Úrazové pojištění - není to moc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pamaro píše: Více
Dokud nepodepíšeš a nezaplatíš 1. splátku, není platné nic.
Ale vidíš - PN na cokoli, čili to není jen úrazovka. Podívej se, jaký má ta smlouva název.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Proč by lidé pracující v kancelářích neměli mít úrazové pojištění?
Kolegyně doma sjela schody po zadečku a nalomila si kostrč. Další si v zimě cestou do práce zlomila kotník a pár měsíců byla v DPN. Obojí byly nepracovní úrazy.
A zranění při dopravních nehodách se nám, holkám z kanceláří, také bohužel nevyhýbá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifnes píše: Více
Taky jsem to nepochopila. Drtivá většina úrazů se stane mimo práci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifnes píše: Více
A jak často za život se ti ten úraz stane, aby se ti to úrazové pojištění vyplatilo?
Vždyť dá 12000,– ročně, to mi teď nevyplatili ani za popáleninu 3.stupně na celé dlani (můj první úraz za 11 let, co pojištění mám).
Kdybych měla POUZE úrazové, tak jsem pojišťovně do teď nasolila 130 tisíc, aby mi vyplatili 11400,– za jeden úraz po té době.
To je pak lepší si pár stovek připlatit a dát životní, aby byla pojištěná i na klasickou nemoc a neschopnost a ne pouze na úraz.
Příspěvek upraven 01.11.24 v 16:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojištění se ti nemá vyplatit, to není na popálenou dlaň
. To si platíš, aby jsi měla na životní náklady, když nedejbože skončíš na vozíku. Pořád nechápu tu mentalitu, kdy někdo počítá, jestli se mu pojištění vyplatí. Já se modlím, abych ty peníze z něj už nikdy nepotřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše: Více
Ale to pořád není odpověď na to, proč má proboha POUZE úrazové???
To znamená : že se pojistka týká POUZE úrazu? Životní pojištění zahrnuje i úraz, i nemoci a platím za něho stejnou částku.
O tom mluvím….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad už jsi pochopila, že zakladatelka nemá jen úrazovku, ale komplexní pojistku. A jsou osoby, který lze kvůli jejich onemocnění pojistit jen na úraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Ano, píše, něco o rakovině….
Zároveň níže píše, že ale NEMÁ životní.
Proto jsem ji odepsala, že tomu asi nerozumí, protože POUZE úrazové se vztahuje POUZE na úrazy a pak je nesmysl dávat si pouze úrazové pojištění, které ji stojí stejně, jako mě životní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše: Více
No tak píše, že životní pojištění nemá a že netrpí ani žádnou nemocí ![]()
Takže tady zakladatelka asi neví, co podepisuje…
Proto píšu, že dát si Pouze úrazové pojištění je nesmysl….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty se nesmyslně točíš na pojmech, kterým nerozumíš ty ani zakladatelka. Když píše o rakovině, tak má i pojištění závažných onemocnění a evidentně neví jak se jednotlivé pojistky označují. Což ty taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, nemám pojištenou smrt, brala jsem to jako životní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A úraz jsem neměla nikdy žádný…neřídím, nelyžuji, kolo výjimečně…akorát běhám a cvičím ve fitku…mám administrativní pozici a šlo mi hlavne o to pojistit dlouhodobý výpadwk příjmu při nemoci…ale ty úrazy mi nechtěl úplně vyňat…ani nevím jestli to jde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem sama s dcerou, kterou má pojišteěnou její táta, na tom sme se domluvili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Podepsaná smlouva je „platná“ a vzniká různými způsoby. Buď podpisem, nebo třeba zaplacením prvního pojistného. Určitě není vhodné doporučovat: tu smlouvu klidně podepiš, když nezaplatíš první pojistné, nic se neděje. Děje, smlouva sice záhy „zanikne“, ale bude na ní dluh, třeba ve výši 2 pojistných.
Příspěvek upraven 01.11.24 v 17:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit