Uspávání, kontrolovaný pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
25.6.12 22:08

Já podle téhle knihy začala uspávat hned od druhého měsíce, malé jsou 3m a sama usíná v postýlce přes den i v noci, nikdy neřvala déle jak deset minut, možná právě proto, že byla tak malá, přijde ji normální, že po koupání a kojení se jde spinkat a ze mě se stala veselá vyspinkaná maminka, samozřejmě kojíme ještě v noci, na to, aby spala celou noc je malá. Tuhle knihu 100% doporučuji. Jediný zlozvyk co nám zůstal je dudlík, ale hodlám s ním do půl roku zatočit. Jinak před 2m jsme uhoupávali třeba i hodinu a stejně po položení následovalo probuzení a takhle jsme mohli uhoupávat celou noc…hlavně pro ni spánek na hov..Teď ji můžu chovat přes den, jak dlouho chci a na její spánek to nemá negativní vliv. Takové ty názory, že si ji neužiju, když ji nechovám…blbost, chovám ji moc ráda a dost často, ale ne když si potřebuje odpočinout a v klidu se vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.6.12 22:10

@ivuska.h já ho třeba chovám, mazlím, ale mlíko nedám. Případně si ho vezmu do postele… Prostě se ho snažím odnaučit nočnímu jídlu. Kdyby jen jedl, tak ho nechám, je to taková žížala hubená… Bohužel u nás pak nastal denní režim a nespalo se ve dne ani v noci :zed:
Pokud mi poradíš (opravdu beru jakýkoliv nápad, protože se mi to brečení taky nelíbí), co dělat, tak budu vděčná ;)

• Citovat
  • Upravit
6956
25.6.12 22:16

Abela: me mala takto spala krasne do 4 mesice, od 4 mesice zacalo peklo!!!

Ivushka: ja jsem z toho taky hotova, ale mala se mi budi fakt 15 krat za noc a rano jsme obe zbite a navic jak je nevyspala a mrzuta tak mi skoro nespi pres den. Vim ze cim lip spi mimi v noci, tim lepe spi ve dne a ona jakoz to 6 ti mesicni nespi vice jak 11hod a to jeste s prestavkama a to je fakt malo:( tak uz nevim co zkusit a pokud to bude fungovat alespon trochu, tak i to za ty 3-5 prozvanejch noci stoji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.6.12 22:18

@Janichka to jsme měli taky, budíčky po 30 minutách, horší je, že jak polevím, tak je tendence se k tomuto vrátit :zed:

• Citovat
  • Upravit
6956
25.6.12 22:23

Luci: ty budes mit dalsi mimisko? To moc gratuluji:) termin mas jako my:)

@Billi ja uz jsem z toho na prasky, mimi nevyspane a maminka na nervy:( ze zacatku ( od 1-4 mesicu spala krasne s jednim buzenim na kojeni, pak od 3-4 na UM) a ted je to uz dva mesice des:( cele ty dva mesice si pohravam s touto metodou, jen mi trvalo hodne dlouho se k tomuto odhodlat, dnes uz sem byla tak hotova ze jsem se rozhodla. A uvidim:(. Hodne mi pomohl tento odkaz!!!

http://www.azrodina.cz/…ich-6-mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 22:24

Holky prosím vás klid, přece před nikým nemusíte obhajovat své postoje ;) Prostě Ivuskah má svůj názor a vy zase svůj…předpokládám, že žádné matce nedělá dobře, když její dítě pláče, ale abych kvůli šíleným nocím pak nemohla vůbec fungovat a být pro malého na 100% k dispozici přes den, tak pak je něco špatně ne? :nevim: Není nad vyspanou maminku i miminko…já můžu jen potvrdit, že co malý začal hezky spát, tak i dny s ním byly úplně jiné a i spaní přes den měl mnohem kvalitnější… Zkrátka není třeba své rozhodnutí omlouvat před nikým, pokud jsme s ním samy srozuměny…pro mě to taky bylo krajní řešení, před tím jsem vyzkoušela kde co, ale zabralo až toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 22:25

Jani, budu no :) Jsme si dávali pozor, ale asi blbě :lol: Tak holt budou dětičky dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.6.12 22:29

Luci: ja chci letos taky jeste na jednom zapracovat:D co to bude? Nechavate se prekvapit? Ja bych chtela jeste druhou holcicku a muj taky ale kdyby to nebyla holka tak je mi to stejne jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 22:33

Jani, já jsem chtěla až nějak na podzim otěhotnět, ale mimčo se rozhodlo trochu jinak :lol: Pohlaví zatím nevíme, snad v srpnu se dozvíme, na velkém UTZ…já jsem nejdřív chtěla dalšího chlapečka, pak jsem chvilku zatoužila po holčičce, ale ve skutečnosti je mi to fakt úplně jedno :lol: Ať tak nebo tak, už se na drobečka těšíme :) Akorát to byl trochu šok, protože jsem se o svém těhotenství dozvěděla skoro na konci 3. měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.6.12 22:36

Haha 8o @locika tak to je narez:) ze jsi o tom nebedela :lol: alespon budou od sebe jen malinko a vyhrajou si. Bracha se segrou jsou od sebe o 13 mesicu a mati rikala ze prvni rok a pul to byl zahul ale pak si polu steasne vyhrali a ona mel klid:)

Doufam ze se Domca nebude ted v noci budit nejsk casto:( ustlala jsm si v obyvaku a cekam co se bude dnes v noci it :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 22:41

Jani, právě jsem si to říkala, že si pak spolu aspoň vyhrají, i když je mi jasné, že minimálně první rok toho mladšího to bude záhul no…ale nezbývá mi nic jiného, než to zvládnout…říkali jsme s T., že už je jedno, jestli budeme mít druhé v prosinci nebo o půl roku později :nevim:

S tím obývákem jsi udělala dobře, taky jsme malého přesunuli do jeho pokojíku…
A co děláš tento týden? Já bych teoreticky mohla úterý, středa a čtvrtek odpoledne, cca kolem třetí hodiny :think:

A omlouvám se zakladatelce za OT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.6.12 22:49

Tento tyden mam uplne plnej, mamka dojde ve stredu, zitra striham pejsky a ve stvrtek jdu odpo ke kedernici ale ten dalsi tyden by jsme se domluvit mohli. Klidne treba na ten ctvrtek nebo jindy:) jen nemuzu ve stredy a uterky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.6.12 22:55

Luci: uz jsme se potkali na x diskuzich ale nikdy mi nedoslo ze jsi to ty:D treba na mnou zalozene : preskocilo mi z latkovych plen:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 22:57

@Janichka Jani tak příští týden je mi to zatím jedno, takže klidně ten čtvrtek…ačkoliv, odpoledne jsem se chtěla jít podívat za holkama na trénink, ale to až kolem páté a nutně tam jít nemusím, takže se klidně domluvme na čtvrtek…ještě si pak napíšem na mobil nebo na FB jo? ;)
A chodíš už občas do práce jo? Závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.6.12 23:00
@Janichka píše:
Luci: uz jsme se potkali na x diskuzich ale nikdy mi nedoslo ze jsi to ty:D treba na mnou zalozene : preskocilo mi z latkovych plen:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem si to myslela už právě dřív, protože v nějaké diskuzi jsi psala, že máte ridgebacky, v metříku jsi měla, že čekáte Dominičku…ale pak jsem si říkala, že se tě zeptám, až tě potkám osobně, jestli jsi to fakt ty…ale už jsme se dlouho neviděly…jen myslím tak před cca týdnem jsem tě viděla s kočárkem přecházet na Školní ulici, ale jela jsem v autě, tak jsi mě neviděla :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí