Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Hledám kamarádky, které se začínají snažit o miminko teď v srpnu, na společné snažení, těhulkování, podporování a novou roli maminky
Už jedno dítko mám a začínáme se snažit o druhé
Budu ráda, když se přidáte ![]()
Ahoj
ráda se přidám, snažíme se teprve o první a teď v červenci se to nepovedlo, tak se snad zadaří v srpnu ![]()
@HrdáMáma píše:
@Didlinka33 Ahojkya jak dlouho se snažíte?
už od dubna, ale já brala 8 let HA
Ahoj holky,
taky se zaciname od srpna snazit, ale uz o treti ![]()
Ahoj, já se ráda přidám. Jedno už skoro 5 leté máme, chtěli bychom druhé, v lednu jsem samovolně potratila od června to zkoušíme znovu a zatím nic. Takže se úplně hodí srpen pro mě. Ráda s někým pokecám.
@Křupka1 píše:
Ahoj holky,
taky se zaciname od srpna snazit, ale uz o treti
Super, o třetí, jak máte velké děti?
Ahoj, také se ráda přidám, od května to necháváme náhodě, teď už bych se chtěla snažit trochu intenzivněji
Doma máme 4-letého chlapečka.
Holky, četla jsem někde nějaký příspěvěk, že když žena už má s mužem dítě, tak prý nebývá problém mít další děti. Věříte tomu nebo je to spíš o náhodě? Myslím tím, že když je jasné, že spolu jednou počali, tak počnou dřív nebo později znovu. Ráda bych tomu uvěřila. ![]()
Ahoj holky
můžu se přidat? My už taky máme jednoho lumpíka, tak bychom mu teď rádi pořídili kamaráda na hraní ![]()
A omlouvám se za anonym, ale mám tu známé a chystáme překvápko
Tak děkuji za pochopení. Terka
Pepina12 nechci te strasit, ale my se o druhe pokousime skoro uz rok a pul:-) podotykam, ze s tim samym chlapem.
Ahoj, myslela jsem že to vyjde už v červenci… tak se přidávám do srpna ![]()
@Křupka1 píše:
@pepina12 starsi jsou 3 roky a mladsi 19 mesicu
Uf, tak to tě celkem obdivuju. Ale zvládáte v pohodě. ![]()