Uspávání, kontrolovaný pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
26.6.12 21:13

@locika ja mam jen pet kusu. Staci mi na den a vecer je vyperu a dam do susicky a jsou nachystane na druhy den :mrgreen: na noc ma papirovku, v latkovce se mi budila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.6.12 21:14

Ivus: tvoje mala je fakt krasna :) takovy broucek jak ji mas na te profilovce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.6.12 21:15
@ivuska.h píše: Čtverce dávám jen v nouzi, když je všechno jiné v kýblu či pračce :lol:

To říkám, jsem exot :lol: A to si představ, že dokonce ani neočkuju 8o :pocitac: A nedávno jsem se dozvěděla, že můj syn je fakt chudák, když mu cpu bílý jogurt, proč mu jako nedám aspoň ovocný??? Prostě matka tyranka no, je mi ze sebe blivno a můj syn to má se mnou v životě těžké :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.6.12 21:16

@locika neockujes nic?? Ani ty hexy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.6.12 21:17

Jani, na noc dávám taky jednorázovku…dřív ne, dřív jsem dávala látku, ale nějak nám víc vyhovuje na noc jednoráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.6.12 21:18
@Janichka píše:
Ivus: tvoje mala je fakt krasna :) takovy broucek jak ji mas na te profilovce :*

Jojo, ona je můj mazlík, s těma staršíma už si moc neužiju. Ovšem je bohužel jakási moc akční, už se plazí a ani nakojit se v klidu nechce. Jen v noci, když je tma a nemá kam zírat :zed: Takže už to miminkování taky moc dlouho nepotrvá.

@locika Ještě napiš, žes rodila doma a volám sociálku! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.6.12 21:19
@locika píše:
Jani, na noc dávám taky jednorázovku…dřív ne, dřív jsem dávala látku, ale nějak nám víc vyhovuje na noc jednoráz…

Já teď u Jůly taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.6.12 21:19
@Janichka píše:
@locika neockujes nic?? Ani ty hexy?

Hexu jo, páč se pak nebudu s nikým dohadovat, jestli mi malého vezmou do školky nebo ne…ale z nepovinných nic…další očkování je myslím až Priorix, tak doufám, že mi nebude cpát Priorix tetra, ale moje dr. je celkem rozumná, tak myslím, že bude stačit odmítnout jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.6.12 21:20

@ivuska.h Doma jsem nerodila, nemám na to vhodné podmínky…ale teď k dalšímu porodu si chci vzít dulu a jsem teda úplně trapná :roll: :mrgreen: Jako na co!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.6.12 21:20
@locika píše:
Hexu jo, páč se pak nebudu s nikým dohadovat, jestli mi malého vezmou do školky nebo ne…ale z nepovinných nic…další očkování je myslím až Priorix, tak doufám, že mi nebude cpát Priorix tetra, ale moje dr. je celkem rozumná, tak myslím, že bude stačit odmítnout jednou :lol:

Oni se ti budou cukat i kvůli tomu Priorixu, bohužel… Ale když ho dáš před 3. rokem, je to pořád výhra proti těm běžným 15 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.6.12 21:21

Luci: tak to ja taky neockuju nic navic! Prijde mi to zbytecne.

Ivus: mam malou ted cerstve pulrocni a taky se uz 3 tydny plazi a ted je tei dny uz na kolinkach. Dr rikala ze si s ni uzijem. Je strasne sidlo a nevydrzi nikde ani minutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.6.12 21:22
@ivuska.h píše:
Já teď u Jůly taky :oops:

No fakt se styď :! :lol:
A ty máš ještě obě mladší děti ne plenkách nebo ten prostřední už je bez plen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.6.12 21:23

Ja mela dobrej porod a moc prijemny. Bez zadnych bytecnych zasahu a bez medikamentu. Fasla jsem super PA a chci si ji zaplatit k dalsimu porodu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

@ivuska.h mysli si o této metodě co chceš :-), já jsem své dítě nenechala v pokoji na pospas, nejsem tyran a své dítě miluji :srdce:. Malá má postýlku se mnou v ložnici a chodila jsem ji pravidelně utěšovat. Samo že bych to neudělala kdyby byla ještě moc malá, ale myslím že v 8 měsících je už dostatečně velká aby byla schopná po večerním rytuálu (koupání, večeře, pohádka) schopna sama usnout. Chci mít veselé dítě, které nebude vyžadovat třeba uhoupávání do 3 let jak to vidím v mém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Dokonce i bez nastrihu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie