Poradna duly
Jana Čurdová
@lukresia píše:
Ahoj holky // jsme objevili v pátek, máte tu už plno nebo ještě přibíráte?
vždycky přibíráme, v únoru zakládáme jesle ![]()
Holky, tak já ležím celé odpoledne, po obídkujsem usnula a teď se zase válím u telky, pupek pořád bolí, ať už je konec 3.měsíce a mám klídek
@BLAŇUL89 píše:
Holky, tak já ležím celé odpoledne, po obídkujsem usnula a teď se zase válím u telky, pupek pořád bolí, ať už je konec 3.měsíce a mám klídek
Mě je kupodivu dobře, ale nesmim nic jíst.
Ale yogurt jeste snesu, takze asi cely tehotenství budu živá jen o yogurtu.
Ahoj holky zdravim, mě je dneska kupodivu líp a dokonce jsem po dlouhý době dostala chut na krupicovou kaši ![]()
Já dneska vařila zapečené brambory a velká zapékací mísa je prázdná. obědvala jsem v 11 a od té doby ještě nic nejedla, tak moc jsem se přejedla ![]()
@BLAŇUL89 píše:
Tak to já jsem na steaky a zeleninu, jogurt??? to ne-e![]()
![]()
To já masová jsem taky, klidně bych snědla celou krávu, ale mimču se to nelíbí, yogurt jo, ten mi dovolí.
@Elizabeth88 píše:
To já masová jsem taky, klidně bych snědla celou krávu, ale mimču se to nelíbí, yogurt jo, ten mi dovolí.
snad nebude vegetarián
Matty: já kávu přestala pít úplně a hlavně coca colu, na které jsem byla docela závislá. Ale včera jsem si dala v restauraci po kontrole suprový kafe bez kofeinu ![]()
@HanHa Teda ty jsi charakter…ja jsem to chvili zkousela a delala jsem si Caro, potom co mi ale doktor rikal, ze no problem, tak si ty dve davam s cistym svedomim… ![]()
Jo a jinak holky… Dneska jsem uplne nepochopitelne musela jist cesnek a jeste ho i porad tlacim
uz se vam to taky nekdy stalo?? Manzel prisel domu, ucitil to a jenom se ptall, co se tu stalo
kdyz jsem mu dala pusu, tak pochopil ![]()
Já se nažrala pečivem, šunkou a plátkovým sýrečkem a takhle dobře mi nebylo celý den
![]()
@Mami&Emmi To ti preju!!
aspon nesmrdis, jak bys ocekavala nalet upiru ;D
A já nyní rybí salát, mňam, ani jsem nečekala, že ho sním, ale pošmákla jsem si