Uspávání přetaženého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1846
1.7.14 09:29

No ta moje slečna taky spaní nikdy moc nedala. Je jí 2r a 4 měs a včera ve 22 hod tady skákala a lítala jak o život. Vstává mezi 6 a 7. Odpoledne občas nespí vůbec, to pak spí 8-9 hod za celý den, občas usne třeba v 16.30 a pak řádí do noci, jen občas se podaří a uspím jí po obědě. Pak jde spinkat brzy třeba už ve 21 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.7.14 09:37
@BABIES píše:
Ja mam teda rocni holcicku, ale ta spi pres den nekdy i 3× po 1-2 hodinach a pak vecer od 20:00 - 6:00. Kdyz nespi dopoledne, tak ke pretazena a v noci se probouzi a breci. Je fakt, ze s usinanim problem nema. Zaspava u kojeni, mebo pak sama, ale kdyz nespala dost, tak i ten vecerni spanek stoji za prd

s takhle spicim ditetem do tedlech diskuzi vubec nelez, to my, nevyspale matky chronickych nespavcu a vymrzovacu, vubec nemame rady :lol: :mrgreen:…a teda bleda zavist :cert: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.7.14 09:41

@Kolicitta Nečetla jsem to celé, ale nebudit!!! A večer pak dát v obvyklou dobu (takže pokud dáváš spát v osm, tak i kdyby se vzbudila v sedm po odpoledním spánku, tak jí v osm se všemi rituály zas strč do postele).
Já mám s buzením velmi neblahé zkušenosti. Pokud jsou děti opravdu unavené, tak líp spí, když se pořádně vyspí. Pokud moje děti nespí po obědě několik dní, tak se jim pak zkracuje i noční spánek a celkově jsou strašně „hyperaktivní“ jak tryskomyši. Kromě toho, že jsou divoké, tak jsou protivné a tak. Jakmile se mi podaří, aby po obědě usnuli, tak jsou pak jak vyměnění.
Ono to totiž záleží na poaze dětí, každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
1.7.14 09:47

@marrlinka no, v noci je vzhuru co 2 hodky, protoze ji porad trapi brisko!!! Takze taky nejsem uplne fresh :mrgreen: a vyhra to taky neni, protoze nemuzu poradne nikam jit. V kocaru spat nechce a je pak mrzuta a rve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.7.14 09:56
@BABIES píše:
@marrlinka no, v noci je vzhuru co 2 hodky, protoze ji porad trapi brisko!!! Takze taky nejsem uplne fresh :mrgreen: a vyhra to taky neni, protoze nemuzu poradne nikam jit. V kocaru spat nechce a je pak mrzuta a rve :nevim:

tak to jo, tak to prispivat rpzhodne muzes. Spankove terorizovane matky jsou vitane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
1.7.14 10:01

Jestli tě to uklidní, tak my máme taky dvouletou, přes den nespí vůbec, není síla, která by jí uspala, krom kočáru nebo auta nebo houpačky, ale na to jí teď už prdim, protože máme doma měsíční miminko. chodí spát tak kolem osmé, někdy usne hned, někdy za hodinu, někdy v klidu, někdy se scénou, vstane si jak kdy, někdy v půl šestý, někde v půl sedmý někdy v půl devátý. ale když to zprůměruju, tak spí v noci tak od těch osmi do sedmi, víc ne.
jednou se budí, mezi pátou šestou na mlíko a pak buď ještě usne anebo už ne…
takže radím, když přes den nechce spát, tak to nelámej, vyzkoušej nedávat, během týdne dvou si buď na režim zvykne a přestane být odpoledne protivná anebo nezvykne a třeba pak pochopí, že by bylo fajn si po obědě hodit šlofika, stará už je na to dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
1.7.14 10:04

@marrlinka dekuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
1.7.14 10:05

Ale univerzální rada asi není, každý dítě to má jinak. třeba nemůže usnout večer z jínýho důvodu než že je přetažená. ta naše podle mětřeba proto, že je zvědavá a jen se něco šustne, tak hned čučí, co to bylo a začne vyprávět. no, holt jak jsme si ji naučili, takovou ji máme.
uvidíme, jak se mnou zatočí druhátko…

každopádně hodně sil. je to otravné, ty zmařené večery, když furt člověk lítá z pokojíku do pokojíku a nechá se vydírat. na vyřvání v tomhle věku už to moc není. aspoň pro mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
1.7.14 10:07

Já mám 14 měsícní a od 9 měsíců chodí spát po obědě na cca 2 hodky a v noci spi 12 hodin, někdy min a myslím, že na dvouletou to není tak malo, některé děti jsou nespave a protivné, takový to přece nebude na pořád, jednou jsme chtěly děti, tak to nemůže být vše jak po másle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí