Usínání s flaškou mlíka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
11.1.13 14:06

Usínání s flaškou mlíka

Ahoj holky, chci se zeptat Vás, kterým děťi večer usínají u flašky, nemáte strach, že se zalknou? Malá má rok, se spaním prostě stávkuje, často usíná u nás v posteli, chtěla bych, aby usínala zase sama jako dříve. Vím, že u té flašky vždy usne, ale pokaždé jí to mlíko dávám já, takže usíná na mě. Tak mě napadlo, že jí prostě položím do postýlky, dám mlíčko a možná bude spinkat když ho vypije, akorát mám fakt trošičku strach, aby se nezalykala, když bude ležet na zádech a pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
11.1.13 14:08

Jo, také mi vždy vytuhne u mlíka, ale krmím ji v náruči, protože logicky, zkus si lehnout na záda úplně rovně a pít. Moc pohodlný to není, co ;) ;):mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4091
11.1.13 14:08

Kluk mi spával takhle do 3 let…dcerka je to samé…trochu strach mám ale chodím jí kontrolovat a i v noci jsem si všimla že v polospánku šmátrá a hledá láhev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.1.13 14:11

Mě tak malý usíná už dlouho a úplně bez problému, ale mám zaplou vysílačku kdyby mu třeba zaskočilo a co vím tak i spousta kamarádek to takhle dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
11.1.13 14:15

Mě dcerka usíná při flašce s čajem, má 20 měsíců, ale vím, že u toho leží na boku, nebo se otočí na břicho, nebo spíš na kolena a tak potom spí i v noci. Až usne jdu jí flašku vyndat a jinak jí zapínám pořád ještě monitor dechu pro všechny případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.1.13 14:16

Občas maly takhle taky usne když neví jak na to :).Nedudlíkujem, protože nechce, ale flaštičku mu nechávám, ale hned jak usne, tak ji vydělám..Taky mám strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
11.1.13 14:20

Usíná skoro furt, strach nemám. Jsem rád že konečně spí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
11.1.13 14:35

U mě tak usíná s flaškou ale kaše. Dobrý je že když usne tak se otočí na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.1.13 14:37

Tak nase mala takhle usina do dneska, resektive u ni neusne.Ale vzdy si ji vezme do postele vleze vylokne a jde si treba jeste hrat.Ale vim, ze u toho lezi na zadech a pada to do ni, jak nezavreny.Ja bych se urcite udusila, nechapu, ze to umi vypit vleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.1.13 15:01

Malá usína s flaškou od malinka, vždy ji jdu po pěti minutách zkontrolvat a zavřít okno, nikdy nebyl žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.1.13 15:24

Dcera sama s lahvi usina od cca 5 mesicu, nikdy se nezalkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
11.1.13 16:39

S flaškou mléka mi usíná přes den. Většinou vypije mléko a buď hned usne u toho nebo mu dojdu dát dudana. Strach nemám, protože ho chodím kontrolovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
11.1.13 16:44

Od doby co si uměly samy podržet flašku takle usínaj doteď. a nikdy problem nebyl, byla jsme v kuchyni hne dza dveřma takže bych kdyžtak slyšela. občas se zakuckaly ale jinak dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.13 13:33

Obnovuji téma, ale s trošku jiným problémem…dcerka má 19 měsíců, do 14 měs. jsem jí večer před spaním kojila, pak jsme přešli na UM, ale večer usímá s mlíkem. Zuby jí čistím důkladně po koupání, pak ale dostane mlíčko, usne a zuby samozřejmě již nečistím. Zkoušela jsem jí odnaučit a dát mléko dřív aby si usnula jenom s vodou, ale úspěch žádný akorát hysterické výstupy a já mám strach aby se jí zbytečně nekazily zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
14.6.13 13:41

Já myslím že se jí zuby nezkazí :nevim: jako každý je má jiné jinak odolné když tak se na to poptej dr…když už je v polospánku a dost najezená mléka neprojde ti když ji vyměníš flašku s mlékem za vodu? nebo ji okoupej, dej mléko(pokud možno v sedě, nebo v jídelní židličce a ne v postýlce a pak vyčistit zuby s tím že si zahrajete hru jestli vydrží vzhůru u mlíčka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí