Usínáček, jaký vybrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
11.11.12 20:55
@tweetydee píše:
@TynaCut říkám, že už jsem toho vyzkoušela hodně a ten koník je fakt nejlepší.

no asi tě poslaechnu zatím je to favorit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 21:25

Tak to fakt slyšet nejde ani kdyby jsi co dělala, navíc hraje asi 3 večery a pak pouze svítí. Ten mořský koník jak dlouho asi hraje nedá se zesilovat třeba i?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
11.11.12 21:40

@davidmatousek1 dá se zesilovat, ale já ho mám na nejméně a to je tak akorát. Hraje tak okolo 10minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.10.14 20:51

Maminky, diskuze uz je trochu stara, tak obnovuji :) Rada bych male pod stromecek poridila usinacka, chtela bych ji ke konci roku odstavit od prsa a naucit usinat samotnou a rikala jsem si, ze by ji v te neblahe situaci mohl ulehcit nejaky kamarad, ke kteremu by se mohla pritulit. Jde mi o ty hrajici a svitici usinacky, „hadrova“ ovecka usinacek, spokojene usina v krabici s hrackama, tu nechce. Takze se jedna o tu drazsi kategorii chicco apod. Jsem s ni sama a nez utratim pro me celkem velkou castku, rada bych znala vase zkusenosti. Pomahaji usinat? Jak reagovaly vase deti? Zbytecnost nebo pomocnik?
Diky za vase prispevky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
6.10.14 21:00

@Janha usínáčkem myslíš tu klasickou hebkou dečku a uprostřed hlavička zvířete. Moje dítě to nikdy nechtělo, co jsem viděla u ostatních, děti usínají že žmoulají v ruce či cokoliv jiného látkovou plínu. Moje dítě usíná s plyšovým šaškem. Ale za mě, nic speciálního bych nekupovala. Dej nějakou hračku do postýlky, dítě jí časem přijme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
6.10.14 21:07

@Janha nekupovala bych nic drahýho je to fakt zbytečný, akorát z toho bude vykulená ;) my koupili plyšového medvídka jako usínáčka a taky ho má hozeného na konci postýlky…naší malá nesnáší peřinu takže má takové ty heboučké deky..a ty si naučila dávat při usínání na obličej…já si osobně myslím, že si hold budete muset pár večerů obrečet než se naučí sama usínat…bylo to tak i u nás…ono si to dítě potom najde způsob samo ;)

• Citovat
  • Upravit
769
6.10.14 21:07

Taky jsem měla usínáčky a nejvíc miluje látkovou plínu. Vždy si ji bere, když se i probudí. Nebo ji i bereme k p. doktorce na prohlídku, pak s ní může dělat vše jen plínu nebrat z ruk :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.10.14 21:11

@lucky.girl myslim spise neco takoveho http:/www.stefon.cz/Usinacek-Chicco-novy-meda-d281.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
6.10.14 21:12

Moje dcera (10 měsíců) je zvyklá asi od 1. měsíce spát s plínkou. Bez ní neusne. A to doma máme tři usínáčky, ale plína je prostě nej. :D

Ale já jsem ráda, je to tak lepší. Kdykoliv plínku vezmu, hodím vyprat a dám novou.
U kamarádky byl velký problém, když její holčička byla zvyklá na jednoho usínáčka, byla na něm závislá a pak ho ztratily venku. No a byl průšvih. Malá jí pak dělala hrozné scény a nechtěla nic jiného.

Ale pokud přece jen nějakého chceš, doporučuji koupit dva identické :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
6.10.14 21:14

Náš má teda klasického usínáčka - dečku s hlavičkou, bez něho nedá večer ani ránu. Žužlá mu ty cípy v rozích a je spokojený. Možná bych zkusila toho vašeho znovu vytáhnout a dát do postýlky. Syna jeho usínáček tak do 6. měsíce taky vůbec nezajímal, ležel v postýlce bez povšimnutí, pak ho nějak „objevil“ a od té doby neexistuje usínání bez něj. Měli jsme jen jednoho, teď jsme naštěstí podědili další dva, takže toho prvního můžu konečně vyprat, už to potřeboval jako prase drbání…

Příspěvek upraven 06.10.14 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.10.14 21:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.10.14 21:19

My meli od Fisher Price toho morskyho konika a spokojenost. Kupovala jsem tenkrat pouziteho na mimibazaru za nejaky 200,–
Ted momentalne prcek usina s detskym termoforem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.10.14 21:26

@Monika123 jeee, diky, ja do ni prispivala a nesla mi ozivit a ted uz to konecne chapu :lol: ona totiz tahle diskuze zacala uz 2012 a nedavno se v ni diskutovalo a ja si toho nevsimla :zed: :mrgreen: jdu cist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.10.14 21:28

My máme pejska od FP, nevím jestli plní funkci usínáčka, protože usne i bez něj, ale když někam jedem, má ho do uzavřené postýlky a hraje si s ním před spaním, doma má celý pokoj, tak si hraje pokaždé s něčím jiným, i když i doma si ho před usnutím občas pustí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
6.10.14 21:40
@Yasminn píše:
Moje dcera (10 měsíců) je zvyklá asi od 1. měsíce spát s plínkou. Bez ní neusne. A to doma máme tři usínáčky, ale plína je prostě nej. :D

Ale já jsem ráda, je to tak lepší. Kdykoliv plínku vezmu, hodím vyprat a dám novou.
U kamarádky byl velký problém, když její holčička byla zvyklá na jednoho usínáčka, byla na něm závislá a pak ho ztratily venku. No a byl průšvih. Malá jí pak dělala hrozné scény a nechtěla nic jiného.

Ale pokud přece jen nějakého chceš, doporučuji koupit dva identické :mrgreen:

Přesně moje řeč :pankac: Dceři teda teď budou už čtyři roky, ale plenu do postele tahá furt. Říká jí muchlák :mrgreen: Mám jich cca deset, všechny stejně seprané, ale ona pořád žije v domnění, že je to jeden a ten samý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí