Uplakanost

7.2.12 01:53

pms nebo tehotenstvi ?

ahojky,me chovani je nejake divne.porad brecim,hlavne vecer,no ted zase.sem agresivni,,pak zas miloucka.omdlivvam.potrebuji utesovat.NIKDY sem se takhle nechovala.deti zatim nemame.muze mi nekdo poradit oc se jedna?jeste sem nedostala menstruaci,jen spineni,nemuze jit o pms???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
7.2.12 08:12

Pravdepobobne to bude zpusobene hormonalni nerovnovahou. Muze to byt PMS, muze to zpusobene hormonalni antikoncepci, ale muze to byt i necim jinym. Duvodu tveho chovani je spousta. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8.2.12 21:38

rivotril jak jsen ho snizila

Zdravim, tak jsem 8let brala 4mg rivotrilu, ale rozhodla jsem se ho snizit, protoze je navykovy, vznika demence a take chceme miminko. Prvniho pul roku mi ho doktor snizil o 2mg brala jsem misto nej nenavykovy tisercin, ma jeste lepsi ucinky na paniku, uzkost apod a neni navykovy, coz je dost podstatne, dale po pul roce mi ho doktor snizil na 1mg a beru dale TISERCIN, vse de dobre tisercin misto rivotrilu pomaha na velke psychicke problemy, ktere mam.Beru pul tablety 25mg tisercinu.Chci ho jeste snizovat, protoze jsem o nem cetla a ryzika rivotrilu velika.Vsem preji aby to take zvladly, bez tisercinu bych to nezvladla :srdce:

Příspěvek upraven 02.04.18 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.12 23:19

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.12 23:32

marna snaha otehotnet

moc se trapim,pry je to na umely op.manzel nema pohybblive spermie.ja mam ale naladovost,kterou sem nikdy nemela.miminko si moc preju a mam z toho ddepky.poradi nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová