upevnění kapsáře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
1.11.08 19:59

upevnění kapsáře

maminky, můžete mi někdo, prosím, poradit, jak upevnit kapsář na zeď, ráda bych si objednala kapsář, který má poutka a podle výrobce se navlékne na tyč, ale jak připevnit tu tyč ke stěně, aby se dal kapsář sundat a vyprat?máte někdo, prosím, zkušenost? Moc díky.Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1083
1.11.08 22:43

Ahoj, my nemáme kapsář na zdi, ale poutka mají suché zipy, je přidělaný na čelo postýlky, když byl prcek malý měli jsme nahoře přes postýlku danou přebalovací desku a všechno co je potřeba bylo hned po ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.11.08 22:50

Podle mě misicka nemyslí kapsář na postýlku, ale kapsář nad postel, který se přidělává na zeď. Zrovna jsem takový objednala z Dráčku, ale taky si to nedovedu představit, budu to řešit, až ho uvidím. Zatím si myslím, že dám tolik háčků na zeď, kolik bude mít poutek. S tou tyčí mě moc nenapadá, jak to vtipně upevnit, ale určitě se podělím, až to zrealizujeme. Mezitím sem budu chodit špízovat, jak to řešili ostatní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.11.08 00:20

Ahoj
Kapsář nemám,ale poradím. :wink:

• Skoby minimálně na 3 místech (záleží na velikosti kapsáře) a na ty skoby „položit“ tu tyč. :wink:
  • Připevnit každé poutko na zeď (bez tyče) a to buď na skoby nebo na hřebíky,tak aby se to dalo jen sundat,tzn.volně.....jejda to jsem zase něco vyplodila :roll: :oops: …V místě poutek,přibýt skoby nebo hřebíky a kapsář jen pověsit.(tak to zní líp :wink: )
    Když tak chlapi si budou vědět rady,ne? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
3.11.08 21:44

Ahoj my máme v pokojíku dva kapsáře mašinky.Nevím jestli to dokážu inteligentně popsat.Na zdi máme přitukaný tři špalíčky ve stejné rovině asi 40 cm od sebe na těch špalíčkách je přitukaná latka dlouhá asi1,50cm a široká asi 4cm a na té latce je suchýn zipem připevněná mašinka a dá se sundávat na praní.záleží samodřejmě na délce vašeho kapsáře.Dofám že jste z toho něco pochopili.
AHOJ ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.11.08 22:34

díky za rady, na mimibazaru jsem zahlédla kapsář upevnění na tyči, tkerá je připevněná na zdi za lustrháky, tak dobrý nápad...............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák