Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bureschka no to je taky dobrej mudr teda:-(
A ta Menolistica by mi nestačila? No kdybys mi to objednala to by bylo super, samo zaplatím předem, já jsem na tohle levá, navíc na jazyky…ještě zkusím nějaký dva měsíce ten kontryhel a pupalku, a když to nezabere, tak bych se ti ozvala, můžu? A to se pak už musí mazat pořád? To je teda věc jako…Já to právě měla taky všecko ukázkový, před prvním porodem, i po něm…jen teď to mám nějaký vadný no…přitom jsem to tělísko měla předtím taky:-(
@Koblížek21 píše:
@Bureschka no to je taky dobrej mudr teda:-(
A ta Menolistica by mi nestačila? No kdybys mi to objednala to by bylo super, samo zaplatím předem, já jsem na tohle levá, navíc na jazyky…ještě zkusím nějaký dva měsíce ten kontryhel a pupalku, a když to nezabere, tak bych se ti ozvala, můžu? A to se pak už musí mazat pořád? To je teda věc jako…Já to právě měla taky všecko ukázkový, před prvním porodem, i po něm…jen teď to mám nějaký vadný no…přitom jsem to tělísko měla předtím taky:-(
Já jse z tohodle taky byla celá pryč, pořád všechno a najednou taky po vyndání tělíska dost chaos, ale už jsem OK.
Já bych zkusila nejdříve jak píšeš, nasaď Menolisticu a bylinky a uvidíš co to udělá. To víš, že se mi ozvi, já budu teď objednávat krémík v únoru, ono pak měsíc trvá, než to přijde a mazat budu pořád, nic nebudu riskovat, jsem ráda, že to mám jak to mám. Počítám, že ten kelímek krému vydrží na 5-6 cyklů a to je parádní za tu pětistovku.
Menoslisticu si po výplatě koupím hned taky ![]()
@Bureschka a ta Menolistica se da sehnat tady? Hele nemohla bys mi prosim poslat fotku toho kremu, strejc sem v pulce unora poleti, ze by mi ho vzal…
Ahoj. Není něco, co by fungovalo na prodloužení cyklu? S každým dítětem se mi zkracoval cyklus a teď jsem na 23 dnech. Je to unavny, pořád mám menstruaci. Není něco přírodního, co by cyklus prodloužilo? Mám ovulaci cca 9.-10. den. Jinak mám cyklus jak hodinky.
@Any11 píše:
Ahoj. Není něco, co by fungovalo na prodloužení cyklu? S každým dítětem se mi zkracoval cyklus a teď jsem na 23 dnech. Je to unavny, pořád mám menstruaci. Není něco přírodního, co by cyklus prodloužilo? Mám ovulaci cca 9.-10. den. Jinak mám cyklus jak hodinky.
Za mě je super Femigard od firmy Hemann http://www.hemann.cz/…igard-i.html, srovnal mi cyklus vždy a po vysazeni HA ulevil od menstruačních bolestí, za mě zázrak. Nasadila jsem si ho i při snaze otěhotnět a po dvou měsících braní jsem otěhotněla, cyklus jsem měla jak hodinky, přesných 28 dní a ovulace 12.den. Určitě mohu doporučit. Před druhým těhotenstvím jsem k němu ještě pila kontryhel. Po druhém porodu jsem kojila a když dorazila MS a cyklus 38 dní, zase jsem najela na Femigard a po měsíci užívání opět 28 dní, nedám na něj dopustit.
@lucillee Jenze ja ho potrebuju prodlouzit, vsem cyklus zkratil. Coz uz bych neprezila.
Takze hledam opravdu neco konkretniho na prodlouzeni cyklu.