Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@locika ja mam jen pet kusu. Staci mi na den a vecer je vyperu a dam do susicky a jsou nachystane na druhy den
na noc ma papirovku, v latkovce se mi budila.
Ivus: tvoje mala je fakt krasna
takovy broucek jak ji mas na te profilovce ![]()
@ivuska.h píše: Čtverce dávám jen v nouzi, když je všechno jiné v kýblu či pračce
To říkám, jsem exot
A to si představ, že dokonce ani neočkuju
A nedávno jsem se dozvěděla, že můj syn je fakt chudák, když mu cpu bílý jogurt, proč mu jako nedám aspoň ovocný??? Prostě matka tyranka no, je mi ze sebe blivno a můj syn to má se mnou v životě těžké ![]()
Jani, na noc dávám taky jednorázovku…dřív ne, dřív jsem dávala látku, ale nějak nám víc vyhovuje na noc jednoráz…
@Janichka píše:
Ivus: tvoje mala je fakt krasnatakovy broucek jak ji mas na te profilovce
Jojo, ona je můj mazlík, s těma staršíma už si moc neužiju. Ovšem je bohužel jakási moc akční, už se plazí a ani nakojit se v klidu nechce. Jen v noci, když je tma a nemá kam zírat
Takže už to miminkování taky moc dlouho nepotrvá.
@locika Ještě napiš, žes rodila doma a volám sociálku!
![]()
@locika píše:
Jani, na noc dávám taky jednorázovku…dřív ne, dřív jsem dávala látku, ale nějak nám víc vyhovuje na noc jednoráz…
Já teď u Jůly taky ![]()
@Janichka píše:
@locika neockujes nic?? Ani ty hexy?
Hexu jo, páč se pak nebudu s nikým dohadovat, jestli mi malého vezmou do školky nebo ne…ale z nepovinných nic…další očkování je myslím až Priorix, tak doufám, že mi nebude cpát Priorix tetra, ale moje dr. je celkem rozumná, tak myslím, že bude stačit odmítnout jednou ![]()
@ivuska.h Doma jsem nerodila, nemám na to vhodné podmínky…ale teď k dalšímu porodu si chci vzít dulu a jsem teda úplně trapná
Jako na co!!! ![]()
@locika píše:
Hexu jo, páč se pak nebudu s nikým dohadovat, jestli mi malého vezmou do školky nebo ne…ale z nepovinných nic…další očkování je myslím až Priorix, tak doufám, že mi nebude cpát Priorix tetra, ale moje dr. je celkem rozumná, tak myslím, že bude stačit odmítnout jednou
Oni se ti budou cukat i kvůli tomu Priorixu, bohužel… Ale když ho dáš před 3. rokem, je to pořád výhra proti těm běžným 15 měs.
Luci: tak to ja taky neockuju nic navic! Prijde mi to zbytecne.
Ivus: mam malou ted cerstve pulrocni a taky se uz 3 tydny plazi a ted je tei dny uz na kolinkach. Dr rikala ze si s ni uzijem. Je strasne sidlo a nevydrzi nikde ani minutku.
@ivuska.h píše:
Já teď u Jůly taky
No fakt se styď
![]()
A ty máš ještě obě mladší děti ne plenkách nebo ten prostřední už je bez plen?
Ja mela dobrej porod a moc prijemny. Bez zadnych bytecnych zasahu a bez medikamentu. Fasla jsem super PA a chci si ji zaplatit k dalsimu porodu:)
@ivuska.h mysli si o této metodě co chceš
, já jsem své dítě nenechala v pokoji na pospas, nejsem tyran a své dítě miluji
. Malá má postýlku se mnou v ložnici a chodila jsem ji pravidelně utěšovat. Samo že bych to neudělala kdyby byla ještě moc malá, ale myslím že v 8 měsících je už dostatečně velká aby byla schopná po večerním rytuálu (koupání, večeře, pohádka) schopna sama usnout. Chci mít veselé dítě, které nebude vyžadovat třeba uhoupávání do 3 let jak to vidím v mém okolí.