Uspávání, kontrolovaný pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
26.6.12 22:55

Ja si myslim, ze to jde vzdycky i bez place. Existuje spousta jinych metod, ktery se daji vyuzit. Jen je potreba si precist trochu vic informaci o spanku. Jestli jste na tom dobre s anglictinou bezva stranky jsou www.mybabysleepguide.com Zkousela jsem tam nekolik veci a fungovali bezvadne, hlavne wake to sleep nebo shush pat metoda. Trvalo to ale kolem jednoho tydne, nez to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
28.6.12 19:15

Tak holky, už je to týden a vůbec nám to nejde.. :,( řve stále stejně, klidně i hodinu…ted jsem si dala vykoupanou a napapanou do postýlky, zatím je hodná, hraje si s nějakým myšákem tam, ale pak spustí hysterák a prostě bude hejkat třeba až do jedenácti.. :,(

• Citovat
  • Upravit
6956
28.6.12 19:24

Me teda mala skoro vubec pri usinani nerve ale strasne se mi v noci budi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
28.6.12 19:28
@Janichka píše:
Me teda mala skoro vubec pri usinani nerve ale strasne se mi v noci budi:(

To máme stejný problém. Usne taky v pohodě, jen se přitulí, dudu a je tuhej. Zato v noci se budí po hodině a uspí ho jen prso. Nevím, co s tím. Kolik je malé? Nám 10m a dělá to v podstatě od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
28.6.12 19:32

Nám je 8.měs. a buzení jak kdy. Občas jen kolem 3h. ranní na jídlo, někdy ji taky hraboší a vstává každou hoďku.. to by mě jeb*o.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28.6.12 19:34

Já už bych se na to v tomto případě vykašlala. Chceš nechat dítě opravdu uřvát?! Tobě by se usínalo dobře, kdybys byla celá roztřepaná, nervozní a ustrašená? My sice nedodržujeme žádné návody, malá usíná se mnou v posteli, pak ji spící předělám do její postýlky a v noci, když se vzbudí, tak si ji opět dávám do své postele. Je to sice asi nevýchovné, zvykla si na to hodně rychle, ale ráno se vzbudí a je spokojená, usměvavá a šťastná. A o to hlavně jde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11381
28.6.12 19:35
@Manticora píše:
To máme stejný problém. Usne taky v pohodě, jen se přitulí, dudu a je tuhej. Zato v noci se budí po hodině a uspí ho jen prso. Nevím, co s tím. Kolik je malé? Nám 10m a dělá to v podstatě od narození.

Taky se hlásím s tímto problémem. Dřív spal líp než teď. Nedokážu si představit, že bych nekojila, jinak než prsem se neuklidní. :nevim: Ale vzhledem k tomu, že jsem asi těhotná, tak to budu muset brzo vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
28.6.12 19:43
@Daniii píše:
Taky se hlásím s tímto problémem. Dřív spal líp než teď. Nedokážu si představit, že bych nekojila, jinak než prsem se neuklidní. :nevim: Ale vzhledem k tomu, že jsem asi těhotná, tak to budu muset brzo vyřešit.

Jenže já už ji prsem uspávám ted vecer potřetí… u mě u prsa usne, dám jí spící do postýlky a ona se rozeřve… tak ji tam necham at se uspí… :| jinak už nevím :(

• Citovat
  • Upravit
6578
28.6.12 19:54
@Berta Linčová píše:
Já už bych se na to v tomto případě vykašlala. Chceš nechat dítě opravdu uřvát?! Tobě by se usínalo dobře, kdybys byla celá roztřepaná, nervozní a ustrašená? My sice nedodržujeme žádné návody, malá usíná se mnou v posteli, pak ji spící předělám do její postýlky a v noci, když se vzbudí, tak si ji opět dávám do své postele. Je to sice asi nevýchovné, zvykla si na to hodně rychle, ale ráno se vzbudí a je spokojená, usměvavá a šťastná. A o to hlavně jde, ne?
:roll: šmarjá, co ty jsi zas za chytrolínku. :roll:  :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.6.12 20:07

A dnes se nam i blbe usina :( ale ve dne to fungovalo skvele. Prijde mi ale ze dnes se ji prorezavaji zoubky nahore :( chce to cas, zvyknou si. Male je 6 a pul mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.6.12 20:08

@jullls no je to těžké…tohle fakt nevím, co poradit…jestli i po týdnu ti tak dlouho pláče a nemůže usnout, tak to už bych asi fakt nedala :nevim: Zkus pohledat někde na netu jiné způsoby, jak naučit mimčo spát…co třeba ten odkaz, jak tu dávala lils :think: (na této straně, úplně nahoře) Nedívala jsem se na něj, tak netuším, co se tam píše, ale asi bych vážně zkusila něco jiného :think: Věřím, že jsi z toho už na prášky…já bych možná právě neuspávala tím prsem víš? Protože jak se maličká probudí, tak prostě hledá to své uspávadalo a bez něj usnout neumí…základem té metody je, že by se dítě mělo naučit usnout bez pomůcek (tedy bez těch, kde musíš být bezpodmínečně s miminem)…dudlíka, usínáčka apod. bych určitě nechala… Ale i tak, pikud i po týdnu takhle dlouho pláče, pak myslím, že tento způsob nebude pro vás to pravé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
28.6.12 20:09
@Janichka píše:
A dnes se nam i blbe usina :( ale ve dne to fungovalo skvele. Prijde mi ale ze dnes se ji prorezavaji zoubky nahore :( chce to cas, zvyknou si. Male je 6 a pul mesice.

U nás ještě zuby nejsou, ale nevím jak ji mám uspat…asi ji hold nechám no… řve jak tur… nic jí není ale… u prsa sem ji uspavala uz 4× za dnesni vecer a vzdy se s položením probudí a hejká.. :roll: :,(

• Citovat
  • Upravit
15887
28.6.12 20:10
@lovesmile píše: :roll: šmarjá, co ty jsi zas za chytrolínku. :roll: :P

No mně se nezdá, že by napsala až tak něco hrozného :nevim: Vyjádřila svůj názor, to se tu snad smí ne? Já myslela, že od toho diskuze jsou…Nikoho přece nenapadá, nijak ošklivě netituluje, tak nevím, co je na tom špatně :think: Asi jsem zas prostě divná no… (a přitom zrovna nemám totožný názor s Bertou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
28.6.12 20:11
@locika píše:
@jullls no je to těžké…tohle fakt nevím, co poradit…jestli i po týdnu ti tak dlouho pláče a nemůže usnout, tak to už bych asi fakt nedala :nevim: Zkus pohledat někde na netu jiné způsoby, jak naučit mimčo spát…co třeba ten odkaz, jak tu dávala lils :think: (na této straně, úplně nahoře) Nedívala jsem se na něj, tak netuším, co se tam píše, ale asi bych vážně zkusila něco jiného :think: Věřím, že jsi z toho už na prášky…já bych možná právě neuspávala tím prsem víš? Protože jak se maličká probudí, tak prostě hledá to své uspávadalo a bez něj usnout neumí…základem té metody je, že by se dítě mělo naučit usnout bez pomůcek (tedy bez těch, kde musíš být bezpodmínečně s miminem)…dudlíka, usínáčka apod. bych určitě nechala… Ale i tak, pikud i po týdnu takhle dlouho pláče, pak myslím, že tento způsob nebude pro vás to pravé :nevim:

Přitom včera usla normálně už před osmou.. Já nvm,nechávám jí řvát,někdy usnout musí.. :,(

• Citovat
  • Upravit
15887
28.6.12 20:11
@jullls píše:
U nás ještě zuby nejsou, ale nevím jak ji mám uspat…asi ji hold nechám no… řve jak tur… nic jí není ale… u prsa sem ji uspavala uz 4× za dnesni vecer a vzdy se s položením probudí a hejká.. :roll: :,(

Jestli v tom chceš opravdu pokračovat, tak vážně ji zkus tím prsem neuspávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí