Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky děkuji, ale sama jsem si to nevymyslela, resp. s pomocí architektky…dala jsem to pro inspiraci
Ahoj Kočky!!!
Já mám taky ložnici do fialova!!! Jsem s ní spokojená. Tento týden jsou jsou super věci do fialova v akci v Tchibu… jestli znáte
http://www.tchibo.cz/…0002673.html
Jinak do toho obýváku bych klidně dala šedou. To se mi taky moc líbí ale třeba jen na dvě stěny a pasparta kolem oken a dveří… nebo bych se zašla podívat na nějakou pěknou tapetu … stačí kousek a oživí to hrozně moc ten pokoj a je to originálnější.
Já teprve zařizuju a to teda taky s architektkou. Už jsem zařídila jeden svůj byteček a nikdy to nebylo ono, i když bylo to krásnější než jsem mnohokrát někde viděla. TeĎ to chci mít tip ťop.
Mohla bych ti doporučit i spolupracovat jen s nějakou designerkou (snad jsem to napsala dobře) poradí a neberou si zas tak moc… je to tak 300 na hodinu. Ale vymyslí to co by tě nikdy nenapadlo.
zatím papa
Na co designerku když mám vás:-) něco provedeme.A hodila by se ta šedá se žlutou?Nebo nějakou jinou barvou?
ivule18 píše:
Na co designerku když mám vás:-) něco provedeme.A hodila by se ta šedá se žlutou?Nebo nějakou jinou barvou?
ivule18 píše:
Myslím, že k šedé se bude hodit jakákoliv živější či světlá barvička, šedá je neutrální.