Únorčátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
7.7.24 09:49
@christin5 píše: Více

Chuděro, to zvracení ti fakt nezávidím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.7.24 10:08

@Vi945 telo si musi zvyknout na hormony, takze ted je nafoukle. Taky to mam, bricho me tlaci, citim ze je tam vsude min mista. Splaskne to brzo :palec:
U me prsa skoro nic, treti tehotenstvi, takze uz jsou zvykle a nereaguji tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.7.24 10:17

@christin5 hele nechces ten pyridoxin (vitamin B6) vyzkouset? A nebo si nechat napsat od doktorky Xonveu (pyridoxin/doxylamine)? Jsou primo pro tehotne.
Me bylo desne spatne pri druhem tehotenstvi cele tri mesice, takze to fakt nechci zopakovat a Xonvea tehdy jeste nebyla dostupna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
7.7.24 14:25

@adies můžu se doktorky zkusit zeptat - je mi zle jen ráno, a pak se vesele můžu cpát vším možným 😅 takže díky bohu to jsou opravdu jen RANNÍ nevolnosti, ale uvidím jak dlouho se to bude táhnout 🤔 ale určitě si to napíšu! :srdce:
Beru teď kyselinu listovou, protože ji ve stravě nemám dostatek, tak uvidíme :zed:

• Citovat
  • Upravit
41
7.7.24 18:17

Ahoj holky. Přidávám se do skupinky. 8. týden, termín 13.02. Těhotenství nebylo ještě plánované, máme dva roky po svatbě a chtěli jsme se ještě věnovat kariéře a cestování, ale osud rozhodl za nás :). Než jsem těhotenství zjistila, byla jsem na náročné pracovní cestě v Číně, s kamoskou na aperol vyletu do Itálie a na rozlučce se svobodou, snad to mimi zvládlo bez újmy. 14 dni zpět velký kašel (dle Dr, začínající zápal plic), kde mě varovala, že to pro mimi není ideální a je to buď a nebo. Na utz naštěstí vse v pořádku, roste a srdíčko bije. Jinak tedy o sobě dává znát velice, břicho mam jak kamarádka, která je v 5. měsíci, každé rano zvracení (čištění zubů největší peklo), v 5 rano se pravidelně budim a už nezaberu (já spáč), za to přes den jsem jak praštěná. Všem držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.7.24 20:26

Ahoj, přidávám se do klubu, už mám potvrzeno o něco dřív (5tt), protože jsem špinila, zatím vše v pořádku, za týden mám jít na kontrolu 🙂 ale strach mám teda pořád… nevolnosti šílený, do toho jsem nafouklá celý den jak balón, prsa bolí a jsou větší snad už od pozitivního testu 😅 už jsem 14 dní na neschopence skrz úraz a ještě budu, tak jsem docela za to vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
7.7.24 20:31

@Gingerous gratulace 🙏
Mimochodem neschopenku zi tiše závidím :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 20:33

@Gingerous Ahojky a co bylo vidět v 5tt?

• Citovat
  • Upravit
7.7.24 23:32

Anonymní, u mě v 5+5 nebylo vidět nic, jen nějaký prstenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.24 06:34
@Anonymní píše: Více

Já už měla i srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.24 10:38
@Anonymní píše: Více

Copak to tu máme za anonyma? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.24 10:39
@Gingerous píše: Více

Gratuluji;) Tobě bude vycházet termín porodu dost těsně v tom únoru, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.7.24 11:12

@Vi945 Jojo, bude to těsný 😂 možná bych řekla, že i ten březen. Jinak já už měla vidět i srdíčko v tom 5tt 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.24 11:25

Ahoj všem,
já jsem dnes 8+1 tt, zítra jdu na kontrolu a chci se zeptat, jak to všichni zvládáte? Já měla teď dovolenou a týden jsem jenom ležela a spala, bývá mi dost špatně a mám i bolesti břicha… Jsem zvědavá na zítřejší kontrolu… Doufám, že ty nevolnosti brzo odezní, chodím do práce a doma mám skoro 7 letou holčičku, tak je to dost zápřah s tou únavou ještě.. Radši bych byla víc aktivní :roll: Termín mi vychází tuším druhá polovina února

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 11:27

Ahojky,
u mě to je teď naopak, je mi líp. Měl to taky někdo takhle? Začínám teprve 7týden, ale na začátku mě bolela a nateka prsa, únava, nafouklé břicho. Teď nic, nepoznala bych, že jsem těhotná, až se začínám plašit, jestli je to normální :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky