Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nejde říct který usínáček dítě zaujme, první holka měla tři a vybrala si z cačka takového zajíce, mělo to dlouhé uši. u druhé holky máme usínáčků pět, různé tvary, barvy, podobný tomu co milovala první holka tak ten vůbec nezaujal a zaujal úplně jinak vypadající
@Janha i to je možnost, ale koupila bych něco levnýho i ten bohatě stačí, ale rozhodnutí je na tobě
@lucky.girl píše:
@Janha i to je možnost, ale koupila bych něco levnýho i ten bohatě stačí, ale rozhodnutí je na tobě
přesně tak, já bych také zbytečně moc za usínáčka neutrácela, když bych nevěděla, zda se bude líbit.
Zakladatelko, zkus se mrknout do C&A, tam jsem viděla usínáčky cca kolem 100Kč ![]()
A pokud by se malé líbil, tak můžeš pořídit časem i druhého, kvůli praní a taky jako pojistku pro případnou ztrátu ![]()
Holky mohla bych poprosit o radu? Vybiram neteri hracku - chtala bych neco na usinani ale nevim? Jestli je nejaky usinacek nebo hracka co prehraje klasicke pisnicky. Jako prsi prsi, skakal pes, atd. Predem moc dekuji
@niccc 2 Mně tedy přijde praktické mít:
Kombinace obojího by nebyla nic na moje nervy ![]()
Muj syn ma usinacka jenom plysovy ctverecek s hlavou kravicky. V te hlavne jsou nejake kulicky a trochu chrasti. Kazdopadne on si to vezme do rucicek a vetsinou si ho placne na oblicej a usne. Spokojeny jak zelva ![]()
@niccc 2 takovehle detske pisnicky dite asi moc neuspi, to neni moc rozumne.
My dostali jako darek usinaciho medveda od sparkys, je super. Mekoucky, na pomazleni a prituleni skvely. Zmackne se mu noha a zacne hrat jemna ukolebavkova melodie, zaroven mu sviti brisko takovym tlumenym svetlem. Hraje to asi 15min, ditko zatim krasne usne. Je to moc prijemne, kdyz na nej koukam, usinam i ja ![]()
Vim, ze stal cca 500kc, ale jestli ho maji porad, to nevim, byl koupeny vic jak pred pul rokem.