Upravení cyklu (antikoncepci neberu)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
27.1.15 20:46

No doufám, protože jinak by to bylo včudu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.1.15 21:10
@Ukulina píše:
Pupalka s vitamínem E, koupíš i v drogerii. Je to neškodné, pleti prospěšné. Nasadit můžeš kdykoliv. Nic drahého.

A k čemu je ta pupalka vlastně dobrá? Má nějaký vliv na hormony a menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.1.15 21:18
@Petule030 píše:
A k čemu je ta pupalka vlastně dobrá? Má nějaký vliv na hormony a menstruaci?

Mně ji doporučila gyndařka (klasická doktorka, žádná alternativní). Na obalu jednoho výrobce se píše „pomáhá zachovat optimální pohodlí během menstruace“. Já to prostě jen slepě zkusila. O pupalce jsem věděla, že je dobrá na pleť, takže proč ne. :) Fungovalo to.
Teď jsem chvíli googlovala a našla, že by pupalkový olej měl odbourávat premenstruační syndrom. A něco na tom bude, teď co jsem pupalku užívala, tak jsem neměla ty děsivé dny plné podrážděnosti. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.1.15 21:26

@Ukulina 8o Jo?? Tak to jdu taky googlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
27.1.15 21:28

Jestli je i na pleť tak do ní jdu hned…holky fakt netušíte, jestli to mám počítat od začátku toho „špinění“, nebo až začnu opravdu krvácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.1.15 21:29
@Koblížek21 píše:
Jestli je i na pleť tak do ní jdu hned…holky fakt netušíte, jestli to mám počítat od začátku toho „špinění“, nebo až začnu opravdu krvácet?

Já vždycky slýchala, že špinění se nepočítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.1.15 21:30
@Petule030 píše:
@Ukulina 8o Jo?? Tak to jdu taky googlit :lol:

Jo! Jen doufám, že to nebyl plíživý nástup předčasného klimakteria :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
@Koblížek21 píše:

Až poteče krev, špinění neber, až poteče červená, tak je to 1DC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249

@Ukulina dík, já jsem z toho zmatená, protože ascorutin mám brát hned…no prostě v tom mám totální bordel, jen doufám, že se to fakt srovná, tohle mě nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
27.1.15 21:31

@Bureschka no ona teče, ono to není klasické špinění, já tomu tak říkám, páč to mám jen od nějakých desíti dopol, do pěti odpol, slabounce, ale je tam krev…pak zas nic:-D takhle asi pět až sedm dní, a pak dalších sedm klasika no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
27.1.15 22:02
@Koblížek21 píše:
@Bureschka no ona teče, ono to není klasické špinění, já tomu tak říkám, páč to mám jen od nějakých desíti dopol, do pěti odpol, slabounce, ale je tam krev…pak zas nic:-D takhle asi pět až sedm dní, a pak dalších sedm klasika no :-(

no tohl je děsný, to ti pěkně hapruje, měla jsem to podobně, progestronový krém mi to hezky srovnal a jsem fakt HAPPY :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
27.1.15 22:03

@Bureschka ten se bere prosím jak? a to musí napsat doktor, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
27.1.15 22:07
@Koblížek21 píše:
@Bureschka ten se bere prosím jak? a to musí napsat doktor, ne?

Kdepák, ten se koupí pouze ze zahraničí, já kupuji na Ebay a u nás v ČESKU NELZE SEHNAT VŮBEC, NAKOUKNI NA NET A NĚCO SI NĚM PŘEČTI, je to to nejlepší co na tyhle problémy pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
27.1.15 22:09

@Bureschka najdu to česky? jinak jsem v čudu…no a koupit to v zahraničí taky nekoupím:-( Ach jo:-(
a jak dlouho jsi to brala? já se těch hormonů děsně bojím, páč okamžitě přibírám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
27.1.15 22:29
@Koblížek21 píše:
@Bureschka najdu to česky? jinak jsem v čudu…no a koupit to v zahraničí taky nekoupím:-( Ach jo:-(
a jak dlouho jsi to brala? já se těch hormonů děsně bojím, páč okamžitě přibírám…

Najdeš to česky, prostě hledej informace a najdeš jich spoustu i studie, zkusím pohledat a hodit sem odkazy, zítra určitě najdu.
a tohle nejsou ty chemické hormony, takže nehrozí žádné nebezpečí přibírání ani žádných vedlejších účinků jen těch pozitivních a na Ebay je jednoduché objednávat, pokud by jsi chtěla, já ti ho objednám.
Teď ho užívám 3 měsíce, mám spotřebovanou půlku kelímku a jsem fakt Hapyy, všechny potíže zmizely, jsou pryč, krvácení uprostřed cyklu, krátké cykly, špinění a pokrvácívávání před začátkem menstruace, ovulaci mám ukázkovou, jsem tak spokojená, že ani víc být nemohu. Ještě užívám Drmek kapky a Kontryhel. Teď si ještě přikoupím přípravek Menolistica s přírdním progesteronem a spíš se po tom hubne, něž přibírá a tělo si blahem chrochtá. Kdybys věděla co já jsem tu řešila v létě, no to bylo, až na pohotovosti se silným krvácením vprostřed cyklu jsem skončila a nešlo to zastavit, hrůza a to jsem se džrala, u mudra jsem se nedozvěděla nic, že se to stává a že s tím mám smířit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí