Poradna duly
Jana Čurdová
@Troj píše:
@Elizabeth88 Ne pupik nelehtaale zrovna jsem zjistila, ze se mi strasne zacaly loupat prsa!!!
![]()
mate to taky holky?! Ted sem si sundala cernou podprsenku a je to hrozne…budu si je muset natrit vazelinou… I kdyz ted, jak zacaly bolet, tak to bude fakt balada
![]()
To nemám, ale bolej desně, a mám z béček u céčka, jsem zvedavá kam az dojdu
Já jsem taky s egyptanem spokojená a zatímn neplánujeme žití v egyptě, docela nam dalo práci i jeho vizum tady
je jinej než čech, je muslim, ale každý je nějakej, já bych čecha ani nechtěla
Ahoj holky,
včera mě to také zmohlo, šla jsem si lehnout kolem šesté a myslela jsem, že to dám až do rána. Byla jsem v osm vzhůru a tak jsem uvařila ještě na dnešek a mám o práci míň. Únava je únava.
Pěkný den ![]()
@Elizabeth88 nee pupík mě nelehtá
navíc prcek je ještě hodně dole, takže to ani nemůže být od něj
spíš jen možná nějaký nervy jak se to tam roztahuje ![]()
@Troj neee neloupají se mi prsa, jen jako ostatním, my rostou ![]()
@Janinac Ja sem si vcera vsechno promazala vazelinou, sice puch, ale vsechno se mi hezky promastIlo
Vzala jsem i bricho a zadek. Uz musim mazat kazdy den, chci si to poradne pripravit ja zvetsovani objemu
![]()
@Troj píše:
@Janinac Ja sem si vcera vsechno promazala vazelinou, sice puch, ale vsechno se mi hezky promastIloVzala jsem i bricho a zadek. Uz musim mazat kazdy den, chci si to poradne pripravit ja zvetsovani objemu
![]()
mě naštěstí po dvou dětech břicho nepopraskalo,ani kozy ale stačí celulutida na prdeli
při prvním jsem se mazala a při druhém jsem na to prděla a dobrý
@Troj já jsem na tohle mazání hrozně líná, při prvním těhu jsem si koupila ten elasti Q a namazala jsem se jednou. Fakt mě to nebaví, ale nepraskla mi vůbec kůže, ani jedna strie, takže se nebojím, že by se mi něco ukázalo, kdybych se nemazala.
Navíc mě to pak už i dr. zakázal, že prý tím jak se hladí břicho, tak se dráždí děloha a mě od 30tt řikal, že mám ležet a pít magnézium, nebo porodím ![]()
Jj, taky jsem lenoch
ale mam strach, protoze to uz ti pak nezmizne
marne, musim se prekonat a doufat ![]()
Jak píšete máte už všechny zkušenosti. Trochu se toho bojím a mažu už teď. Zkušenost nemám a tak uvidím. Asi se stane co se má stát. Znám hodně případů, který mazali a stejně popraskali a naopak.
@matty999 no prááávě, můžeš mazat a stejně to nebude k ničemu, ale zase na druhou stranu, tím, že budeš mazat, nic nezkazíš
takže když na to myslíš, tak proč nemazat i pro pokožku je to příjemný ![]()
@Troj tak si tu vždycky napíšeme „holky je 20:00 - všichni povinně krém a 10 min mažeme“
a tím pádem na to budeme myslet všechny ![]()
@Janinac píše:
@Troj tak si tu vždycky napíšeme „holky je 20:00 - všichni povinně krém a 10 min mažeme“a tím pádem na to budeme myslet všechny
jsem za, ve vice lidech se to lepe tahne. ja takto hubla se trema holkama, ale jedina jsem to rok vydrzela a dosahla sveho 20kg dolu. hlasim se na kazdodenni mazani ![]()