Poradna duly
Jana Čurdová
@Troj píše:
Ach jo, no to budou dlouhe dva tydnyale fakt se nestresuj
jestli mas 12 mm, tak mas goliase
Super
říkám si jestli jsem tu polohu mimča neovlivnila sama těma přemetama, který jsem vyváděla. No pořád hledám nějaký důvod, sna bude všechno v pořádku.
@HanHa píše:
Elizabeth88: tak zas lepší, že je velký, než malý
to jo, ale co ta poloha? Nevím co tím myslel, no stejně se to nedovím dřív než za 14 dní, zkusím na to nemyslet. I když nevím jestli to pujde
Ale děkuju holky za podporu a za rady ![]()
Elizabeth88: kdyby to bylo něco vážného, tak si tě objednají určitě dřív. Možná je jen divně natočený nebo tak něco.
Ale to čekání do kontroly plně chápu.. já mám hematom a taky těch 14 dní do další kontroly je děsně dlouhých. Každý večer mu domlouvám, aby se hezky vstřebával a prckovi, aby hezky rostl. ![]()
@HanHa píše:
Elizabeth88: kdyby to bylo něco vážného, tak si tě objednají určitě dřív. Možná je jen divně natočený nebo tak něco.
Ale to čekání do kontroly plně chápu.. já mám hematom a taky těch 14 dní do další kontroly je děsně dlouhých. Každý večer mu domlouvám, aby se hezky vstřebával a prckovi, aby hezky rostl.
Tak snad nám to oboum dobře dopadne, věřím že bude všechno v pořádku. Musím se nějak zaměstnat na těch 14 dní, ale myslím že učení na zk mi pomůže.
Ahoj Elizabeth88:holka nevěš hlavu, já měla embryjo v 6+2 0,45cm, podle mě měřil celý váček, ten jsem měla zhruba v 5tt 11mm, mě taky doktoři pěkně zblbli a vystrašili nejdřív že tam nic neni měli podezdření na mimoděložní druhej den tam byl váček, že ho tam neviděl, za týden na kontrole, že se mu to nějak nelíbí, že je to malý já nervy nespala jsem a za další tyden vše ok i se srdíčkem ty uměj člověka zblbnout. Jdu na kontrolu 9.7 a už se nemůžu dočkat jestli je vše ok tak ti držim palečky
Elizabeth88: jak pises musis se zamestnat. chystas se nekam na dovcu treba nebo nejaky vylet?
urcite to bude dobre a vse bude v poradku. drz se a kdyby na tebe padal splin urcite napis, podrzim te a rada. Od toho tu jsme. ![]()
Co vy ostatni holky chystate se na dovcu nekam nebo zatim je pred vama prace a prace?
@matty999 my na dovču nikam, jsme doma, peníze padly na rekonstrukci nové místnosti v domku, dům je věčný žrout peněz
tak letos děláme pokoj, poslední dole už, tak o dovče budeme doma. Já jsem doma furt na mateřský
ale manžel bude s námi a čeká nás koupaliště, buřtíky na zahrádce…možná pojedu s malou na týden k našim na chalupu. co vy? ale k moooři bych jela hned ![]()
My na dovču taky nikam, jsem na neschopence a pak máme doma kupu zvířat, takže odjet můžeme max. na víkend
@Mami&Emmi píše:
@matty999 my na dovču nikam, jsme doma, peníze padly na rekonstrukci nové místnosti v domku, dům je věčný žrout peněztak letos děláme pokoj, poslední dole už, tak o dovče budeme doma. Já jsem doma furt na mateřský
ale manžel bude s námi a čeká nás koupaliště, buřtíky na zahrádce…možná pojedu s malou na týden k našim na chalupu. co vy? ale k moooři bych jela hned
kdyz ma clovek baracek je to jine. Burty a koupak je super oddech.Hlavni, ze mate rekonstrukci uz za sebou a u babicek na chate je urcite take dobre. My se chystame za tchyni na slovensko. takze spise navseva pribuznych a doufam, ze najdu cas na oddech. Jedeme ale az koncem leta takze celel leto bude pracovni snad mi to stav dovoli. uvidime co bude, abych nemela nucenou dovolenou ![]()
@HanHa píše:
My na dovču taky nikam, jsem na neschopence a pak máme doma kupu zvířat, takže odjet můžeme max. na víkend
juu zviratka to je fakt, ze s nima se hure cestuje kdyz neni chuva co by se o ne postarala. My poridili sneky jako domaci zviratko. je to nenarocny muzeme i na mesic odjet a preziji ![]()
Ahoj holky, moc děkuju matty999. Mám toho v plánu spoustu, jsem pořád student čeká mě ještě pár zkoušek, pak budu pomáhat jako dobrovolník v jedno dětském domově, tak trochu si tam splním svou pedagogickou praxi. Jinak v září máme svatbu, takže plánuju ještě to, k tomu v říjnu dovča, teda jestli me dr pustí. No a pak spoustu výletů k vodě se psem, v mém případě sice jenom koupacka po kolena, ale i tak myslím že toho mám hodně na práci. Chci taky každý den ráno na brusle, alespon 5 km. Uvidíme jestli to mimču nic neudělá, ale doufám že ne. ![]()
@Elizabeth88 píše:
Ahoj holky, moc děkuju matty999. Mám toho v plánu spoustu, jsem pořád student čeká mě ještě pár zkoušek, pak budu pomáhat jako dobrovolník v jedno dětském domově, tak trochu si tam splním svou pedagogickou praxi. Jinak v září máme svatbu, takže plánuju ještě to, k tomu v říjnu dovča, teda jestli me dr pustí. No a pak spoustu výletů k vodě se psem, v mém případě sice jenom koupacka po kolena, ale i tak myslím že toho mám hodně na práci. Chci taky každý den ráno na brusle, alespon 5 km. Uvidíme jestli to mimču nic neudělá, ale doufám že ne.
Pekne plany a ten nejvetsi svatba mohu se ptatk kdy to mate ja se vdavala take v zari 10.9.Planujete velkou svatbu nebo jen neco maleho. urcite i koupacka po kolena je prijmna. clovek musi brat co je. Budes v detskem domove v praze nekde? Byla jsem ve dvou diagnostakach na praxi a pevne nervy preji. Je to pekne ale narocne. Jinak brusle zalezi kjak se budes citit ja se zase rozhodla ze budu chodit domu po schodech mam 160 schodu ale pockam jeste. ![]()
@matty999 píše:
Pekne plany a ten nejvetsi svatba mohu se ptatk kdy to mate ja se vdavala take v zari 10.9.Planujete velkou svatbu nebo jen neco maleho. urcite i koupacka po kolena je prijmna. clovek musi brat co je. Budes v detskem domove v praze nekde? Byla jsem ve dvou diagnostakach na praxi a pevne nervy preji. Je to pekne ale narocne. Jinak brusle zalezi kjak se budes citit ja se zase rozhodla ze budu chodit domu po schodech mam 160 schodu ale pockam jeste.
No budeme mit venkovni svatbu a to 14.9, takže se modlím at je hezky. Budeme mít 5é hostů, z toho ale já jen 10 svých zbytek přítel, je z veliké rodiny a má pocit že musí pozvat vsechny své prátele kterým byl na svatbe. Bude moc krásný, je to celý bez tradic, jen raut a obrad. Budu v jednom záchraném centru u Tisé blízko ústí nad labem, původem jsem z prahy ale kvuli studiu jsem se prestehovala, zamilovala a zustala tady. Proto chci na brusle rano, aby nebylo takovy vedro, uvidim pojedu klido pomalu, jen potrebuju pohyb. Taky jsi studovala pedak?
To ze mám v profilu Prahu, je asi sila zvyku. Ale je fakt ze budu rodit v Praze.