Úřady a PPM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dopis přijít nemusí, můžou přijít rovnou peníze. Kdyby to zamítli, tak to pošlou dopisem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš Jak to je možné? Je to jistá forma náhrady mzdy, takže by jsem to někde napsané mít měla ne?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lendeš Jak to je možné? Je to jistá forma náhrady mzdy, takže by jsem to někde napsané mít měla ne?
A proc bys to mela mit nekde napsane?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný dopis nechodí, prostě přijdou ve výplatním termínu peníze na účet. Tak si začátkem dalšího měsíce hlídej účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tak když někde budu dokládat že jsem brala nebo že beru nebo nevím, tak jak to dokážu, když mi nic nepřijde napsané?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A tak když někde budu dokládat že jsem brala nebo že beru nebo nevím, tak jak to dokážu, když mi nic nepřijde napsané?
Kde to chceš dokládat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dopis nechodí, přijde to na účet, Já jsem potřebovala potvrzení o PPM, tak jsem si zašla na příslušnou OSSZ a tam mi potvrzení vydali. Je to na žádost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kde by si to dokladala? A navíc máš výpis z účtu ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše: Žádný dopis nechodí, prostě přijdou ve výplatním termínu peníze na účet. Tak si začátkem dalšího měsíce hlídej účet.
Nam dopis prisel. Ze se priznava blabla a do kdy, presny datum a kolik. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dopis došel. Jsou v něm dvě věty, od kdy do kdy se bude PPM pobírat a denní vyměřovací základ. A došel až po první dávce.
Naprosto zbytečný papír, nedivím se, že ho někde neposílají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius tak asi jak kde no. Já mam mateřskou už druhou a nikdy mi nic nepřišlo, až další měsíc peníze na ucet. Když bych chtěla potvrzení, tak stačí zajít na ossz a oni ho vystaví
ale teď už to ani není třeba, ty úřady jsou mezi sebou propojené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
So socialky mi este ani raz dopis neprisiel (zato urad prace v poho posle dva v jeden tyzden). Prisla az platba a v poznamke odkedy je davka priznana, vyska redukovaneho DVZ a vypocitana denna vyska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj prosím jen o názor. Byla jsem zadat k PPM. Od 11.10 ji mám napsanou, zadat jsem byla cca pár dní před začátkem. Nejprve mi bylo řečeno, že nemám nárok, jenže já věděla že mám a nedala se odbít… tak paní zvedla telefon, zavolala kolegyni, ta ji řekla že ano, ona se omluvila a žádost teda podala. No byla jsem překvapená, že pracovník ossz neví a že mi cpala nějaký nesmyslný dny pojištění, ale budiž.
Jenže, chtěla jsem od ní rozhodnutí nebo prostě něco, kde to bude černé na bílém. Odpověděla mi, že dostanu už jen peníze na účet a to je všechno. Jako fakt holky nebo si to mám pohlídat? Paní na mě nepůsobila moc dobře, zkušeně ani vzdělaně ohledně toho, že to by umět asi měla.