Urážky v práci na úřadě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.4.15 08:55

@jkra : „Šak jsem napsala - Hele, babi, nestříhej mu nehtíky…“. A jak to dopadlo… My se vidíme jednou za tři měsíce…

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
20.4.15 08:55

Ty brďo, každé tři dny stříhat nehty? To by mě asi trefil šlak :mrgreen: Jinak vaše konverzace s tchýní mi připadá jak v nějakém líčení u soudu a ne jak domluva dvou lidí, co se dobře znaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.4.15 08:56

Je to trapny, mela jsi ji to rict osobne a ne psat. normalne ji vysvetlit, ze nechces, aby to mel strihane do masa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.15 08:56

@Liz : Tchyně je právník. Asi je deformovaná… :think: A já musím reagovat tak, aby tam v žádném případě nikde nebyla prokazatelná urážka…

• Citovat
  • Upravit
13119
20.4.15 08:57

Anonmko - stejně napíšu, že ti odpověděla trefně. Pokud by mi tchyně řekla, že se dítěti na písku ulomil nehet a že mu ho zastříhla, tak bych v žádném případě k tomu neměla komentář, i kdyby byly nehty zastřižené jinak, než to dělám já. Řekla bych díky, že jste se postarali a dál byla ticho. Kdybych byla tchyně, řekla bych si, že se chováš, jak ředitelka zeměkoule a když musíš mít tak dlouhý proslov k pitomému nehtu, co by se dělo, kdyby šlo o něco vážnějšího a docela bych začala mít strach hlídat dítě někde jinde než v posteli.
Moje rada zní - uklidni se, neřeš blbosti a občas je lepší si některé věci nechat pro sebe. Btw. stříhat nehty vaším stylem mi přijde naprosto ujeté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 08:58

@merde : Taky pravda :think:

• Citovat
  • Upravit
15659
20.4.15 08:59
:arrow:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 09:01

@ynax : No, nevím, jestli se mu ten nehet zalomil, každopádně mu je ostříhala všechny. Kdyby mu ostřihla ten zalovaný, neřeknu půl slova. Manžel má neexistující nehty (takové ty do půl článku, pak kůže), dělá se mi husí kůže, když to vidím. Takže je nestříháme do masa, ale necháme tam kus bílého nehtu. Já jsem jí slušně napsala, ať prosím nestříhá mému dítěti nehty. Všechno ostatní jsou reakce na její reakce…

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
20.4.15 09:01
@Anonymní píše:
@Liz : Tchyně je právník. Asi je deformovaná… :think: A já musím reagovat tak, aby tam v žádném případě nikde nebyla prokazatelná urážka…

to Ti nezávidim. Držim palce, abyste našli nějakou společnou notu :) Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.4.15 09:03
@Anonymní píše:
@merde : Taky pravda :think:

to se urcite spravi, si to vysvetlite :)

• Citovat
  • Upravit
397
20.4.15 09:05

Takova prkotina boooze… Priste nez ho predas, zkontroluj mu nehty, potom nikdo nebude mit potrebu je strihat :roll:

Ps: Risa si stezoval, ze mu prstiky boli? Uprimne bych se zamyslela sama nad sebou a povznesla se nad tim…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Liz : To je poprvé za dva roky, co jsem si dovolila nesouhlasit s něčím, co udělala. Jinak je mi všechno jedno, ať dělají, co chtějí. Třeba mu dávají sladkosti, sladké jogurty, nedávají ho spát ven v kočáre… je mi to jedno, pokaždé řeknu, jak bych to chtěla, pokaždé si to udělají podle sebe, já to neřeším, protože si myslím, že to nestojí za řeč. Ale tak hrozné nehty jako můj muž - to už mi vadí. Proto jsem to chtěla mít písemně (co není písemně, to ona napadne, jako že neexistuje - ona je ten právník). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1219
@ynax píše:
Urážka to není, odpověděla ti naprosto trefně@JaneDoe uvědomuješ si, že za pár let, budeš i ty tchýně?

ne neuvědomuju :roll: :mrgreen: kdybych to myslela dvakrát vážně tak tam nedám vychlamaného smajlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.4.15 09:06

Pravdu máte obě dvě. Příště budeš vědět, že máš klukovi ostříhat před návštěvou tchýně nehty aby mu je nestříhala ona.
Ber to s nadhledem a nehledej problémy kde nejsou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.4.15 09:08

Anonymko, dělej jak chceš. Podle mého to byla prkotina a pokud se to stalo poprvé a vídáte se jednou za čtvrt roku, nebylo tvoje vypisování v pořádku. Po tomhle incidentu s nehty bych jako tchýně nechtěla zažít situaci, kdy by se při hlídání dítěti něco stalo (odřenina, zlomenina), to bys ji snad zabila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat