Úraz = sociálka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
3.4.21 08:26

Tak to bych taky mela být nahlášena. Syn mi sáhl na kamna, skončil s puchýřem na ruce. Sice jsem nebyla na pohotovosti, ale konzultovala se známou, je zdrav. sestra. kolikrát mi spadl na zem a i v noci nebo jak se začal stavět, ja jo nehlidala porad. Tak spadl několikrát a praštil se do hlavy a jen se oklepal a nic to bych musela v tu dobu jezdit i třikrát za den na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
3.4.21 08:35

@Anetkamor já byla toto léto na pohotovosti 2×, v obou případech si děti ublížili navzájem, ale prostě jen blbá náhoda, nepozornost, fakt by mě ani nenapadlo, že by někdo volal sociálku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.4.21 08:36

Proč to řeší a soudí lidé, kteří nemají děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.4.21 08:50

Mám holčičku 2,5 vždycky byla taková bojícná a teď začala brutálně běhat všude lézt podlejzat nohu má samej škrábanec a modřinu. Na hlavě „tržnou ránu“ Podle mě v určitém období se ty děti prostě motoricky zblázdní a jedou.

• Citovat
  • Upravit
2775
3.4.21 09:09

Jedno z mých dětí mělo do 9 let 3 vážné úrazy, které vyžadovaly operaci - měla nám ji sociálka rovnou vzít? Opravdu, ať si dá přítel hadr na hlavu a řeší hlavně svoje problémy, třeba to, jak lehce dokáže lidi odsoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
3.4.21 09:25

Je vidět, že přítel nemá děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
3.4.21 09:42

Kdyby to tak bylo, tak by si socialka mohla rovnou otevrit stanek na decke pohotovosti… nedelali by nic jineho. Doktor by to hlasil, pokud by na diteti byly zjevne znamky tyrani, rozhodne nebude dohledavat jestli nahodou neni v rodine dalsi dite a co se mu kdy stalo.
No jo no. nejchytrejsi a nejdokonalejsi rodice jsou ti bezdetni :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.4.21 09:45
@bobulka88 píše:
Tak to nejste moc unikatni, sila jsem bradu diteti v pohotovosti a asi 2 dny po vyndani stehu jsem ji sila znovu. Nektery deti padaj jak brambory.

Připomněla jsi mi mého spolužáka ze základky. V první a druhé třídě měl bradu šitou tolikrát, že se to ani spočítat nedá. Třídní nad ním vždycky kroutila hlavou, že to není možné, že musí mít v bradě magnet. Říkali jsme mu „zelená brada“, podle toho, jak ji měl permanentně zapatlanou novikovem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.4.21 09:46
@Kelsey píše:
Proč to řeší a soudí lidé, kteří nemají děti?

Právě proto, že je nemají. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
3.4.21 09:53
@Hoa Mai píše:
Připomněla jsi mi mého spolužáka ze základky. V první a druhé třídě měl bradu šitou tolikrát, že se to ani spočítat nedá. Třídní nad ním vždycky kroutila hlavou, že to není možné, že musí mít v bradě magnet. Říkali jsme mu „zelená brada“, podle toho, jak ji měl permanentně zapatlanou novikovem.

To je jak nase holky, akorat ne s bradou, ale s koncetinama. Ve skole vzdy jen zahlasili s usmevem “ uz zase berle” a pustili vytah.
Pri poslednim urazu se takto smal reditel, co zase delala. No, kdyz sem mu rekla, ze takto prisla ze skoly tak by to spis mel vedet on, mu usmev trochu ztuhl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.4.21 11:28
@Florimo píše:
To je jak nase holky, akorat ne s bradou, ale s koncetinama. Ve skole vzdy jen zahlasili s usmevem “ uz zase berle” a pustili vytah.
Pri poslednim urazu se takto smal reditel, co zase delala. No, kdyz sem mu rekla, ze takto prisla ze skoly tak by to spis mel vedet on, mu usmev trochu ztuhl :D
:lol: :lol: :lol: chudák
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 15:43

Mám dvě děti - starší dcera nikdy neměla úraz, syn loni na podzim pravá ruka v sádře (az po rameno), pak mu to sundali, vydržel týden a zase levá ruka v sádře (až po rameno), v den kdy mu to ráno sundali, tak ten samý den večer jsme jeli opět (pravá ruka v sádře až po rameno). Až cca od poloviny listopadu doteď byl klid a žádný úraz a včera jsme byli na úrazovce znova - pravá ruka v sádře až po rameno. Takže během 5 měsíců 4× ruka v sádře až po rameno…A nikdo na nás sociálku fakt nezavolal

• Citovat
  • Upravit
4
29.7.25 21:15

Nahlášení nemocnici na OSPOD

Chtěla bych se zeptat…
Měli jsme doma nehodu kdy jsem musela vykopnout skleněné dveře, bohužel jsem je vykopla takovou silou ze se střepy rozletly daleko a porezaly mi dvouleté batole( bohužel byl zrovna nahaty ). Na brisku a na nozicce. Ja mám sesity kotník.
Jely jsme na pohotovost kde jsme se setkaly s naprosto otresnym chováním. Nikdo nas nepozdravil. Nikdo se na nic nevyptaval proste zadna komunikace
Neřešili jsme to protože jsme byli rádi ze se nám o malého postarali.
Nicméně 2dny na to nám přišel domu OSPOD. Nahlásila nas nemocnice. Řešila jsem to s praktickou lékařkou a ta nas ujistila ze jejich postup je v pořádku. ze u takových malých deti které neumějí mluvit se při takových urazech(jako jsou řezné rány, popáleniny nebo zlomeniny) vola na OSPOD ať to zkontroluji. Ze prý si tím nemocnice kryje zadá.
Chci se zeptat jestli s tím má někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
29.7.25 21:17
@Aju22 píše: Více

Tak to je snad dobře ne, že po takových událostech je nějaká kontrola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
29.7.25 21:19
@Aju22 píše: Více

jaká nehoda se doma stala, že bylo nutné vykopnout silou skleněné dveře? proč bylo dvouleté dítě nahaté?
a je správné, že to nemocnice hlásí OSPODu, zní to hodně podezřele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect