Poradna duly
Jana Čurdová
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 mě třeba UTZ zase hodil o týden dál a je to asi tím, že jsem ovulku měla dřív než obvykle a byla jsem oplodněna dřívono týden podle MS je jedna věc, ale skutečně den oplodnění druhá…to se nedá srovnávat podle tabulek. Myslím, že jsi fakt měla ovulaci později a proto je plůdek mladší. Nemůžeš brát, že je v 8. týdnu, to prostě není. Týden podle MS je jen něco, co je daný fakticky, žes tu MS měla…ale datum oplodnění to ej něco, co můžeme předpokládat a myslet si…Tys měla MS a otěhotněla jsi třeba až za 2,5 týdne…
No tak uvidíme, jak říkate tak ve 12 týdnu se to uklidní. Takže budeme dál čekat a čekat ![]()
Jak to máte s bříškem? Já ho mám teda vypoulený asi celoživotně, ale zajímalo by mě kdy začne trochu růst. Protože se mi teda vypoulilo hodne, je to asi tim ze jsem nafoukla.
@Elizabeth88 ted tam mám zatím asi jen špek (ten mám taky celoživotně), ale nafouklá bývám taky a kolikrát když projdu okolo zrcadla, tak jsem fakt jak těhotná..
ale u Emmy jsme měla břicho vidět v 5. měsíci, ted to očekávám už ve třetím, u druhého je to vidět brzy…
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 ted tam mám zatím asi jen špek (ten mám taky celoživotně), ale nafouklá bývám taky a kolikrát když projdu okolo zrcadla, tak jsem fakt jak těhotná..
ale u Emmy jsme měla břicho vidět v 5. měsíci, ted to očekávám už ve třetím, u druhého je to vidět brzy…
No tak to jsem na sebe zvedava, jestli poznám kdy bude těhotenský. Pořád je to asi jenom nafouklý. Ale nejde zatáhnout.
A ta pleť to je taky síla. Neměla jsem nikdy ani pupínek, a ted jsem jak kdybych procházela pubertou. A to v puberte jsem taky nic nemela. ![]()
@Mami&Emmi píše:
@Megg a co ti řekli u DR, že v kolikátým jsi?
Před minulý čtvrtek 5+3 tt dle utz, tak tento týden ve čt bych zřejmě měla být 7+3 tt.
@Elizabeth88 píše:
A ta pleť to je taky síla. Neměla jsem nikdy ani pupínek, a ted jsem jak kdybych procházela pubertou. A to v puberte jsem taky nic nemela.
No někdy přijít musela
![]()
Já dnes ráno měla pupínek na bradě že když jsem vymáčkla málem rozbil zrcadlo ![]()
@Megg píše:
No někdy přijít musela![]()
![]()
Já dnes ráno měla pupínek na bradě že když jsem vymáčkla málem rozbil zrcadlo
No mozna by z toho mohla bejt holcicka, ale asi to mame vsichni co? Teda megg ty jsi mi dala
![]()
@Elizabeth88 tak já mám pleť naprosto bezchybnou, před těhu se mi dělávaly pupínky a teď je to pryč ![]()
@Marssyy píše:
@Elizabeth88 tak já mám pleť naprosto bezchybnou, před těhu se mi dělávaly pupínky a teď je to pryč
koukám že je to bud a nebo? Už víš co čekáte?
@Marssyy píše:
@Elizabeth88 na to je moc brzy…dneka jsem teprv 5tt+6
Tak to jsme na tom stejne a muzu se zeptat kolik mas hcg? Muj doktor totiz nejak není schopnej urcit jak jsem daleko. Podle poslední MS, mám být 8tt. Ale on tvrdí že jsem 5tt možná už 6tt, embryo má 12 mm, ale zase nevím jestli měřili vácek nebo embryo. A hcg jsem měla min čtvrtek 18565. Takže vůbec netuším ja na tom jsem. Já si taky myslím že budu mít kluka, ale uvidíme.