Úřednická zkouška z oboru 21 - zdravotnictví a ochrana zdraví

59
22.2.23 09:23

Úřednická zkouška z oboru 21 - zdravotnictví a ochrana zdraví

Ahoj, za týden mě čeká úřednická zkouška z oboru zdravotnictví a ochrana zdraví. Mate někdo zkušenost? Jak to probíhá? Zajímá mě především ta speciální část u zkušební komise. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
636
18.3.23 22:48

Ahoj, mě čeká za měsíc, můžu poprosit o podrobnosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.6.24 18:17

Ahoj holky,
doufám, že jste dopadly dobře. Taky mě čeká zkouška letos, můžu vás poprosit, jak to probíhalo a na co se připravit a na co si dát pozor? Hlavně mě zajímá ta odborná část :-) Díky, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.6.24 10:45

Ahoj ahoj,

Dopadla jsem tenkrát dobře. Zkouška je na celý den… :roll:
Ráno se dělá ta obecná část (test), potom se čeká na výsledky až ti opraví :)
Pak se po výsledcích začíná zkoušet ta speciální část ústně. Jdeš vytahneš si 3 otázky, máš přípravu a pak jdeš před komisi :) Za mě byla skvělá komise a bylo to úplně v klidu!!
Ovšem byli se mnou i tací co zkoušku opakovali právě kvůli té speciální části…. A prý hodně záleží na té komisi co máš. Za mě to bylo úplně v klidu a bez problémů, žádné velké podrobnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.6.24 17:35

Ahoj 😊, děkuji za odpověď 😊 A učila ses jen z těch materiálů, které jsou na mvcr nebo ses učila i něco navíc? A když bylo u některých otázek téměř celé znění vypsané ze zákona, tak ses to učila nebo to pak opsala z dostupných zákonů na potítku? Přijde mi důležité ty věci umět najít a ne se je učit zpaměti, tak jestli se to raději slepě naučit zpaměti? Koho jsi měla v té komisi si asi nepamatuješ, že? :mrgreen:

Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.7.24 09:57

@Baffyna ahoj me teda zarazi, ze tahas 3 otazky. Kolegyne co byla pred rokem mi tvrdilaze si vytahnu jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.7.24 10:02

@Glumka Hele byla jsem minulý rok v únoru a tahaly se 3 otázky :nevim: Ale každý od nás si tahal vždy 3 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.7.24 10:29

@Baffyna teda ted nevim zda je to dobre nebo spatne😀 z tech 20 otazek se soustredim na 1 co si chci vytahnout. Ted abych si nasla dalsi 2 ktere chcu 😀 kolik potrebovali informaci k tem otazkam? Ja mam desny problem, ze si proste nepamatuju co v dane otazce je jako ty nejake body co obsahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.7.24 10:37

@Glumka Kolegyně z práce byla letos (už po 2, před rokem jí to nedali) a taky si pokaždé tahala 3 otázky :) Já měla pojištění, preventivní prohlídky a tuším že typy té péče 🙂
Hele komise co jsem měla byla fakt v pohodě - vlastně jsem jim přečetla více méně tu přípravu a pak se doptali na nějaký detaily :) Měla jsem super otázky takže jsem k tomu více méně řekla co bylo v těch materiálech, tak to asi nedokážu moc posoudit 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.7.24 19:34

@Baffyna A jsou tam vypsané i ty podotázky, ať se má člověk čeho chytit? Nebo vždy jen ta hlavní otázka? Když si to čtu, tak to všechno vím a je mi to jasné, ale zavřu to, přečtu si jen otázku a nevím nic 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 😭 A už mi to v mém věku moc neleze do hlavy. Chtěli vědět vždy celou tu otázku (třeba 3-4 strany u některých) nebo stačilo aspoň něco říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.7.24 19:49

@Sismi mam stejny problem tez nevim co je uvnitr… nejsou tam pod otazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.7.24 19:53

@Sismi @Glumka Pokud si dobře pamatuji byla tam jen ta otázka, ale máte k tomu všechny zákony, vyhlášky atd :) Nebo aspoň to bylo u nás :) Takže nějaký otázky, když víte kde je hledat tak to jde více méně i opsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.7.24 20:45

@Glumka tak to se dost začínám bát, že to bude pěkná ostuda a půjdu na další termín 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.7.24 20:54

@Baffyna a kolik toho bylo potřeba k jedné otázce vědět, stačilo říct aspoň něco nebo chtěli úplně všechno z těch materiálů k té dané otázce? Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.7.24 22:03

@Sismi kdy jdes? Jako mym cilem je udelat tu obecnou cast. Nedat abc to by pro me byla potupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze