Upravení cyklu (antikoncepci neberu)

5162
29.7.14 10:50

Upravení cyklu

Dobrý den maminky mám dotaz antikoncepci neberu už asi 2-3 roky mívám většinou cyklus 35 dní někdy 40dní ale tenhle měsíc mi to skočilo jen na 27ní což jsem nikdy tak krátce neměla, myslíte že se to může ze dne na den samo srovnat a že to tak zůstane? Máte někdo podobné zkušenosti? (o miminko se snažíme ale necháváme tomu volný průběh a žádný prášky na upravení cyklu se mi brát nechce )Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
29.7.14 11:30

Mě se tak poslední tři ms taky zkracují cykly. Měla jsem pravidelně jako hodiny 28dní a každý cyklus je to teď méně a méně. Dnes dokonce jen 23 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
29.7.14 11:39

Mě před dvěma lety pomohla pupalka s vitamínem E. Cykly se mi srovnaly na plus mínus dva dny.

@RencaVlkova Já mám poslední tři cykly jen 21 dnů. Už mě to pěkně štve :cert: Ale zas pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.14 12:23

Ahoj, mě cykly také tak chodili, jeden měsíc 40 DC pak třeba 28 DC… pokud nechceš žádné léky na srovnání tak co zkusit vitamíny volně prodejné, ty většinou neobsahují žádné hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
29.7.14 14:20

Holky, mám stejný problém…dokonce po 20 dnech. Je to většinou 5 dnů špinění a pak 5 dnů velmi slabá MS. Mudr. navrhovala taky hormony, ale zatím se mi do nich nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.14 14:53

@Marcelka146 ahoj chci se zeptat, možná to bude blby dotaz, ale když máš tak krátký cyklus máš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
29.7.14 14:59

@Pakettka
Taky mě to už napadlo, jestli mívám ovulaci. Před 3 měsíci jsem si dělala ovutesty a světe div se, já ovulaci podle pozitivního ovutestu měla mít. Zhruba kolem 11-14DC mám bolesti na vaječníkám, takže asi k ovulaci dochází :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.14 15:42

@Marcelka146 tak alespoň že tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
29.7.14 15:47

@Pakettka
To ale nemění nic na tom, že kdybychom se chtěli opět pokoušet o mimčo, že když bude ovulace 14DC, tak pochybuju, že se dokáže do 19DC vajíčko zahnízdit, šlo by to všechno 20DC pryč s MS.
Mám to tak 2. měsíc, tak ještě počkám, jak to bude měsíc další a pak už bych šla asi pro nějaký ty šílený hormony na gyndu. Nevím čím jinak to prodloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.14 16:47

@Marcelka146 aha no to je pravda že by se nestihlo zahnizdit… tak jestli to máš takto tak zřejmě to bez nich nepůjde. Nebo ještě nějaké speciální bylinky, ale na ty moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
29.7.14 19:56

@Pakettka
Jediný, co teda zkouším je pít kontryhelový čaj (zatím 5 dnů), tak jsem zvědavá jestli pocítím při další MS změnu, jinač bych asi už na gyndu šla. Docela mě to obtěžuje, připadám si pak, že furt jen krvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.14 22:39

@Marcelka146 jo do kontryhelu se teď taky hodlám vrhnout :P je alespoň dobrý? A předpokládám že jej nesladit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
30.7.14 06:30

@Pakettka
Jelikož mi normálně chutnají bylinkové čaje, tak mi chutná. Ale často jsem tady četla, že někomu ne a že ho nepozře. Já si ho sladím, protože bych jakýkoliv čaj bez cukru nevypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.7.14 09:23

@Marcelka146 když jsem byla v nemocnici se zánětem mocaku tak mě dávali urologické čaje, a to bylo strašné, ale v tomto případě se nebudu ostychat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
19.11.14 19:52

OBNOVUJI

Máte prosím někdo zkušenost s úpravou menstruačního cyklu? Antikoncepce mi nevyhovovala a tak mi doktor doporučil nehormonální tělísko. Bohužel cyklus se mi krátí a krátí :-/
Začínala jsem na 26 dnech, pokračovalo to 25, 23 a teď už 21 den :-(
Než zajdu na gynekologii a začnu do sebe zase cpát nějaké hormony na úpravu (pokud něco takového vůbec je :nevim: :nevim: :nevim: ), ráda bych vyzkoušela cokoli přírodního. Nějaké bylinky, vitamíny atd. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí