Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.12 01:44

Ahoj mám termín 14.2. a 1. 3. chci se taky přidat… hlavně bych ráda zjistila jestli třeba někdo náhodou nebudete rodit v hořovicích ve stejném termínu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.12.12 05:44
@barca.mazanek píše:
Ahoj mám termín 14.2. a 1. 3. chci se taky přidat… hlavně bych ráda zjistila jestli třeba někdo náhodou nebudete rodit v hořovicích ve stejném termínu:-)

Ahoj, my mame termin na 24.2. A do Horovic se chystame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 00:51
@Jana.KS píše:
Ahoj, my mame termin na 24.2. A do Horovic se chystame…

Já bych ráda poznala někoho s kým bych tam TEORETICKY mohla ležet… Nikdy jsem v nemocnici neležela tak jsem z toho taková nesvá… Vím že tam budu mít prcka, tak budu mít tu nejkrásnější společnost, přesto doufám že tam potkám někoho s kým si budu rozumět…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.12.12 05:59
@barca.mazanek píše:
Já bych ráda poznala někoho s kým bych tam TEORETICKY mohla ležet… Nikdy jsem v nemocnici neležela tak jsem z toho taková nesvá… Vím že tam budu mít prcka, tak budu mít tu nejkrásnější společnost, přesto doufám že tam potkám někoho s kým si budu rozumět…:-)

Urcite se neboj… Neni ceho :) my neli regisr. U Apolinare a nakonec jsme ji zrusili kuli pristupu, tak jsme okamzite vybrali Horovice a jsem spokojena, vic osobnejsi saly prijemnejsi, prostredi, lidi kolem… Poradaji besedy predporodni a o prvnich dnech s mimi urcite doporucuji… Me to svym zpusobem posunulo pozitivne dal… A na porod jsem pripravena… Urcite mysli v pohode a v klidu… treba se potkame a budem si vypravet zazitky ze salu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 17:18
@Jana.KS píše:
Urcite se neboj… Neni ceho :) my neli regisr. U Apolinare a nakonec jsme ji zrusili kuli pristupu, tak jsme okamzite vybrali Horovice a jsem spokojena, vic osobnejsi saly prijemnejsi, prostredi, lidi kolem… Poradaji besedy predporodni a o prvnich dnech s mimi urcite doporucuji… Me to svym zpusobem posunulo pozitivne dal… A na porod jsem pripravena… Urcite mysli v pohode a v klidu… treba se potkame a budem si vypravet zazitky ze salu :)

Ty už jsi tam na těch besedách byla??:) přítel mi pořád říká že jsem blázen, že je na to brzo, že máme prý ještě čas :D vubec mu nedokážu vysvětlit že těch 10 týdnů je nic :) on se bude divit až to přijde…:D návštěvu hořovic plánujeme na leden…:) já vím jak to tam vypadá, mamka tam rodila před 4 roky a byla moc spokojená:) budeš mít první miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
30.12.12 12:12
@matty999 píše:
Ahoj,ráda se přidám dnes potvrzené lékařem 18.2.2013.

Ahoj, tak to máme stený termín :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4263
30.12.12 12:21
@Izzz píše:
My máme 7.2.2012 nebo 13.2.2013 ale termín stejně málokterý mimčo dodrží :)

Taky máme termín 13.února :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.12 12:24

:mavam: ahoj, taktéž termín 13.2. a čekáme kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
30.12.12 12:26

@kaculkadraculka My také chlapečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.12.12 16:20

@LuckyKid juu to mame tak uvidime jestli to bude v terminu :-) a co cekate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
30.12.12 16:31
@matty999 píše:
@LuckyKid juu to mame tak uvidime jestli to bude v terminu :-) a co cekate?

chlapečka :) a koukám, že v únoru bude přechlapečkováno :mrgreen: a co vy?

• Citovat
  • Upravit
702
30.12.12 16:33

@LuckyKid u nas holcicka to bude a myslim, ze to bude vyrovnane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
30.12.12 20:54

@matty999 jéé tak to je super :-) a už máte jméno? my čekáme Filípka :-) a odkud vlastně jsi?

• Citovat
  • Upravit
702
30.12.12 21:26

@LuckyKid my zase martinku a melnik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
30.12.12 21:59

@matty999 já teď bydlím v Kralupech ;-) ale rodit jedu do Rakovníka.. teda snad to stihnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex