Ústní čelistní Pardubice

Anonymní
16.9.22 11:25

Ustni čelistní Pardubice

Ahoj, holky jak dlouho se tam zhruba čeká? Jdu jen na konzultaci, ale slyšela jsem že tam bývá hodně lidí. Tak jen o kolik hodin dřív tam mám jet… :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barčamart
16.9.22 13:00

Byla jsem tam asi před dvěma tydny na konzultaci a čekala jsem asi 3 minuty, konzultace trvala asi 2 minuty a pak jsem hned jela domů…Objednali mě na listopad na přesnou hodinu na chir. zákrok…Jinak v čekárně bylo asi milion lidí (prostě cca 25 :D :D ), ale já měla s sebou nějaké papíry od svého obvodního zubaře a rtg snímek, takže na to jen mrkli na recepci a podle toho zkonzultovali s lékařem jak hodně to spěchá, takže já v čekárně nečekala :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.22 13:28
@Barčamart píše:
Byla jsem tam asi před dvěma tydny na konzultaci a čekala jsem asi 3 minuty, konzultace trvala asi 2 minuty a pak jsem hned jela domů…Objednali mě na listopad na přesnou hodinu na chir. zákrok…Jinak v čekárně bylo asi milion lidí (prostě cca 25 :D :D ), ale já měla s sebou nějaké papíry od svého obvodního zubaře a rtg snímek, takže na to jen mrkli na recepci a podle toho zkonzultovali s lékařem jak hodně to spěchá, takže já v čekárně nečekala :D

Mam úplně to samé, děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.22 13:36
@Barčamart píše:
Byla jsem tam asi před dvěma tydny na konzultaci a čekala jsem asi 3 minuty, konzultace trvala asi 2 minuty a pak jsem hned jela domů…Objednali mě na listopad na přesnou hodinu na chir. zákrok…Jinak v čekárně bylo asi milion lidí (prostě cca 25 :D :D ), ale já měla s sebou nějaké papíry od svého obvodního zubaře a rtg snímek, takže na to jen mrkli na recepci a podle toho zkonzultovali s lékařem jak hodně to spěchá, takže já v čekárně nečekala :D

Muzu se zeptat o co u tebe šlo? Jdu na konzultaci skrze vyjmutí špatně založených otočených trojek. Mám zadanku a rtg na cdcku :)

• Citovat
  • Upravit
Barčamart
16.9.22 13:50
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat o co u tebe šlo? Jdu na konzultaci skrze vyjmutí špatně založených otočených trojek. Mám zadanku a rtg na cdcku :)

Mám jakože vodorovně v dásni rostlé osmičky. Ale rtg mám tedy na papíře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.22 14:33
@Barčamart píše:
Mám jakože vodorovně v dásni rostlé osmičky. Ale rtg mám tedy na papíře.

Děkuji, tak myslím že čekat taky nebudu. Volala jsem tam a mám přijít mezi 9-10 :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty