Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pocahonta dcera byla také klasickou metodou, a večer o žádné operaci ani nevěděla, byla pořád v pohodě, jediný pláč byl druhý den ráno, když jí vyndávali katetr z ručky - to brečela hodně, jinak žádné krvácení, žádná bolest, žádný kašel - prostě nic, večer v pohodě jedla chleba s máslem
@stinga a to je uspí celkovou narkózou i při tomto klasickém provedení?
@Wespery1 píše:
@stinga a to je uspí celkovou narkózou i při tomto klasickém provedení?
ano, byla v celkové narkóze
Tak já jsem ji nakonec nechala nabrat celkový krevní obraz a alergo. A nic…takže ji nechám v říjnu odstranit tu mandli a budu doufat, že se to zlepší. Protože jestli ne, tak už mi fakt hrábne.
@Aduš8 váš syn bude mít pravděpodobně sennou rymu, alergii. Přesně tak se to projevuje i menu synovi.. tuhle alergii má. Napisu vám více do soukromé zprávy
@Wespery1 trhání nosní mandle si velmi dobře promyslete.. v životě pak má dítě daleko větší komplikace a bude náchylnější
na všelijaké nemoce
Je to zasah do těla ač se zdá jako banální ale mandle v podstatě působí uvnitř jako filtr. Bakterie se usazují na ně. Když je tam nebude mít, všechno půjde rovnou do krku do hloubky. Co se týče lékařů, byla bych velmi obezřetna. Musím vám napsat že oni za tento zákrok jsou velmi solidně prémiové zaplaceni takže proč by ne..