Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
maminky, můžete mi někdo, prosím, poradit, jak upevnit kapsář na zeď, ráda bych si objednala kapsář, který má poutka a podle výrobce se navlékne na tyč, ale jak připevnit tu tyč ke stěně, aby se dal kapsář sundat a vyprat?máte někdo, prosím, zkušenost? Moc díky.Michaela
Ahoj, my nemáme kapsář na zdi, ale poutka mají suché zipy, je přidělaný na čelo postýlky, když byl prcek malý měli jsme nahoře přes postýlku danou přebalovací desku a všechno co je potřeba bylo hned po ruce ![]()
Podle mě misicka nemyslí kapsář na postýlku, ale kapsář nad postel, který se přidělává na zeď. Zrovna jsem takový objednala z Dráčku, ale taky si to nedovedu představit, budu to řešit, až ho uvidím. Zatím si myslím, že dám tolik háčků na zeď, kolik bude mít poutek. S tou tyčí mě moc nenapadá, jak to vtipně upevnit, ale určitě se podělím, až to zrealizujeme. Mezitím sem budu chodit špízovat, jak to řešili ostatní. ![]()
Ahoj
Kapsář nemám,ale poradím. ![]()
Ahoj my máme v pokojíku dva kapsáře mašinky.Nevím jestli to dokážu inteligentně popsat.Na zdi máme přitukaný tři špalíčky ve stejné rovině asi 40 cm od sebe na těch špalíčkách je přitukaná latka dlouhá asi1,50cm a široká asi 4cm a na té latce je suchýn zipem připevněná mašinka a dá se sundávat na praní.záleží samodřejmě na délce vašeho kapsáře.Dofám že jste z toho něco pochopili.
AHOJ ZUZAN
díky za rady, na mimibazaru jsem zahlédla kapsář upevnění na tyči, tkerá je připevněná na zdi za lustrháky, tak dobrý nápad...............