Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chtěla jsem poprosit všechny maminky,aby mi napsali údaje o narození miminek atd. nebo přeposlaly seznámky deníčků na email l.sen@email.cz nebo jako SZ…Chtěla bych poslat deníček o všech miminkách,které se narodily minulý rok…děkuji ![]()
Ahojky Kokhino,
a co za údaje potřebuješ?stačí ti datum a hodina narození se jménem?Na deníček se těším…to bude miminek!!!!
Super nápad, domluvím se s Alicí od nás z Jarních miminek, určitě to dáme dohromady:) Diny
Čau holky,
bylo by fajn,jméno maminky,místo,miminko,datum narození samo a míry…popř.z kterého deníčku,pokud chcete…díky ![]()
Ahoj Kokhi,
z podzimátek potřebuješ taky nějaké údaje, nebo stačí ty, co máš?
Lila
Ahoj,
Podzimačky nemusí,to jsem si oddechla…Jarní maminky mi taky slíbily seznámek,tak čekám…Kdo není v žádném deníčku,ať se mi ozve…Napište údaje,které chcete zveřejnit…Bude to zhruba-přezdívka nebo jméno,v závorce jméno(bez příjmení),jméno miminka,datum,čas,míry a váhy,místo a někdo napsal i v kterém týdnu popř.jak…
Zatím je to slabé,ale snad se to rozjede od pondělí a do 14dnů to dám dohromady…
![]()
Prosím ještě jednou všechny maminy,které mi nenapsaly,máte poslední šanci…Letňandy mi pošlou seznámek a jinak mi chybí nějaké údaje u Brusinčat-míry,váhy a časy-u Mišul,Adriany,Lentil…Uzavřu to již zítra večer,mi prosím napište co nejrychleji…díky ![]()
Ještě chvíli vydrž, v novém deníčku od Jarňulek budeš mít aktuální seznámek i s nově příchozími. Vyjde nejspíš až zítra.
Však Tě nic nehoní, ne?
)
Alice
Peto, promiň,
já jsem jenom měla strach, aby tam náhodou nechyběl můj Kubíček ![]()
Radka
Kubíček? Vojtíšek? Bára? Markétka? Jurášek? Honzík? Magda? Vítek? Natálka? Tedýsek?
TO TEDA NIKDY!!! ![]()
Určitě jsem na někoho zapomněla ![]()
Peta
Peťo myslím, že jsi nezapomněla od nás na nikoho…Kacii s Matýskem jsou určitě u nějakého miminkovského, jestli se nepletu…
GaB
Doufám že naše údaje došli,moc by mě mrzelo kdyby jsme v seznámku nebyly.
Binky+Eliška
Ahojky,
bohuzel se mi e-mail vratil zpatky, protoze schranka je plna ![]()
Lucka a Niky
http://nikolasek.wz.cz