Nespavost dětí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
9.1.13 09:40

nespavost dětí

Naše 11.měsíční dvojčata nechtějí spát po jedné hodině se budí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
9.1.13 10:52

Moje 13 měsíční holka se budí po 40minutách :cert: V kočáře vydrží max hodinu :roll: Bohužel, většinou jí to stačí. Prej to má po mě, já taky byla nespavec. Geny jsou svině :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.1.13 11:11

Ahoj zrovna tet to taky řeším moje 13 měsíční dcera se taky budí cca po hodině tak jsem doufala v nějakou radu a koukám že nejsem sama :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.1.13 11:22

Ahoj,
to je dost krátký příspěvek na nějakou rozumnou radu.
Spí jen hodinu přes den a pak jsou vzhůru nebo se budí v noci po hodině spánku a nespí?
U nás to bylo hlavně v noci a pomohlo až když jsme zjistili, že se budí navzájem a rozdělili jsme je do jiných místností a já byla s tím větším nespavcem a uspávala. A to stejné jsme dělali přes den, dávali jsme je spát zvlášť a spaní se výrazně zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.13 12:13

Ahoj, naše roční holčička se také budí v noci cca po hodině, někdy i po půl. Myslela jsem, že čím bude starší, tím to spaní bude lepší, ale je to čím dál horší. Abychom se aspoň trochu vyspali, vezmeme ji k nám do postele, kde spí malinko klidněji, ale také se budí, tak ji pak zase zpátky šoupnu do postýlky. Přes den chodí spát kolem oběda tak na hodinu a půl a večer usíná tak kolem osmé, půl 9.Nevíte někdo nějakou radu? Kojím už jen minimálně a přes noc mi vyžahne i 2 lahve mléka. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8Miiriam
11.1.13 16:36

Ahoj..potrebovala by som rada, mam pomali 6mes.syna,ktory mi vydrzi byt 4 hod.hore a ledva zaspi..Ale aj tak sa po 30 min zobudi.Od narodenia je taky :D..Mam to tazke pretoze som na neho sama, priatel pracuje v zahranici. a nemam cas pre seba,.. Kojim ho, zacala som ho dokrmovat, myslela som si ze je to v tom ze je hladny,,,ale stale to iste..a V noci chodi hajat 23:00 ked vsetci uz davno spia.. tak isto sa mi budi kazde 2 hod. Ale uz by mal spat viac v noci, ci ako hm? Dakujem za radu.. :srdce: Bud je moj syn taky hyperaktivny alebo mam smolu… :lol: :lol:..dakujem.

• Citovat
  • Upravit
8Miiriam
11.1.13 17:10

8Miiriam dnes v 16:36

Ahoj..potrebovala by som rada, mam pomali 6mes.syna,ktory mi vydrzi byt 4 hod.hore a ledva zaspi..Ale aj tak sa po 30 min zobudi.Od narodenia je taky :D..Mam to tazke pretoze som na neho sama, priatel pracuje v zahranici. a nemam cas pre seba,.. Kojim ho, zacala som ho dokrmovat, myslela som si ze je to v tom ze je hladny,,,ale stale to iste..a V noci chodi hajat 23:00 ked vsetci uz davno spia.. tak isto sa mi budi kazde 2 hod. Ale uz by mal spat viac v noci, ci ako hm? Dakujem za radu.. :srdce: Bud je moj syn taky hyperaktivny alebo mam smolu… :lol: :lol:..dakujem.
Napsat příspěvek

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 19:40

Pomoc!

Dobrý den.
Moje 18ti měsíční dcera ještě nedávno vydržela v noci spát 12 - 14 hodin, po obědě cca 2 hodiny. Poslední měsíc se ale v noci budí a je vzhůru i 4 hodiny. Většinou se budí po půlnoci. Potom je celý den protivná, protože je unavená. Po obědě by spala hodně, jenže jí nechci nechat, aby spala v noci, tak že spí pořád 2 hodiny. Můžete mi někdo poradit, proč se toto děje? Nebo jak jí to odnaučit? Zkoušela jsem všechno možné.. dětský spací čaj, mlíko, chovat, zpívat.. nic nezabírá. Nebrečí, jen si tam hraje a povídá. Ale pak přes den je s ní peklo. Už jsem z toho fakt vyčerpaná.
Budu ráda za každou radu!!!
Předem děkuji, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
26.3.13 20:21

@Michalka85 Ahojky.No asi ti neporadim, ale je to zřejmě období. Můj syn to měl taky, akorát on řval a vyžadoval mou přítomnost v pokoji. Nakonec skončil vždycky po půlnoci u me v posteli. Asi po 4 měsících nastal zlom a zase spal. A když se vzbudil, tak zase rychle usnul. Takže ti jen popreju pevné nervy. Přejde to, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fif
36
30.4.13 20:11

U nás to samé 14 měsíců a za noc se vzbudí tak pětkrát a vždycky chce mlíko. Zkoušela jsem Sedalii a nezbrala. Navíc měla u kašle na zklidnění dithiaden a u něj taky nezabrala navíc jak tři hoďky…doufám, že to brzo přejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elulinka
10.6.13 17:21

nechce do postýlky

Ahojte,
my máme už týden trvající problém. Naše malá (21 měs.) odmítá z ničeho nic usínat ve své postýlce. Nechce si prostě nikde lehnout. Až už je toho na ni moc (a hlavně na nás), tak se usadí buď mně nebo manželovi na klíně a usíná. Pak naštěstí vydrží spát celou noc v té své postýlce. Ale je to vážně nepříjemné a únavné. Ještě před týdnem šla spát nejpozději v devět. Teď, když to dobře jde, tak usne v deset. Normální je i jedenáctá. Když jsem četla, co jste tu psaly vy, holky, tak si říkám, že to máme ještě dobré. A je to určitě jen dočasné. Už jsme zažili různé rozmary naší malé. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3
30.1.15 15:03

Mám na to super knížku-rady nám na nespavce zabraly do tří dnů. A nejen nám ale i mojí sestře a dvěma kamarádkám. Tak na tom asi fakt něco bude. Když tak pište na ***. :D

Příspěvek upraven administrátorem 31.1.2015 12:06 - kontaktní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.5.17 05:23

Prosim pomozte! Jsem u uplne neuroticka a frustrovana.
Nas 14m syn bstava ve 4:30rano/kazdy den. A o pulnoci se budi a bez mlika znovu neusne.

Spacal krasne celou noc. Ted se to zlomilo a porad se budi. Zkouseli jsme chosit spat v 28h nebo ve 21h, stale stejny vysledek.
Pres dem spava 2×.
A to v 11m spaval 28h-6h bez lahve. Nevim, co mam delat. Chodim do prace a uz jsem uplne ko. Snazime se bezvysledne o druhe dite a tato frustrace mi nepomaha. Nevim, co mam delat. Zkousime bily sum, tmavou mistnoat, spanek a rodici v posteli…nic nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
27.5.17 05:58

8o To ze chce mliko, neni zase tak nenormalni a pokud spi 20-4.30, holt je ranni ptace. Kamaradce tak vstava syn doted a jsou mu dva. Taktez chodi do prace.
Bily sum v tomto veku uz je trochu mimo. Ono se to muze zase upravit samo.
A jestli chodis do prace, tak to je tezky, proto mas moznost byt s ditetem na RD 3 roky, ocekava se, ze pece o dite je narocna. Ja to prave dospavala v jeho dennich spancich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.5.17 06:37

Ahoj, no to bych ani do druhýho dítěte teda nešla. Já sama mám co dělat s jedním a do práce se právě proto neženu, to bych teda nedala. Právě proto, že vstáváme v noci i v 5 ráno, každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí