Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
2.11.15 19:39

No, já taky nechci prát a žehlit plíny, jak to bylo za starejch časů, ale ta moje super tchýně mě o tom začala vyprávět, jak je to super a ještě k tomu naočkovala i přítele… Ten mi řekl něco v tom smyslu, že budu mít na to času dost, abych stíhala prát plíny… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.11.15 19:48

Tak do toho bych nesla ani omylem. Stacili mi vzdycky ty pouzity ze sirokyho baleni, poblity, od kojeni, z pod hlavy a tak. Pri predstave otrocit jeste kvuli vymesovani, to urcite…
Leda si poridit ty moderni, ty jen veperes a nezehlis. Ale je dost vysoka porizovaci cena no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
2.11.15 21:00

@kamiŠ Doooobrááá beruuuu :mrgreen: :mrgreen:

Tak příští tyden me čeka cukrovka tak jsem na to teda zvedaava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.11.15 21:09

Huraaaa :-D

Nejde mi zminit ani smajly, tvl co to je :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.15 08:10

Me se do látkových snažila uvrtat moje mamka, my s přítelem ji vysvětlili, že to jenase a dítě a my budeme používat jednorázovky…Protože ač jsem zdravotni asistent, s h… jsem si užila v domově důchodců a tudíž se mi to u mimi neekluje..tak fakt nestojim o to věčně sbírat po.rane pleny, odmacet, dat do pračky, vyprat, dat do susicky, vyzehlit..ani náhodou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.15 08:11

Prosti týden si jdu taky pro zadanku na ogtt, tak už se nemůžu dočkat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.15 08:12

Me taky smajly nefungují, klikam jak silena a nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
3.11.15 12:13

@kamiŠ Hele me blbne emimino na mobilu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.15 12:42

Asi problém v systému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
3.11.15 12:55

@hanusha.a @Angels jj mobilní verze, ať žije :zed: :zed: :zed:

Cukrovku si užijte :jazyk: Já už ji mám za sebou, tak už nemusím :-) Ale tak jsem se tomu vždycky snažila vyhnout a bála se, tak to jde. Taková hrůza to nebyla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.11.15 13:14

@kar-maa zde jsem též termín mám 24.2. stejně jako u mojí prvorozené dcery. Rodila jsem o den déle tak to holkám třeba výjde na stejné datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.11.15 13:18

@kamiŠ snad ten test na cukrovku není tak hrozný to se jen vypije nějaká sladká voda ne?? Já to neznám dříve se to nedělalo. Já ale když o tom slyším tak si vždy vzpomenu na tu maminku co jí ta sestra dala vypít omylem tu desinfekci a ona pak umřela. Nevím jestli je to povinné já si test na cukrovku dělám občas glukometrem doma protože tu možnost mám, přítel má od dětství cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
3.11.15 13:26

Katmar, glukometr ti to nenameri uplne. Jj je to glukoza v lahvicce. Odeberou ti krev, pak vypijes behem 10 minut. A znovu odber po hodine a po dvou.
Neporusenost lahvicky jsem dukladne overila. Oni to asi driv nalevali z velkych baleni. Ted jsem dostala malou, original.
Z predchozich tehu to taky neznam. Delala mi test jen moje gyndr. Ale ja mela trosku vyssi cukr uz v 8 a 10 tt. Tak radsi hned poslala…

Jinak by to bylo fajn kdyby meli deti stejny datum narozeni, by se mi libilo

A jsem uz zase jen na mobilu, tak nic nefunguje. Grrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.15 14:44

Doufám že se jim tam nepoblinkam nebo to se mnou nesekne, být na lacno a pak vypit sladký hnus je docela peklo :-D
Doufám že hodnotu budu mít v normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
3.11.15 14:46

Hele zas tak sladky mi to neprislo. A trochu jsrm citila jako kdyz i citron z toho… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí