, těhule,
mě bylo ráno zase klasicky blbě, už i z pasty na zuby..už se taky moc těším na zítřejší ultrazvuk…
Janinac - držím palce u DR, pak napiš, komu je mimčo podobné, jestli mamince nebo tatínkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
27.6.12 11:51
@Mami&Emmi píše:
Dobré dopoledne, těhule,
mě bylo ráno zase klasicky blbě, už i z pasty na zuby..už se taky moc těším na zítřejší ultrazvuk…
Janinac - držím palce u DR, pak napiš, komu je mimčo podobné, jestli mamince nebo tatínkovi :D

:mrgreen: tak protože je první syn celej tatínek a jen povahově je po mě, tak čekám, že holčička bude celá po mě a povahově po tatínkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
27.6.12 14:17

Ahoj holky,

dnes rano jsem to mela podobne hrozne blbe myslela jsem, ze ani nedojdu do prace. kazdym dnem je to snad horsi. Take jsem uz kilo shodila. snazim se jist a jist ale nekdy to nejde kdyz fakt neni chut. Jinak vcera jsem prubla sexik a super nic neni vse dal v pohode. bude v tom pokracovat. ted tu v praci na me pomalu pada unava a velka chut na kavco. Priznavam, ze jsem ho uplne odstranila. pila jsem 2 denne. Date si kavco obcas nebo to resite kavovinou?

drzim pesticky na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.6.12 14:21

Me doktor rikal, ze dve denne jsou uplne v pohode. Ja jsem pila kolem sesti sedmi…
A holky, dobre vam radim, vyhnet se cesnekove pomazance… Hazet ji do zachodu vrxhem pak neni zadna sramda :( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.6.12 16:10
@Janinac píše:

Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.6.12 16:12

Ahoj holky // jsme objevili v pátek, máte tu už plno nebo ještě přibíráte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí