Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,me chovani je nejake divne.porad brecim,hlavne vecer,no ted zase.sem agresivni,,pak zas miloucka.omdlivvam.potrebuji utesovat.NIKDY sem se takhle nechovala.deti zatim nemame.muze mi nekdo poradit oc se jedna?jeste sem nedostala menstruaci,jen spineni,nemuze jit o pms???
Pravdepobobne to bude zpusobene hormonalni nerovnovahou. Muze to byt PMS, muze to zpusobene hormonalni antikoncepci, ale muze to byt i necim jinym. Duvodu tveho chovani je spousta. ![]()
Zdravim, tak jsem 8let brala 4mg rivotrilu, ale rozhodla jsem se ho snizit, protoze je navykovy, vznika demence a take chceme miminko. Prvniho pul roku mi ho doktor snizil o 2mg brala jsem misto nej nenavykovy tisercin, ma jeste lepsi ucinky na paniku, uzkost apod a neni navykovy, coz je dost podstatne, dale po pul roce mi ho doktor snizil na 1mg a beru dale TISERCIN, vse de dobre tisercin misto rivotrilu pomaha na velke psychicke problemy, ktere mam.Beru pul tablety 25mg tisercinu.Chci ho jeste snizovat, protoze jsem o nem cetla a ryzika rivotrilu velika.Vsem preji aby to take zvladly, bez tisercinu bych to nezvladla ![]()
Příspěvek upraven 02.04.18 v 18:03
moc se trapim,pry je to na umely op.manzel nema pohybblive spermie.ja mam ale naladovost,kterou sem nikdy nemela.miminko si moc preju a mam z toho ddepky.poradi nekdo?