Úpal+zvracení u 3 leté holčičky

51
8.7.14 12:56

úpal+zvracení u 3 leté holčičky

Ahoj holky. Poraďte prosím. Dcerka včera v noci dostala vysoké teploty a trochu i blouznila. Ráno 39 a pak i zvracení. Dnes řekla p. doktorka že má spíše úpal..Máte někdo zkušenost co pomáhá nejlépe kromě tekutin? A jak dlouho to trvá i to zvracení? Ted má 38 a spinká. Je malátná a hodně ospalá..Děkuji za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
8.7.14 13:02

Tekutiny, stinna mistnost, vetrana ale ne pruvan, obklad na celo. At je lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.7.14 13:05

Přesně jak píše @BellinkaX a já dávala synovi zavodnovací roztok kulíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.7.14 13:06

@matyldaa máme stejný problém u pětiletého, ale spíš bych řekla, že úžeh, z toho, co jsem načetla. Ale ono je to jedno, příznaky jsou stejné. Kluk má 39, je úplně KO, leží, spí, bolí ho hlava, nohy, sirup zvrací, je mu furt zima 8o
Dávám mu pít, ale nechce :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
51
8.7.14 13:07

úpal+zvracení u 3 leté holčičky

Přesně u nás..zima a nechce pít :,( A jak dlouho to trvá víte někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.7.14 13:11

@matyldaa taky by mě zajímalo. za chvíli budu volat našemu dr., tak napíšu. Docela mě to děsí - takhle vyřízenýho jsem ho ještě neviděla 8o

• Citovat
  • Upravit
6806
8.7.14 13:12

@matyldaa
Vecer by melo byt lip.
Kulisek nebo Enhydrol banan klidne, ale davej cokoliv, co bude ochotne pit, klidne studenou vybublinkovanou colu po lzickach na zklidneni zaludku, (ne k zavodneni.).. potom bezne tekutiny, vodu, treba se stavou, chladny caj, oslad to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.7.14 13:25

U nás celý den KO, v noci ještě trochu blouznil. A ráno se probudil jako rybička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
8.7.14 13:26

Trvalo to dva dny. Napustila bych vanu nebo bazének do stínu. Nám to poradila doktorka na snížení teploty. Obklady na čelo, zápěstí. Hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.7.14 15:33

@matyldaa my jsme nakonec skončili u dr. Ten mi říkal, že je potřeba vyloučit angínu, že některý děti tak reagujou. Koukni jí do krku

• Citovat
  • Upravit
51
8.7.14 15:42

Dr. říkala že angína to není. V krku ji bolelo ráno a pak se vyzvracela a bylo to lepší..Doufám že angína to nebude. A co vám ještě řekl? Malý má stejný příznaky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.7.14 15:43

Jo a já nedávám sirup..jen čípky kvůli zvracení :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.14 17:55

Co třeba v těch vedrech nikam nechodit a být jen max. ve stínu? To je moje rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.7.14 20:39

@matyldaa nic extra, jen být doma, v klidu, ve větraném (ale ne v průvanu), hodně pít. On moc pít nechce, tak mu dr. pohrozil nemocnicí, koupili jsme minerálku s příchutí, kterou normálně nepije a docela to pomohlo. Už je o hodně lepší, sice teplota zvýšená, ale už není takový lazar. On čípky právě nechce, hrozně vyvádí, sirup je sladkej, tak ten vezme.. ale koupila jsem je taky

@Migda prosím tě, nech si tyhle rady od cesty, jo? nejsou nám nic platné. nevím jak ty, ale já celé léto zavřená doma rozhodně nebudu. Stalo se nám to poprvé a div se, dneska jsem na fcb koukala, že je špatně i dětem známých. Včera to sluníčko bylo u nás dost zrádné. Tak prosím tě nekritizuj, může se to stát každýmu, žádná nejsme perfektní :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
160
8.7.14 21:43

@madi Já neříkám, že je každý perfektní. A celý léto, fakt tyhle extrémy nejsou. Je zajímavý, že se dodržuje v zimě nechodit do extra zimy z malými dětmi, ale v létě, když je skoro 35 C a víc, tak se ven leze. Já jen vím, že v tom vedru je blbě dospělýmu, natož malému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí