Usínáček, jaký vybrat

2962
5.11.12 16:43

usínáček jaký vybrat

Ahojky všichni, vybírám usínáčka pro syna má 16měs.,chci aby měl něco na pomazlení v postýlce, kolotoč co máme bude pak pro bráchu. Jde mi o to aby aspoň dlouho hrál 15-20min nebo jsem ho mohla vypnout, taky aby hrál melodie a třeba zvířecí zvuky, nevím jestli něco od chicca http://www.mall.cz/…kritek-modry hodně doporučují os sparkys, nebo Dino. Měl by mít aspoň těch 25cm, poraďte s čím máte zkušenosti, diskusí na toto téma je tu hodně, ale nějké odkazy už nejsou aktuální a některé usínáčky co doporučují nejsou v prodeji. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1800
5.11.12 16:49

Terka má od malička látkovou plenu…Přitulí se k ní a chrní… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.11.12 16:53

My máme tohodle http://www.babynabytek.cz/…-konik-p956/ hraje, svítí, nám se moc líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.11.12 16:56

Asi žádný Ti nebude hrát tak dlouho, Dino hraje do 10min, ale prcek už si ho jakou dobu zapíná sám. My museli koupit ještě jednoho na chatu, takže doporučujeme (a že už jsem jich vyzkoušeli hodně. Všechny ostatní jsme poslali pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.11.12 16:57
@Yamyna píše:
Terka má od malička látkovou plenu…Přitulí se k ní a chrní… ;)

no my máme plenku taky od malička a té se nevzdá, já mu to jen chtěla zpříjemnit a dát nového kamaráda :mrgreen:

@slavuska1 píše:
My máme tohodle http://www.babynabytek.cz/…-konik-p956/ hraje, svítí, nám se moc líbí :palec:

A můžeš mi napsat jak dloho hraje a jestli nmoc nahlas a co za melodie a zvuky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.11.12 16:59

@TynaCut příjde mi to zbytečný :nevim: syn má takový hadřík a s tím spí už od malinka když je nemocný nosí ho stále sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.11.12 17:00

@TynaCut no hraje míň, mě přijde že tak 10 minut. A hraje, mě to přijde nějaká vážná hudba, potichu, asi 6 skladeb, a je to prokládaný jakoby šuměním moře. mě se to moc líbí. a žlutě mu svítí bříško. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
5.11.12 17:00

Já jsem chtěla taky pořídit toho koníka, ale ona s sebou celou noc mrská jako ryba na suchu..tak by jí to nakonec někde tlačilo ;)
Teď jsem koupila od kamarádky toto : http://plysaci.heureka.cz/…itici-25-cm/ a kdyby se třeba bála tmy, tak jí to dám do postýlky..
Ještě uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.11.12 17:01

@slavuska1 a ani jsme nenašli jiného, který by hrál déle. Hlavně většina jich hraje jak nějaká vietnamská hračka (třeba i ten chicco medvídek), některé i dost hlasitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
5.11.12 17:06
@tweetydee píše:
Asi žádný Ti nebude hrát tak dlouho, Dino hraje do 10min, ale prcek už si ho jakou dobu zapíná sám. My museli koupit ještě jednoho na chatu, takže doporučujeme (a že už jsem jich vyzkoušeli hodně. Všechny ostatní jsme poslali pryč.

My koupili medvídka Sparkyse - hraje 30 minut, můžeš ho vypnout, hraje potichounku, příjemně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
5.11.12 17:08

Taky máme toho Dino mořského koníka a je fajn. Hraje hrozně příjemně - melodie, něco jako ukolébavky a do toho právě šumí to moře, je to uklidňující. Má 2 úrovně hlasitosti. Svítí mu bříško, takové jemné tlumené světlo. Hraje asi 5-10 minut. Dcera už si ho teď zvládne zapnout i sama. Jeden čas (asi kolem půl roku) u něj fakt usínala - koukala na něj, dokud neusnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.11.12 17:30

My máme toto http://www.rumburak.cz/…71760%5D.htm v růžové, hraje Mozarta nebo Bacha a celkem tiše, a deset minut. Přijde mi to celkem příjemné, ale dcera teda usínáčka moc nepotřebuje - potřebuje být dost unavená a mít v puse flašku s pitím (vím, nemá se to, ale já tak usínala celý dětství, a asi se to dědí nebo co). I ta světla se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.11.12 17:36
@želvička28 píše:
My koupili medvídka Sparkyse - hraje 30 minut, můžeš ho vypnout, hraje potichounku, příjemně…

tak toho jsme měli tak, zrovna ten mi přišlo, že hraje trošku jako digihra, je fakt, že ten hraje déle, ale nikdy jsem ho do postýlky ani nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.12 18:58

My máme látkovou plenu s potiskem a je super :palec: Syn se s ní mazlí doteď (je mu 10 měsíců) a bez ní nedá ani ránu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.11.12 19:00

Nevím jestli radši nezajít někam do obchodu a radši to zhlédnout nebo to objednat z netu :think: :nevim: a takové názory, že je to zbytečné nepotřebuju, jak už jsem psala, malý má taky hadrovou plenku šmudlinku a bez ní ani krok, s usínáním není problém usíná sám u lampičky tak jsem myslela, že by měl místo lampičky něco hezčího na co by se do postýlky těšil, nevím co jiného k vánocům vymyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí