Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem tam asi před dvěma tydny na konzultaci a čekala jsem asi 3 minuty, konzultace trvala asi 2 minuty a pak jsem hned jela domů…Objednali mě na listopad na přesnou hodinu na chir. zákrok…Jinak v čekárně bylo asi milion lidí (prostě cca 25
), ale já měla s sebou nějaké papíry od svého obvodního zubaře a rtg snímek, takže na to jen mrkli na recepci a podle toho zkonzultovali s lékařem jak hodně to spěchá, takže já v čekárně nečekala ![]()
@Barčamart píše:
Byla jsem tam asi před dvěma tydny na konzultaci a čekala jsem asi 3 minuty, konzultace trvala asi 2 minuty a pak jsem hned jela domů…Objednali mě na listopad na přesnou hodinu na chir. zákrok…Jinak v čekárně bylo asi milion lidí (prostě cca 25![]()
), ale já měla s sebou nějaké papíry od svého obvodního zubaře a rtg snímek, takže na to jen mrkli na recepci a podle toho zkonzultovali s lékařem jak hodně to spěchá, takže já v čekárně nečekala
Mam úplně to samé, děkuji ![]()
@Barčamart píše:
Byla jsem tam asi před dvěma tydny na konzultaci a čekala jsem asi 3 minuty, konzultace trvala asi 2 minuty a pak jsem hned jela domů…Objednali mě na listopad na přesnou hodinu na chir. zákrok…Jinak v čekárně bylo asi milion lidí (prostě cca 25![]()
), ale já měla s sebou nějaké papíry od svého obvodního zubaře a rtg snímek, takže na to jen mrkli na recepci a podle toho zkonzultovali s lékařem jak hodně to spěchá, takže já v čekárně nečekala
Muzu se zeptat o co u tebe šlo? Jdu na konzultaci skrze vyjmutí špatně založených otočených trojek. Mám zadanku a rtg na cdcku ![]()
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat o co u tebe šlo? Jdu na konzultaci skrze vyjmutí špatně založených otočených trojek. Mám zadanku a rtg na cdcku
Mám jakože vodorovně v dásni rostlé osmičky. Ale rtg mám tedy na papíře.
@Barčamart píše:
Mám jakože vodorovně v dásni rostlé osmičky. Ale rtg mám tedy na papíře.
Děkuji, tak myslím že čekat taky nebudu. Volala jsem tam a mám přijít mezi 9-10 ![]()
Ahoj, holky jak dlouho se tam zhruba čeká? Jdu jen na konzultaci, ale slyšela jsem že tam bývá hodně lidí. Tak jen o kolik hodin dřív tam mám jet…