Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mám termín 14.2. a 1. 3. chci se taky přidat… hlavně bych ráda zjistila jestli třeba někdo náhodou nebudete rodit v hořovicích ve stejném termínu:-)
@barca.mazanek píše:
Ahoj mám termín 14.2. a 1. 3. chci se taky přidat… hlavně bych ráda zjistila jestli třeba někdo náhodou nebudete rodit v hořovicích ve stejném termínu:-)
Ahoj, my mame termin na 24.2. A do Horovic se chystame…
@Jana.KS píše:
Ahoj, my mame termin na 24.2. A do Horovic se chystame…
Já bych ráda poznala někoho s kým bych tam TEORETICKY mohla ležet… Nikdy jsem v nemocnici neležela tak jsem z toho taková nesvá… Vím že tam budu mít prcka, tak budu mít tu nejkrásnější společnost, přesto doufám že tam potkám někoho s kým si budu rozumět…:-)
@barca.mazanek píše:
Já bych ráda poznala někoho s kým bych tam TEORETICKY mohla ležet… Nikdy jsem v nemocnici neležela tak jsem z toho taková nesvá… Vím že tam budu mít prcka, tak budu mít tu nejkrásnější společnost, přesto doufám že tam potkám někoho s kým si budu rozumět…:-)
Urcite se neboj… Neni ceho
my neli regisr. U Apolinare a nakonec jsme ji zrusili kuli pristupu, tak jsme okamzite vybrali Horovice a jsem spokojena, vic osobnejsi saly prijemnejsi, prostredi, lidi kolem… Poradaji besedy predporodni a o prvnich dnech s mimi urcite doporucuji… Me to svym zpusobem posunulo pozitivne dal… A na porod jsem pripravena… Urcite mysli v pohode a v klidu… treba se potkame a budem si vypravet zazitky ze salu ![]()
@Jana.KS píše:
Urcite se neboj… Neni cehomy neli regisr. U Apolinare a nakonec jsme ji zrusili kuli pristupu, tak jsme okamzite vybrali Horovice a jsem spokojena, vic osobnejsi saly prijemnejsi, prostredi, lidi kolem… Poradaji besedy predporodni a o prvnich dnech s mimi urcite doporucuji… Me to svym zpusobem posunulo pozitivne dal… A na porod jsem pripravena… Urcite mysli v pohode a v klidu… treba se potkame a budem si vypravet zazitky ze salu
Ty už jsi tam na těch besedách byla??:) přítel mi pořád říká že jsem blázen, že je na to brzo, že máme prý ještě čas
vubec mu nedokážu vysvětlit že těch 10 týdnů je nic
on se bude divit až to přijde…:D návštěvu hořovic plánujeme na leden…:) já vím jak to tam vypadá, mamka tam rodila před 4 roky a byla moc spokojená:) budeš mít první miminko???
@matty999 píše:
Ahoj,ráda se přidám dnes potvrzené lékařem 18.2.2013.
Ahoj, tak to máme stený termín ![]()
@Izzz píše:
My máme 7.2.2012 nebo 13.2.2013 ale termín stejně málokterý mimčo dodrží
Taky máme termín 13.února ![]()
@LuckyKid juu to mame tak uvidime jestli to bude v terminu
a co cekate?
@LuckyKid u nas holcicka to bude a myslim, ze to bude vyrovnane ![]()
@matty999 jéé tak to je super
a už máte jméno? my čekáme Filípka
a odkud vlastně jsi?
@matty999 já teď bydlím v Kralupech
ale rodit jedu do Rakovníka.. teda snad to stihnu ![]()