Poradna duly
Jana Čurdová
@Elizabeth88 píše:
No budeme mit venkovni svatbu a to 14.9, takže se modlím at je hezky. Budeme mít 5é hostů, z toho ale já jen 10 svých zbytek přítel, je z veliké rodiny a má pocit že musí pozvat vsechny své prátele kterým byl na svatbe. Bude moc krásný, je to celý bez tradic, jen raut a obrad. Budu v jednom záchraném centru u Tisé blízko ústí nad labem, původem jsem z prahy ale kvuli studiu jsem se prestehovala, zamilovala a zustala tady. Proto chci na brusle rano, aby nebylo takovy vedro, uvidim pojedu klido pomalu, jen potrebuju pohyb. Taky jsi studovala pedak?
to bude moc pekna svatba. budu drzet pesti at vyjde pocasko. Myslim, ze raut a bez tradic je to nej. nas bylo 9 i s fotografem a jeste jsem pak posilala oznamko ze jsem se vdala. byla to tajna jen rodinna svatba. Studovala jsem socialni praci, ale super skola dostala jsem se do hodne oblasti soc. prace na praxi. proste zkusit co by clovek chtel delat. Urcite uvidis jak se budes citit. ![]()
@Elizabeth88 píše:
To ze mám v profilu Prahu, je asi sila zvyku. Ale je fakt ze budu rodit v Praze.
na prahu clovek slysi chvalu. ja jsem z melnika ale uvazuji o mlade bolce. hodne dobre reference.
@matty999 píše:
to bude moc pekna svatba. budu drzet pesti at vyjde pocasko. Myslim, ze raut a bez tradic je to nej. nas bylo 9 i s fotografem a jeste jsem pak posilala oznamko ze jsem se vdala. byla to tajna jen rodinna svatba. Studovala jsem socialni praci, ale super skola dostala jsem se do hodne oblasti soc. prace na praxi. proste zkusit co by clovek chtel delat. Urcite uvidis jak se budes citit.
No já jsem si taky původně přála max dvacet lidí, ale to by asi přítel neustál. Takže je to na něm, já se teším na to výborný jídlo na to že budeme manželé. A ten zbytek je mi fuk.
@Elizabeth88 píše:
No já jsem si taky původně přála max dvacet lidí, ale to by asi přítel neustál. Takže je to na něm, já se teším na to výborný jídlo na to že budeme manželé. A ten zbytek je mi fuk.
tak to je dulezite hlavne ze se mate radi a pekne se napapate a uzijete si to. dobre to dopadne uvidis.:-)
@matty999 píše:
na prahu clovek slysi chvalu. ja jsem z melnika ale uvazuji o mlade bolce. hodne dobre reference.
no já mám v motole gynekologa, takze jedine tam. Hlavne je to i blizko potom pro partnerovi rodice, takže je to dalsí pozitivum.
@matty999 píše:
tak to je dulezite hlavne ze se mate radi a pekne se napapate a uzijete si to. dobre to dopadne uvidis.:-)
Věřím tomu, myslím že vše bude fajn, je by si ty doktori meli trochu ujasnit co je dobrý říka ta co ne. Nevím proc nerekl vse je v porádku jen si udeláme kontrolní odber ya za týden zase, at máme jistotu. To bych byla uplne v pohode.
@Elizabeth88 píše:
no já mám v motole gynekologa, takze jedine tam. Hlavne je to i blizko potom pro partnerovi rodice, takže je to dalsí pozitivum.
chapu, je pravdou ze doma zatim to nevidi tak pozitivne jako ja. je to 50km od nas a preci jen to chvilku trva. uvidim. mylsim, ze az to na me prijde budu rada i za melnik
. jeste je cas se rozhodnout
@matty999 píše:
chapu, je pravdou ze doma zatim to nevidi tak pozitivne jako ja. je to 50km od nas a preci jen to chvilku trva. uvidim. mylsim, ze az to na me prijde budu rada i za melnik. jeste je cas se rozhodnout
Tak uvidís, a bude se registorvat v bolce nebo ne? Já budu mesíc pred porodem bydlet v Praze, porád tam mám jeste byt, takže s tím nebude problém.
@Elizabeth88 píše:
Tak uvidís, a bude se registorvat v bolce nebo ne? Já budu mesíc pred porodem bydlet v Praze, porád tam mám jeste byt, takže s tím nebude problém.
no nevim jeste to promyslim urcite se pojedu podivat do bolky a jeste i tady na melnik i neratovce, ale ty mi prijdou drahe. nevim uvidime jeste se i poradim s gynekologem. To mas super kdyz tam mas byt a muzes tam byt.
je pravda ze nikdo nevi jaka bude zima a jet nekam 50km se mi asi chtit nebude
@matty999 píše:
no nevim jeste to promyslim urcite se pojedu podivat do bolky a jeste i tady na melnik i neratovce, ale ty mi prijdou drahe. nevim uvidime jeste se i poradim s gynekologem. To mas super kdyz tam mas byt a muzes tam byt.je pravda ze nikdo nevi jaka bude zima a jet nekam 50km se mi asi chtit nebude
No právě, slyšela jsem ze Neratovice jsou dobrý. Já zatím vůbec nevím kolik co stojí v Motole, musím to zjistit. Kazdopádně to asi muj výber neovlivní. Protoze si nedovedu predstavit ze by me rodil nekdo jinej nez muj gynekolog.
@Elizabeth88 píše:
No právě, slyšela jsem ze Neratovice jsou dobrý. Já zatím vůbec nevím kolik co stojí v Motole, musím to zjistit. Kazdopádně to asi muj výber neovlivní. Protoze si nedovedu predstavit ze by me rodil nekdo jinej nez muj gynekolog.
tak to u me je jiste jelikoz muj neni porodnik a nerodi. Mas to lepsi, ale az bude chtit ven musi tak i tak ![]()
Promin letim na schuzku papa vecer
@matty999 píše:
tak to u me je jiste jelikoz muj neni porodnik a nerodi. Mas to lepsi, ale az bude chtit ven musi tak i takPromin letim na schuzku papa vecer
JAsný měj se hezky a dík za fajn pokec
Je mi o moc líp.
@Elizabeth88 tak DR se musel splést, v jakém jsem týdnu. poslední MS jsem měla 21.5., to bylo pondělí, tedy od tohoto pondělka do neděle to je první týden. Na kontrole jsme byla 28.6., řekl, že jsem 6+4, ale mě to vychází od poslední MS 5+4tt na tento den kontroly…mimčo vč. váčku mělo 1,46cm, tys pala, že asi 12mm v 5. týdnu? takže si myslím, že velikost máš fakt úplně v pohodě a DR zase něco plácla a neuvědomila si, že tě tím vystrašila. Tady fakt píše dost holek, že si doktoři něco mumlají pod vousy a akorát nás tím děsí…
jako já ted, mě udivuje, že se spletl
ale tak je to jen člověk, že…
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 tak DR se musel splést, v jakém jsem týdnu. poslední MS jsem měla 21.5., to bylo pondělí, tedy od tohoto pondělka do neděle to je první týden. Na kontrole jsme byla 28.6., řekl, že jsem 6+4, ale mě to vychází od poslední MS 5+4tt na tento den kontroly…mimčo vč. váčku mělo 1,46cm, tys pala, že asi 12mm v 5. týdnu? takže si myslím, že velikost máš fakt úplně v pohodě a DR zase něco plácla a neuvědomila si, že tě tím vystrašila. Tady fakt píše dost holek, že si doktoři něco mumlají pod vousy a akorát nás tím děsí…
jako já ted, mě udivuje, že se spletlale tak je to jen člověk, že…
taky si myslim ze se spletl, no uvidime. hlavne byl chudak po nocni a celou noc rodil, pak cekarna plna lidi. asi jsem moc plasila, porad ve me trosku hloda cervik, ale uvidime. Treba se mi jen opozdila ovulace a mohla jsem byt oplodnena pozdeji, vsechno je mozny. Kazdopadne dekuji za podporu. v pondeli se dovim krev a ve ctvrtek dalsi, tak dam vedet jestli hcg poroste.
Ahojky holky!
Můžu se k vám přidat? Čekáme druhátko a jsem dneska 5+5
Na KO jdu až 9.7., tento týden má můj dr. dovolenou ![]()