Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím vás o zkušenosti s elektronickou cigaretou již s přítelem asi 3dny běhame po internetu a obchodech stale nevíme do čeho jít
Ja kouřím asi 25let a jsem tzv střední kuřák někdy mě vydrží krabička týden někdy den jak kdy,přítel kouří 20let a měl krabičku asi na jeden den plus mínus taky jak kdy.Momentalně se snaží o to přestat zkusil jeden den nekouřit ale neunesl to měl stavy které se nedaly zvladnout nyní vykouří asi tak tyden asi v průměru plus mínus 4-5 denně ale chtěl by přestat jen potřebujeme poradit.Všem děkuji za každou vzácnou radu díííky ![]()
Ahoj, mám kámoše co si koupil tu elektronickou a prý nekouří.
My jsme s manželem k 1.4.2011 přestaly kouřit. Oba jsme se toho nebály a daly jsme každej krabičku denně. Pak jsme to zabalily ze dne na den. On byl celkem v poho, jen mu chyběl ten pocit držení cigarety v ruce. Já jsem byla hotová - myslela jsem že umřu jakej jsem měla absťák.
Ale vydržela jsem to a od té doby jsem neměla jedinou cigarteu.
Ahoj Hali ![]()
já přestala nadobro kouřit díky el. cigaretě..konkrétně jsem měla tuhle http://www.ejuice.cz/…va-matna-727
náplně jsem si zpočátku kupovala 18mg, ale pak už na mě byly silné, tak jsem přešla na 12mg a pak jsem s tím sekla už úplně, protože ve finále jsem zjistila, že ze všech těch příchutí už mi je na ![]()
Držím tobě i manželovi moc palečky.. ![]()
Jo a kouřila jsem krabičku denně..
v alkoholovém opojení i mnohem víc..
zkus si vyhledat informace o prášcích Champix
nechaly jsem si je předepsat od obvoďáka. Do tří dnů ti cigareta přestane chutnat a já jsem po 4 dnech, když jsem si zapálila, tak jsem po ní dokonce zvracela … prášky pak bereš podle potřeby - tuším, že základní léčba je měsíc a pak, když máš chut si zapálit, slupneš prášek a přejde tě to
hodně štěstí, já jsem do toho spadla znovu - „léčím“ si tak psychické problémy ![]()
champix je super, přestal na něm můj manžel a moc si ho chválí, já to zvládla bez medikamentů ![]()
jo, ale ta léčba champixem je na 3 měsíce a samozřejmě musíš mít i vůli…nic není tak úplně zadarmo. A taky ty prášky stojej stejně jako cigarety na měsíc…
nulu86 píše:
jo, ale ta léčba champixem je na 3 měsíce a samozřejmě musíš mít i vůli…nic není tak úplně zadarmo. A taky ty prášky stojej stejně jako cigarety na měsíc…
jj, hlavně tam jde o to, že ti to pomůže překonat absťák
mě tedy stačila 3 týdenní léčba
pak už je to o vůli si nezapálit no
Já koupila domů el.cigaretu na slevomatu za 240Kč a docela nám chutná,ale stejně to prokládáme normální cigaretou.Dobré na ní je ,že to nesmrdí.
Muž dostal k vánocům dotovanou Supersmoke Optima , pak ji vyměnil za Unicaat. Prý je to jiná chuť i jiný styl kouření, ale je spokojený. Prodejce je vstřícný a přátelský (tou výměnou je muž dost zmátl, byly to docela šachy, protože řešil, jestli chce kapsle nebo takové ty „dolívací“ vodičky), akorát se tam prakticky nedalo dovolat - domluva jen přes e-mail nebo volali sami.
On se ale nesnaží odvykat ![]()
jé děkuji za takovou rychlovku že jste mě písly
monulin prosímtě jak dlouho si tu cigaretku kouřila než tě to přešlo???a ještě koupila jsi to přes net nebo někde v obchodě my pocházíme z okresu šumperk ale klidně bych zajela i do olomouce jen nevím kam díky moc za pomoc
je to ale palka vid 1500kc asi se ta investice vyplatí raději dat více než kupovat ty levné a ty tanky k tomu se dají taky lehce sehnat monulinko promin že se furt ptám ale jsem naprosty oslík v tomhle ![]()
Hali já ji kouřila ani ne 3 měsíce a pak přestala..vše se dá objednat na www.ejuice.cz,
tento pán co tyto stránky vlastní, má otevřený i obchůdek (Kuřárnu), kde všechno co je na netu prodává, ale já jsem ze severu, z Litvínova. Ale dá se s ním přes email krásně komunikovat, pán i poradí, když budeš chtít a všechno co potřebuješ se dá na těch stránkách objednat. ![]()
zase, ale tech 1500,– je za sadu..jsou tam ty cigarety 2.(tedy v tom odkazu co jsem ti posílala, že jsem ji kouřila já).
Přeposílám mou odpověď z diskuse Zkušenosti s elektronickou cigaretou…
Přítel má Intelicig a luxusní Vapor king. Kouřil 12–15 cig/den a teď kouří max 3 co má ecigáro. Každá stála do 2 tis a liquidy má střední a těžkej. Míchá je půl na půl páč jeden je na něj slabej a druhej moc silnej Jinak já před těhu taky kouřila a objednal mi jen vanilkovej bez nikotinu prostě jen na relax a abych prej nebyla taky ochuzená. Jinak ještě máme slabej nikotin s příchutí lesního ovoce. Vydrží to celkem dlouho, kape se jen pár kapek. Ochucený stály 200kč ale nevim kde je objednával. Intelicig vydrží hrozně málo (každý den 2× nabíjet)a liguid vytékal ale Vapor nabíjí tak jednu za 3 dny. Nevím, jestli přestane úplně, asi ani nechce ale i tak je to dost radikální omezení . A ve Vaporu jsou dvě v balení.
P.S. teď od pátku nekouří vůbec.
S přítelem jsme si pořídili tuhle http://nc.cz/…_d42884.html a jsme moc spokojení. Zatím jí máme asi měsíc a docela se držíme (oba jsme dali tak krabičku denně). Komunikace s obchodem super, dodání velmi rychlé a s reklamací taky není žádný problém.