Uplakane mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
8.1.05 10:13

A když je toho křiku moc, přestaň ho uklidňovat, polož ho do postýlky, zavři ať ho neslyšíš tak moc nahlas (ono to i přesto jde dost slyšet), zajdi si třeba uvařit kafe (já si chodila na čokoládu - na nervy) a po chvilce se vrátíš s lepší náladou a i on se líp zklidní. Někdy děti ovlivňuje i naše psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
8.1.05 17:46

Ahojda maminky,
zase diky za vase nazory a zkusenosti. To spani s mimiskem jsme taky uz zkouseli, ale priznam se, ze ja se u toho moc nevyspim (kdyz nekojim, tak se to nelibi ani Olickovi a pri kojeni se bojim usnout, ze si malej neodrihne a bude ho pak bolet brisko), takze to nebude asi moc pro nas…Mozna, az bude starsi.
Jinak dneska sme byli na prvni navsteve u tchyne a bylo to stejny, plakal a plakal, jenom kdyz papal nebo sme ho nosili, tak se uklidnil. Pak byl uz ale pretazenej, jak dlouho nespinkal, takze nepomahalo uz vubec nic…

Jeste me napadlo, jestli ho do te postylky nedavam zbytecne moc. Myslim tim po kazdem krmeni, odkrknuti a chvilce noseni…Ale vetsina lidi mi rika, ze takhle mala miminka maji po jidle alespon chvili spat nebo aspon odpocivat v postylce…

Jinak jeste jednou moc diky a mejte se prima
Eva a Oliver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
9.1.05 21:15

V postýlce určitě nemusí být po každém jídle. Může být s tebou, třeba na podložce nebo v lehačce (autosedačce) tam kde jsi ty. Já jsem je do postýlky dávala jen na spaní. Dcerku jsem přes den když byla malinká uspávala v lehačce, houpala jsem ji, než usnula, abych ji nemusela mít pořád na rukách (když usne na rukách, pozná, že jak ho položíš do postýlky a křičí - aspoň ti moji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.1.05 08:48

ahoj,

my jsme s tím taky měli problém. Malá byla u prsu taky dlouho, i si ublinkla atd. A nakonec se zjistilo, že malá má hlad. Takže je to u každého asi individuální…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
10.1.05 08:57

Ahoj Evczo,
hele a nemůže to být tím, že když ho kojíš každých 30minut nemůže být přepapaný, že ho potom bolí bříško a proto pláče?
Naše malá taky hodně plakala, hlavně v noci, a bylo to přejídáním, já jí furt nutila prso aby neplakala.
Tak Přeji, aby se to brzo urovnalo a ty měla jen klidné mimimko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.05 12:46

ahoj holky ,máme trošku podobný problém,naše dvouměsíční holčička každý den okolo páte hodiny propukne ve srdceryvný pláč a já nikdy pořádně nevím jak jí utišit zjistila jsem že jediné co pomáhá je velké natřásání v kočárku pak usne vždy tak na půl hodinky a situace se opakuje když je pak klidná okolo sedmé hodiny rychle jí vykoupu a dám napapat a šup s ní do postýly a ona krásně sama usne .Asi je to tím že se blíží konec dne a ona je už utahaná,ale přece jí nedám v pět hodin do postýlky aby zahájila noční spánek to je asi trošku brzy.no všechny vás moc zdravím a držím palečky aby vám to s vašimi dětičkami šlo zdraví Eliška a Elinka

• Citovat
  • Upravit
830
12.1.05 15:15

Eliško,

tohle je docela běžný, některá miminka prostě plakají, nevím, jak se to přesně nazývá, ale snad se tím tak vyrovnávají s nadcházející nocí (to jsem vyčetla v jedné chytré knížce :wink: ). Miminka plakají obvykle mezi 17.-23.hodinou, ale každé mimi je jiné a ve věku od 2 do 4 měsíců.

Náš první synek právě od 2 do 4 měsíců ( :wink: ) také úderem 17.hodiny plakal, dělala jsem s ním všechno možné i nemožné, nejvíc pomáhalo ho nosit a houpat, ikdyž se nezklidnil úplně, alespoň neplakal tak úmorně.

Měj se s miminkem hezky
ahoj Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí