Úraz = sociálka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
29.7.25 21:22

@stinga no nahatej byl protože ho určíme na nočník a bylo dusno….a vykopnout jsem je musela protože mě zamknul v prázdné místnosti ….proste jen se ptám jestli je to normalni s spis mě zajímají zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
29.7.25 21:23
@Aju22 píše: Více

a proč jsi teda vykopávala ty dveře takovou silou, když jsi věděla, že za nimi se nachází nahaté batole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.7.25 22:53

@stinga bože 😂 😂 😂 on nestal za těmi dveřmi….kdyby stal za dveřmi tak bych je nevykopava…stal asi 3 metry za dveřmi takže jsem ho neviděla…ale jak jsem psala…bylo to takovou silou ze se ty střepy proste rozlitly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
29.7.25 23:09
@Aju22 píše: Více

tak mě to přijde hodně divné takovou silou vykopávat skleněné dveře, když vím, že za nimi je nahé batole, i kdyby bylo oblečené, tak mu střep mohl poranit oko, hlavu - nevidím se, že se to zdravotníkům zdálo také divné a dali vědět sociálce - celé je to podezřelé, i když třeba naprosto nevinné - na mě to působí spíš tak, že někdo opilý vymlátil dveře a ty a batole jste dostali zásah střepy, ale mně to vysvětlovat nemusíš, jen že se nemůžeš divit, že vás nahlásili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.7.25 05:02

@stinga hele tak asi jako ok 😂 tahle teorie mě nenapadla vidíš to 😂bohužel já jsem jako zpanikarila a lepší způsob mě fakt nenapadl…telefon jsem u sebe neměla a když jsem křičela z okna tak nikdo nikde 😂a vzhledem k tomu ze malej je opravdu raubir tak jsem hned měla černé myšlenky co všechno se mu muže stát a kde všude muže spadnout…tak jsem proste jednala teď hned no 😂
A říkám blba shoda náhod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect