Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
25.6.12 22:08
@Troj píše:
@Elizabeth88 Ne pupik nelehta :D ale zrovna jsem zjistila, ze se mi strasne zacaly loupat prsa!!! :( :zed: mate to taky holky?! Ted sem si sundala cernou podprsenku a je to hrozne…budu si je muset natrit vazelinou… I kdyz ted, jak zacaly bolet, tak to bude fakt balada :( :,(

To nemám, ale bolej desně, a mám z béček u céčka, jsem zvedavá kam az dojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
25.6.12 22:17
@Troj píše:
Tak zkousim nahrat :)

juuuu je tam gratulji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
25.6.12 22:21

Já jsem taky s egyptanem spokojená a zatímn neplánujeme žití v egyptě, docela nam dalo práci i jeho vizum tady
je jinej než čech, je muslim, ale každý je nějakej, já bych čecha ani nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.6.12 22:37

@Alficek Jj, pospava tam :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 07:19

Ahoj holky,

včera mě to také zmohlo, šla jsem si lehnout kolem šesté a myslela jsem, že to dám až do rána. Byla jsem v osm vzhůru a tak jsem uvařila ještě na dnešek a mám o práci míň. Únava je únava. :-) Pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 07:51

@Elizabeth88 nee pupík mě nelehtá :mrgreen: navíc prcek je ještě hodně dole, takže to ani nemůže být od něj :mrgreen: spíš jen možná nějaký nervy jak se to tam roztahuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 07:52

@Troj neee neloupají se mi prsa, jen jako ostatním, my rostou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.6.12 07:58

@Janinac Ja sem si vcera vsechno promazala vazelinou, sice puch, ale vsechno se mi hezky promastIlo :dance: Vzala jsem i bricho a zadek. Uz musim mazat kazdy den, chci si to poradne pripravit ja zvetsovani objemu :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
26.6.12 08:11
@Troj píše:
@Janinac Ja sem si vcera vsechno promazala vazelinou, sice puch, ale vsechno se mi hezky promastIlo :dance: Vzala jsem i bricho a zadek. Uz musim mazat kazdy den, chci si to poradne pripravit ja zvetsovani objemu :roll: :oops:

mě naštěstí po dvou dětech břicho nepopraskalo,ani kozy ale stačí celulutida na prdeli :lol: :lol: :lol: při prvním jsem se mazala a při druhém jsem na to prděla a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 08:11

@Troj já jsem na tohle mazání hrozně líná, při prvním těhu jsem si koupila ten elasti Q a namazala jsem se jednou. Fakt mě to nebaví, ale nepraskla mi vůbec kůže, ani jedna strie, takže se nebojím, že by se mi něco ukázalo, kdybych se nemazala.
Navíc mě to pak už i dr. zakázal, že prý tím jak se hladí břicho, tak se dráždí děloha a mě od 30tt řikal, že mám ležet a pít magnézium, nebo porodím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.6.12 08:16

Jj, taky jsem lenoch :( ale mam strach, protoze to uz ti pak nezmizne :( marne, musim se prekonat a doufat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 08:17

Jak píšete máte už všechny zkušenosti. Trochu se toho bojím a mažu už teď. Zkušenost nemám a tak uvidím. Asi se stane co se má stát. Znám hodně případů, který mazali a stejně popraskali a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 08:23

@matty999 no prááávě, můžeš mazat a stejně to nebude k ničemu, ale zase na druhou stranu, tím, že budeš mazat, nic nezkazíš :palec: takže když na to myslíš, tak proč nemazat i pro pokožku je to příjemný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
26.6.12 08:24

@Troj tak si tu vždycky napíšeme „holky je 20:00 - všichni povinně krém a 10 min mažeme“ :mrgreen: a tím pádem na to budeme myslet všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.6.12 08:26
@Janinac píše:
@Troj tak si tu vždycky napíšeme „holky je 20:00 - všichni povinně krém a 10 min mažeme“ :mrgreen: a tím pádem na to budeme myslet všechny :mrgreen:

jsem za, ve vice lidech se to lepe tahne. ja takto hubla se trema holkama, ale jedina jsem to rok vydrzela a dosahla sveho 20kg dolu. hlasim se na kazdodenni mazani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí