Uspávání, kontrolovaný pláč

522
25.6.12 19:35

uspávání kontrolovaný pláč

Dobrý večer, dneska jsem začala s uspáváním podle knihy každé dítě může dobře spát. Máte s tím některá zkušenost? Teď jdu k dceři (8m) asi po páté a nevím jestli ten pláč vydržím :(. Ale pokaždé když ji teď zkontroluji a promluvím na ni tak ji to neuklidní, spíš je to horší, natahuje ke mě ručičky. Potřebovala bych poradit protože se budí několikrát v noci a chce spát s náma. A já ji už do postele nemůžu vzít, už se jí podařilo z postele spadnout a mám z toho šílený strach kdyby se to stalo znovu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
25.6.12 19:42

Bude to náročné, ale musíš vydržet. Jak by chtěla uspat? jak byla zvyklá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
25.6.12 19:43

Mrkni sem, i já tím prošla. Setkáš se s pozitivním i negativním přístupem…
 https://www.emimino.cz/…-radu-78897/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
25.6.12 19:45

My uspáváme „napomiliontý“… :? taky je ten řev otřesnej… když tam nechodím - přestává, a když chodím - rozeřve se ještě víc…

• Citovat
  • Upravit
70
25.6.12 19:47

Jak píše Dita, bude to náročné, ale je třeba vydržet. Máme tento nácvik za sebou, doma fungujeme téměř stoprocentně, v cizím prostředí je to horší, ale taky to zvládáme. Nedám na tuto metodu dopustit. Nejhorší byly první 2 dny, ale pak se to rapidně zlepšilo. Je to super pocit, dát mimi do postýlky, pusinku na čelíčko a jít si dát kafíčko, protože spokojeně usnula a spí :) Tak vydrž, zvládnete to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
25.6.12 19:49
@profesora píše:
Jak píše Dita, bude to náročné, ale je třeba vydržet. Máme tento nácvik za sebou, doma fungujeme téměř stoprocentně, v cizím prostředí je to horší, ale taky to zvládáme. Nedám na tuto metodu dopustit. Nejhorší byly první 2 dny, ale pak se to rapidně zlepšilo. Je to super pocit, dát mimi do postýlky, pusinku na čelíčko a jít si dát kafíčko, protože spokojeně usnula a spí :) Tak vydrž, zvládnete to.
ňam kafííí… znám jen „hrk, žunk“ a běžim… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
522
25.6.12 19:51

Upáváme tak že večer koupeme, večeře, přečteme pohádku a jde do postele, do teď usínala u flašky s mlékem. O půlnoci se budí na lahev a chce k nám do postele :-(, když ji dám do její postýlky tak se zbudí ve 4 a opakuje se to. Teď už křičí od sedmi a je celkem vyčerpaná, brečí, je rudá a celá se třepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.6.12 19:51

Ja to zacala dneska taky zkouset :lol: po pulhodine sileneho revu, usla :palec: ale nevim jestli to vydrzim v noci :think: je ji 6 a pul mesice a je zvykla dvakrat jist :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.6.12 19:52

@profesora vím že to bude náročné ale musím začít tenhle týden, chlap má dlouhý týden, vím že kdyby byl víc doma tak to nevydrží a vezme malou z postele a uhope ji na rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 19:53

Vydrž!!! První a druhý den je hrozný, ale pak je to jen a jen lepší…až to zvládnete, budeš moc ráda, že jsi to vydržela…já už jsem byla ve velmi zoufalé situaci, kdy jsem se rozhodla pro tuto metodu a první noc jsem to obrečela, ale vydržela jsem…už nám to funguje asi 4 měsíce a jsem fakt ráda, protože naše noci už byly vyčerpávající pro všechny včetně malého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
25.6.12 19:53

No u nás je řev jako svině :D :D

• Citovat
  • Upravit
15887
25.6.12 19:55
@Janichka píše:
Ja to zacala dneska taky zkouset :lol: po pulhodine sileneho revu, usla :palec: ale nevim jestli to vydrzim v noci :think: je ji 6 a pul mesice a je zvykla dvakrat jist :nevim:

Jani, i v noci se to dá zvládnout, neboj ;) Děti v půl roce prý už jsou schopny spát celou noc, aniž by je trápil hlad…já jsem s tím začala až asi v 10 měsících a pak jsem litovala, že jsem nezačala dřív :lol: Ale naše noci teda vypadaly tak, že jsem za celou noc spala asi 3 hodiny, přerušovaně…a takhle jsem to táhla měsíc v kuse, pak už se to nedalo vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.6.12 19:55

@jullls jj řev je pořádný, tak čekám kdy na mě příjdou sousedi, jsou tady samí starší obyvatelé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 19:58
@prudusinka píše:
@jullls jj řev je pořádný, tak čekám kdy na mě příjdou sousedi, jsou tady samí starší obyvatelé :roll:
Řekni, že jí rostou zuby nebo že je nemocná, s tím prostě nic nenaděláš…neboj, dýl než týden to trvat nebude, u nás už se 4. noc spalo v kuse a usnul asi po 10 minutách ;)
A taky už předtím spával u nás v posteli, až z ní jednoho krásného večera spadnul…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.6.12 19:59

My jsme nespali rok a čtvrt, pak jsme „objevili“ homeopatii a světe div se - spíme :mrgreen:. Závěr byl : Bolesti růstu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí